МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

УП: Майор написав листа ...

05/11/2001 | НеДохтор
УП, 11.05.2001, 15:20
http://www.pravda.com.ua/?10511-2-1

----------

Микола Мельниченко: "Я готовий до співпраці"
Майор написав листа шефу СБУ


УП, 11.05.2001, 15:20

Майор Микола Мельниченко звернувся з відкритим листом до Володимира Радченка. Він пропонує нинішньому керівнику СБУ "відрізняти Державну Таємніцю від таємніць мафіозних кланів" і визнати факт розмови в кабінеті Кучми, яка відбулася рік тому.

Нижче наводиться повний текст листа, який був розісланий Миколою Мельниченком електронною поштою.


Відкритий лист до голови СБУ Радченка В. І.

Пане Радченко, Ви стоїте на чолі організації, яка хоч трохи реально бореться з корупцією в Україні . Недаремно режим Кучми найбільш незадоволений роботою співробітників саме СБУ , а не міліції, податкової міліції чи Генеральної Прокуратури, які в основному відповідали потребам і бажанням мафіозних кланів. Саме тому, я вважаю, Ви повинні офіційно визнати факт існування розмови між Вами та Кучмою, що відбулася 26.04.2000 року. Перед Вами в кабінеті Президента був бувший Міністр ВС Ю. Кравченко , після Вас був Міністр фінансів І. Мітюков. Розмова тривала 16 хвилин 40 секунд. Відразу після привітання Ви передали Президенту зміст Вашої розмови з Головою Адміністрації Миколаївської області Гаркушею. Далі розмова точилася навколо проблем ВПК; було прийняте рішення про те, що доповідь по одній з прблем ВПК відбудеться під час перебування Президента в тому регіоні, де ця проблема стоїть; далі розмова йшла про С.Тігіпка, Ваші функціональні обов'язки та про Є.Марчука. Визнавши цей факт, та почавши перевіряти факти з матеріалів, які я передав до Тимчасової слідчої комісії, Ви можете допомогти багатостраждальному народу України вибратися з того болота ляку і злиднів, до якого його за кілька років привело панування мафіозних кланів разом з Л.Кучмою.

Ваші побоювання що до Держави не мають підстав, тому що я офіцер і пам'ятаю свою присягу та обов'язки перед українським народом, а от Вам та Голові РНБіОУ Є. Марчуку раджу відрізняти Державну Таємніцю від таємніць мафіозних кланів. Якщо Ви насправді маєте наміри боротися з корупцією за будівництво незалежної й демократичної України, тоді я готовий до співпраці.

P. S. Дізнайтеся про долю тих співробітників СБУ, яким доручалося прослуховувати офіс "Української Правди", В.Ющенка, Ю.Тимошенко, Є.Марчука та багатьох інших, і допоможіть їм та їхнім сім'ям в разі потреби.

З повагою
майор запасу СБУ Мельниченко М.І.

----------


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".