МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ХТО НАМАГАВСЯ ВИКОРИСТАТИ ШАХТАРІВ?

04/28/2001 | Майдан-Інформ
В цьому немає нічого дивного, навіть в тому, що гасла були написані на червоних транспарантах. Але цікаво, що, окрім суто економічних вимог, шахтарі вимагали припинити акції протесту (“Хватит зрелищ – дайте хлеба” тощо).

В розмовах вони уникали говорити про президента Кучму, а ось на адресу Віктора Ющенка висловлювали безліч критичних зауважень.

Під Верховною Радою ще звечора 25 квітня теж з”явилися люди, що називали себе “шахтарями”. Але вони збиралися протестувати проти опромінення їх яко.сь психотропною зброєю, псі-генераторами та іншими штучками з фантастичних романів. При цьому ці громадяни, які сіли поряд з голодуючими студентами, мали видимі неозброєним оком психічні відхилення. Правда, поводили вони себе неагресивно і швидко забралися, побачивши, скільки народу прийшло підтримати прем”єра.

До речі, під Верховною Радою були й нормальні шахтарі з Незалежною профспілки гірників. Вони прийшли підтримати Віктора Ющенка, і чисельність їх в кілька разів переважала шахтарів-інвалідів та “жертв психологічної війни”.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".