МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ЕТО ЄСТЬ НЄ ПОСЛЄДНІЙ, НО РЄШИТЄЛЬНИЙ БОЙ

04/24/2001 | Майдан-Інформ
Цього дня вирішиться доля уряду Віктора Ющенка. Можна по-різному ставитися до Віктора Андрійовича: обожнювати як рухівці чи проклинати як комуністи. Але не можна не розуміти, що альтернатива Ющенкові на прем"єрській посаді - бандитський ставленик, який і буде правити країною у разі відставки Кучми.

До 26 квітня ще є час. Ніякі партії, що більше займаються власним піаром (про це свідчать масово звалені 24 квітня у смітник гасла "Херсонщина, Народний Рух і т.д. за Ющенка, які чудово можна було б використати 26 квітня) ніж дійсним захистом прем"єра, не врятують Віктора Андрійовича.

Партії вже показали сьогодні свою силу: 2000 демонстрантів на тримільйонне місто (при тому більшість з них були приїжджими з регіонів). І, незважаючи на рішучість відчаю в очах маніфестантів (окрім тих продажних політиканів, що викидала гасла, бо їм було ліньки їх нести), дві тисячі це не та чисельність, яка робить революцію.

26 квітня ми повинні зібрати хоча б 30 тисяч. І запорука цьому є: кожної години до Києва прибувають все нові й нові люди з регіонів. Але без киян нічого не буде.

Тому роздруковуйте і поширюйте, в міру можливостей, листівки з нашого сайту або свої власні витвори, агітуйте рідних, друзів, сусідів, знайомих. Беріть відгули чи відпустки за власний рахунок за сімейними обставинами на роботі, купіть собі лікарняний в поліклініці, але прийдіть
26 КВІТНЯ О 10.00 ДО ВЕРХОВНОЇ РАДИ.

Якщо нас буде достатньо багато, то акція на захист Ющенка переросте в протест проти Кучми. І тоді, нарешті, Україна дійсно стане на шлях Очищення, Правди, Справедливості та Процвітання.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".