МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ДОПОМОЖІТЬ!

05/01/2001 | Майдан-Інформ
ЛЮДИ!
Нас зараз виженуть звідси, тому на сьогодні, мабуть все.
Просимо, поставте цей текст на всі форуми, які ви знаєте ("Українська правда", "Меморіал Гонгадзе", "1+1" та всі-всі інші).

УКРАЇНА З КУЧМОЮ ЗА СТАБІЛЬНІСТЬ

5 травня о 19.00 на Європейській площі відбудеться концерт "Україна з Кучмою за стабільність".

Майдан-Інформ планує організувати участь Громадянського комітету захисту Конституції "За Україну без Кучми!" в цьому "святі", роздаючи роз"яснювальні листівки.

Текст такої листівки ми плануємо розмістити на сайті www.maidan.org.ua в розділах "Новини" та "Форум" щонайпізніше 3 травня.

Маємо до Вас два прохання:

1. Подавати електронною поштою maidan@maidan.org.ua або на форум Майдану www.maidan.org.ua проекти листівок або пропозиції щодо тексту та форми.

На нашу думку листівка повинна містити карикатуру на Кучму (щось на зразок цвинтаря або іншої картинки з написом "Стабільність") та текст, який має кидатися в очі, тому його не повинно бути багато.

2. Самим вигадувати будь-які листівки та роздруковувати їх у будь-якій, навіть найменшій кількості. Ці листівки ви можете роздавати під час концерту самі, а можете принести до офісу Чемериса за адресою вул. Горького, 12-б (район метро Льва Толстого, будтнок в підворітні з написом "Спілка жінок", тел. 220-11-36).

3. Присилати на нашу електронну адресу карикатури на Кучму, режим та комікси на ці теми.

Відповіді

  • 2001.05.02 | НеДохтор

    Re: Маніфест ФНП

    Маніфест ФНП досить вдало пояснює, що таке стабільність:

    ---------------------- ТАК ДАЛІ ЖИТИ НЕ МОЖНА СПИТАЙ себе, чи подобається тобі, як ти живеш? СПИТАЙ сусіда, як він живе? СПИТАЙ маму, чому тривожиться вона, коли ідеш ти з хати? СПИТАЙ сина, хіба спокійний він за старість своїх батьків? СПИТАЙ хлопця, чи може він знайти гідну роботу? СПИТАЙ дівчину, чи хоче вона бути повією? СПИТАЙ підприємця, скільки хабарів він роздав? СПИТАЙ господаря, чи може він говорити правду? СПИТАЙ суддю, чи вільний він у своїх рішеннях? СПИТАЙ тюремника, скільки людей сидять без суду і слідства? СПИТАЙ правоохоронця, скільки раз він порушив права і закон? СПИТАЙ військового, кому він дав клятву на вірність? СПИТАЙ ветеранів, чи про таку Україну вони мріяли? СПИТАЙ молодь, чи залишиться вона жити у такій країні? СПИТАЙ голову СБУ, чиєю безпекою він займається? СПИТАЙ міністра внутрішніх справ, чи не сняться йому мати та діти Гонгадзе? СПИТАЙ генерального прокурора, коли він востаннє говорив правду? СПИТАЙ президента, чи чув він щось про совість і честь? СПИТАЙ себе, невже безпідставно вийшли на вулиці тисячі і тисячі твоїх земляків з вимогою "Україна без Кучми" МАНІФЕСТ ГРОМАДЯНСЬКОЇ ІНІЦІАТИВИ



Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".