МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ПРЕС-РЕЛІЗ ГРОМАДСЬКОГО КОМІТЕТУ ОПОРУ "ЗА ПРАВДУ!"

04/20/2001 | Майдан-Інформ
ГРОМАДСЬКИЙ КОМІТЕТ ОПОРУ ЗА ПРАВДУ!

ПРЕС-РЕЛІЗ

Львів, 19 квітня 2001 року

19 квітня у Львові Громадський комітет опору "За правду!" провів ряд акцій, протестуючи проти позиції окремих політичних сил в нашій державі, спрямованої на усунення від влади уряду Віктора Ющенка. ГКО "За правду!" послідовно виступає на підтримку нинішнього ураїнського уряду і заявляє про недопустимість узурпації влади в Україні олігархами.

Учасники акції спорудили символічну барикаду напроти головного корпусу Львівського національного універсиету імені Івана Франка, поблизу пам'ятника Каменяреві, а також провели пікетування офісів ворожих щодо уряду партій і квартир окремих народних депутатів.

Акція мала достатній резонанс. Про це можна судити вже з того факту, що перед початком акції в ГКО "За правду!" звернувся помічник-консультант народного депутата О.Фурдичка (фракція "Демократичного Союзу") і повідомив, що Орест Іванович не є ворогом уряду і не голосуватиме за його відставку. Він же спробував пояснити позицію народного депутата.

За додатковою інформацією про акцію, що готується, звернулася прес-секретар ЛОО Партії "Яблуко" О.Фітель. Згодом на адресу ГКО "За правду!" надійшов лист, у якому пояснювалася позиція народного депутата В.Ткачука (фракція "Яблуко") та аргументувалися мотиви його входження у депутатське об'єднання "В Європу разом з Росією".

Представники Народно-демократичної партії під час пікетування їх офісу зустрілися з учасниками акції і надали в розпорядження ГКО "За правду!" заяву ЛОО НДП, в якій заявляється про підтримку уряду Ющенка та його курсу реформ.

Громадський комітет опору "За правду!" і надалі проводитиме акції на підтримку уряду Віктора Ющенка, намагаючись залучити до участі в них широке коло громадян.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".