МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Що принесе нам день прийдешній?

04/24/2001 | Максим'як
Як мені вже приходилося грунтовно доказувати, що радість Кучми полягає дійсно в можливості управляти всіма учасниками подій. Тобто здатність його управляти Костенком і Удовенком не потрібно доказувати, я, фактично, не пригадую кривого слова з боку Кучми на них чи навпаки. Недавнє обурення Кучми було спрямоване проти Пензеника, бо дійсно він не має важелів управління на нього, але оточення Пензеника не все таке надійне. Та в середовищі КУН є суки, але наше щастя, що вони не можуть запросто так світитися, бо тоді їх обплюють і накопають, а структури партій залишаться без впливових сук. Те, що Пєтя Сімонєнко теж на короткій мотузці, думаю доказувати не потрібно.За решту мовчу. Те, шо Томенко нарешті догнав, ми вже давно це обсудили, правда, я його коментарі останнім часом беру до відома як і з УП, бо не вони не витримали тесту на фальш.

А тепер – за четвер.

Кучмі дали зрозуміти, що усунення Ющенка не на часі. Європа і США через Квасневського передали, що ніхто в Європі комуністично-бандитськрої держави і з всіма витікаючими можливими загрозами стабільності не терпітиме. Накрали конкретно, тому нариватися не будуть. Треба обдурити Європу.

Отже, залишається торгуватися: Ющенко дає двох – хочуть дванадцять, зійдуться на чотирьох-п”ятьох. Бо, куди діватися? Але, щоб це було вирішено до четверга не вірю, думаю ніхто вже нікому не повірить, тому голосування перенесуть на травень. Чотири-п”ять портфелів для дачників є мало, як красиво сказав Тігіпко:” Ми хочемо ділити відповідальність”. Їм треба з”їсти Ющенка, за будь-яку ціну, Кучмі також, бо вони вже одною ногою в могилі, яку Ющенко вирив своєю лопатою. Що вони за той місяць придумають Ющенку, Богу відомо, але придумають, їсти не будуть, спати не будуть, але придумають. Але воно вже не спрацює.

Щоб Верховна Рада була якимось продуктивним органом, важко повірити. Хтось має якісь інші варіанти крім зліплення до купи засранців із дачниками і бандюками.

Дехто з олігархів, скоріше Волков, йдуть на все, бо бояться розслідування вбивства, яке, замість того, щоб перетворитися в черговий запланований блеф може отримати реальні результати.

Відповіді

  • 2001.04.24 | НЕПЛЯШИ

    Re: Що принесе нам день прийдешній?

    В. ЮЩЕНКО НАЧИНАЛ СВОЕ ПРЕМЬЕРСТВО С ДОСТАТОЧНО ВЫГОДНЫХ СТАРТОВЫХ ПОЗИЦИЙ... ТЕМ НЕ МЕНЕЕ
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.04.25 | Майдан-Інформ

      З найкращих стартових позицій починав Прем'єр Кучма.

      А тому нічого какашки з молоком перемішувати.

      Українці за той час вже з немовлячого віку виросли, і такою бриднею вже не годуються.
  • 2001.04.24 | НеДохтор

    Re: Що принесе нам день прийдешній?

    Це питання не вияснене для всіх сторін.
    Будуть без трибуни і телекамер вирішувати долю Ющенка ще в середу.

    Схоже тому в середу депутати будуть працювати в комітетах і пленарного засідання цього дня не буде.

    Скріші за все у комуністів спрацює:
    "Ми за кучму, і не проти Ющенка, хоча і не за"
    і Ющенко втримається.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.04.25 | Максим'як

      Re: Що принесе нам день прийдешній?

      Ну, ви, зовсім хочете так легко. Ні, легко не буде. Народ допоможе - подіє на психіку. Одним словом, всім ясно стає - і хорошим і поганим, якщо Ющенка оце так просто попхнути, то всім кінець.
      Верховна Рада на розпуску, а в комуністів, після Ющенка аргументів стало мінімум для передвиборної агітації, хіба єдиний той, що він сьогодні видав:" Що уряд не сприяє народжуваності" Ну і підуть за комуністами на таке гасло, ті, що широко ноги розставляють і готові кожному дати.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.04.25 | НеДохтор

        Re: Що принесе нам день прийдешній?

        Максим'як писав:
        > Народ допоможе - подіє на психіку.

        Ющенко має також сильну підтримку серед власників, директорів і т. д. середнього, малого бізнесу. Може хтось із гігантів також наважиться.

        Якби придумати якусь акцію за їх участю.
        Наприклад на упаковці якогось товару 26 числа з’явиться "Ми за Ющенка - ми за Україну". Ото сила.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.04.25 | Максим'як

          Re: Що принесе нам день прийдешній?

          То з області фантастики. Гроші дадуть, але, щоб ніхто не знав.
          За такі речі розстріл азарівцями фірми за два-три тижні.
          І нічого не докажеш.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".