МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Клоунада по украински...

05/04/2001 | Englishman
У Бойка из УНР (е*х) похоже, признаки слабоумия

Цирк продолжается. Обратите внимание на второй вопрос из предлагаемого им реХверендума:

"Чи хочете Ви, щоб Україна стала сильною президентською республікою зі встановленням порядку і законності, забезпеченням людей працею та соціальним захистом? Чи підтверджуєте Ви у зв'язку з цим скасування у Конституції України права Верховної Ради України на надання згоди президенту на призначення прем'єр-міністра держави?".

Далее (pravda.com.ua):
При цьому Богдан Бойко заявив, що Україні необхідна сильна президентська республіка і сильна виконавча влада, яку повинен очолити глава держави.

М-да. Не совсем понятно, кто же, по мнению Бойки, должен возглавлять исполнительную власть в Украине. То ли премьер, без согласия Верховной Рады назначаемый и снимаемый украинским Кочмочетом, то ли сам президент, который в таком случае в премьере бы не нуждался.

Відповіді

  • 2001.05.04 | ilia25

    Кучма и Ко боятся демократии как огня

    По-моему, это просто неадекватная реакция на второй вопрос -- о переходе к парламентской республике.

    Кучма с друзьями прекрасно понимают, что такое развитие событий демократизирует власть и отберет у него возможность интриговать и сталкивать противников лбами. А по другому править они не умеют.
  • 2001.05.05 | Адвокат ...

    Re: Клоунада по украински...

    Пан Бойко завжди ( останнім часом ) з'являється саме тоді, коли у Ку-чма і Ко стикаються із браком хоч-яких ідей щодо дій політичних супротивників. Саме тоді, коли нєчєм крить.

    У самого пана Бойка, як і у його хазяїв, теж ідей нема. Але є одна корисни риса. Він може зіпсувати повітря у компанії поважних людей і не буде того соромитись. А поважні люди, як випливає із семи прикметника, змушені поважно розійтись хто куди, аби не дихати бойчатиною, бо дуже вже воня. ( А панові Бойку -- радість! )

    Тож чергова поява штатного псувача політичного повітря -- то красний знак великого переляку, який стався у Ку-чма і Ко після переходу Ю. Тимошенко до практичних дій щодо референдуму проти кучмократії.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".