МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ЮЩЕНКО ВИСТУПИВ ПЕРЕД БАГАТОТИСЯЧНОЮ НАРОДНОЮ МАНІФЕСТАЦІЄЮ (оновлено)

04/26/2001 | Майдан-Інформ
"Я дуже ціную цей час і цей момент", - сказав Віктор Ющенко.

Він подякував всім, хто вийшов сьогодні підтримати його, молоді, а особливо голодуючим студентам, порадивши їм змінити форму боротьби, бо "все одно до них ніхто з комуно-олігархів не вийде".

Ющенко ще раз підтвердив, що не збирається йти з політики і закликав всіх зберігати спокій та витримку.

"Я не йду з політики! Я продовжуватиму боротися! Я йду, щоб повернутися!", - повторив Віктор Ющенко.

На мітингу виступили й інші депутати. Олександр Турчинов звинуватив президента Кучму в організації брудної вистави під назвою зустріч президента, депутатів та уряду. Він нагадав вчорашні слова Кучми до депутатів: "Я прошу вас проголосувати правильно". Що таке правильно, ми всі бачимо по підсумках голосування.

Депутат від НРУ Олена Бондаренко проголосила, що три фракції (УНР, НРУ і "Реформи-конгрес") з сьогоднішнього дня йдуть в опозицію.

Деякі виступаючі навіть трагедію Віктора Ющенка використали для здобуття власних дивідендів, продовжуючи виступати навіть тоді, коли вже почалося засідання. Окремі виступи, будучи спрямовані на розвал єдиного антикучмівського фронту (на кшталт "лише праві можуть перемогти комуно-олігархів) скидалися більше на провокацію чи оплачене замовлення.

Врешті-решт, обурений народ, якому ці промови заважали слухати трансляцію Верховної Ради, змусив піарщиків замовкнути.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".