МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Експериментальна зона свободи слова

04/27/2001 | URP
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ЗОНА СВОБОДИ СЛОВА

26 квітня звільнено з роботи в Адміністрації Північнокримської економічної експериментальної зони “Сиваш” Олену КОСТАДІНОВУ. Слід зазначити, що вона тривалий час очолює редакцію незалежного часопису “Штурм Перекопу” та Красноперекопську районну організацію Руху (Українського Народного Руху).
Рішення про звільнення О.КОСТАДІНОВОЇ було прийняте виконавчим директором ПЕЕЗ “Сиваш” Галиною ВЕКЛІЧ після відвідин “зони” Сергієм КУНІЦИНИМ, Головою Ради Міністрів АРК і за сумісництвом – Главою Адміністрації ПЕЕЗ “Сиваш”.
*** Як відомо, Сергій КУНІЦИН свого часу одержав “карт-бланш” до Верховної Ради Криму за підтримки НДП. Він же впродовж кількох років очолював Кримську обласну організацію цієї партії. Проте вже навесні 2001 року С.КУНІЦИН дійшов згоди з керівництвом СДПУ(о) про підтримку його кандидатури на майбутніх парламентських виборах.
Відповідно - головний урядовець Криму почав “підганяти” усі підвладні йому структури. Звільнення редактора “Штурму Перекопу” було обставлене С.КУНІЦИНИМ та Г.ВЕКЛІЧ як “звільнення людини, яка не вписалася у колектив”.


Микола ХАРКІВ,
Крим; тел. (06565) 23082


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".