МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

МІЖКОНТИНЕТАЛЬНИЙ ДОМЕН MAIDAN@ORG.UA

04/23/2001 | Майдан-Інформ

Вечірні казки ( марення) дідуся Долганова.

Програма "7 днів" стає продовженням "Вечірньої казки" лише призначеної для дорослих.

Добре знайомий українському народу Вадик Долганов, з фанатичним блиском в очах розповідав всілякі жахи про опозицію та підлого переродженця і зрадника кучмоукраїнського народу та агента американського імперіалізму Віктора Ющенка.

Запахло ностальгійним запахом "совіцьких часів", боротьюою з американським імперіалізмом та його продажною агентурою настільки що захотілося все запити крпленим вином марки "Біле міцне" і закусити радянською вареною ковбасою, намішаною на розмоченій целюлозі...

Із передачі вдалося вияснити що лідери опозиції отримують інструкції, вказівки та підривні матеріали ... тручись задами з резидентами американських спецслужб, які заодно підпрацьовують в американському посольстві. У всякому разі такий висновок можна було зробити і продемонстрованих вчора по УТ кадрів , де невияснений лідер опозиції терся задом з невисненим американським резидентом.

Однак на цьому сюжет не закінчився - Долганов, важко вимовляючи незвичне слово "домен"
перелякав усіх сільських бабусь, розповівши що його ( мається на увазі домен сайту "Майдан" було зареєстровано у Каліфорнії (!!!) за два тижні (!!!) до початку касетного скандалу.
Ми дякуємо пану Долганову за відкриття правди, про місцезнаходження нашого "домену" , бо ми й самі не знали .

Ми думали до цього що домени просто реєструються на відповідних сайтах в Інтернеті. Приємно що це реальна місцевість, та ще й курортного типу.

Далі пішов потік марення про те, як важко у штатах реєструється домен. Схоже що Долганов вважає що у США аби щось зареєструвати потрібно так само як в Україні одержати довідку від пожежної, санітарної та ще від півсотні інспекцій, управлінь та контор.

Врахувавши запроваджену його любимим президентом традицію за все платити хабарі він, не моргнувши оком, оцінив цю всю процедуру в " страшенні гроші". Можемо повідомити що це коштує 10 доларів і триває 15 хвилин. Якщо пан Долганов пообіцяє віддати нам ці 10 доларів то можемо зареєструвати і домен для нього - наприклад dolhanoff.bred.ua або dolhanov.mura.com

Ну і поясни Долганову що майже до самого нового року ми не знали як назвати сайт, і врешті обізвали його першим, що спало в голову. Ну хіба повірить пан Долганов що ідея створити сайт опозиції ( а отже і реєструвати домен) виникла не до касетного скандалу , а акурат через два тижні наметової акції на Майдані, оскільки сайти "Української правди" та "Меморіалу Гонгадзе" почали просто давити.

Як би там не було , бабусі в селах цієї ночі напевно погано спали. Ім всю ніч снився страхітливий домен MAIDAN@ORG.UA , який хоча й трохи менший від ядерної міжконтинентальної ракети, однак набагато більший, страшніший і напевно дорожчий від німецького танку "Тигр-4"


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".