МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

НАРЕШТІ Я ВЗЯВ ІНТЕРВ"Ю

05/05/2001 | МихайлоСвистович
Сьогодні я нарешті зустрівся з Морозом і взяв в нього довгообіцяне вам всім інтерв"ю. Сан Санич знову був страшенно зайнятий, але, оскільки в нас була тверда домовленість, від розмови не відмовився, хоча, звичайно, всі ваші питання я йому задати не зміг (навряд чи я задам їх всі і Юлі). Однак, після того, як він прочитав деякі пропозиції відвідувачів нашого сайту щодо референдуму, ми домовилися ще про одну, на цей раз тривалу розмову сам на сам, яка складатиметься не лише з інтерв"ю.

На жаль, сьогодні ви його прочитати не зможете, бо я, зайшовши по справах УБК до рідної республіканської партії, вирішив взяти інтерв"ю ще в Левка Лук"яненка. Потім, чекаючи потрібну мені людину, щоб не гаяти даремно часу, сів розшифровувати його з диктофону. І тут Таня Табєлєва, редактор газети "Самостійна Україна", дуже попросила мене дати їй це інтерв"ю для газети. Тож довелося його розшифровувати до кінця.

Відмовити людині, яку знаю ще з часів боротьби за незалежність, і яка є членом моєї партії, де я буваю надзвичайно рідко, я не зміг.

Зараз мушу бігти на концерт "Україна, Президент, стабільність", тому вже вдома розшифрую інтерв"ю з Морозом і завтра представлю на ваші очі обидві розмови.

Ще раз перепрошую за таке зволікання.

Відповіді

  • 2001.05.05 | Shooter

    Доповнення...

    ... (деталaізація) до запитань Лиса. Шкода, що постфактум. Я би з великою цікавістю почув відповідь від Мороза:

    Як він відноситься до окупації соціалістичної Української народної республіки бандитсько-більшовицькою совіцькою Росією?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.05.05 | Фарбований Лис

      Дякую.

      Шутер, дякую, ви майже ідеально зформулювали базове запитання, яке мене найбільше цікавить в якості детектора лівих України.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".