МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Концерт - ...опа на Європлощі.

05/05/2001 | Майдан-Інформ
Акція "Україна. Президент, Стабільність" триває на Європлощі в столиці. Триває розчарування й гнів. Підтримати Україну, Президента й стабільність. Яка, його біса, стабільність! Але...
Розчарування - безталаністю приспішників, дрібних та великих будівників кучманоїда.
Гнів - за те, що ця безталаність кінчає ( тобто не "від себе", а -) - ться та закінчується дурникуватим танком. Танцює, як той слон у відомій лавці.
Слон Сашко Богуцький кричить: Молодь - це завжди революція, але Україні революція не потрібна! Так?!
Так! - відповідають 14-16-літні вже напівп'яні київські тінейджери.
Сашко Богуцький задоволений. Президенту цей кадр ( без натовпу в екрані) покажуть. І Кучма теж буде задоволений. Баграєвим та Богуцьким.
Що там робиться на цій первіснообщинній акції! Площею гуляє вітер "беспредела". Б'ються пляшки, у повітрі - знервілість від зп'янілості малоліток, якісь " 4 королі" співають про якусь таку ... , ну, таку...!, кричить Богуцький, натовп - звіріє!
Дійсно, це - зоопарк! Бо увесь цей натовп по периметру охороняють мєнти, це - зоопарк! Мєнти не забирають відверту сволоту. Мєнти більше схильні забирати молодь, що проти цієї паскудної дійсності.
Отак, Леоніду Даніловичу, роблять Вам імідж! Отак Ви дурнів зібрали й самі дурнем стали.
"Україна. Президент, бля...Стабільність, бля...!"


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".