МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

КРАЇНА БАГАТОНАЦІОНАЛЬНА, А ПАРЛАМЕНТ ОДНОПАЛАТНИЙ

05/14/2001 | khloe
http://marazm.hypermart.net/

"Майже всі багатонаціональні країни і навіть деякі мононаціональні з великим територіальним простором мають дво-, а іноді і трипалатні парламенти (наприклад, в колишній Югославії до її розпаду): США, Великобританія, Росія, Індія,
В той же час однопалатні парламенти в таких багатонаціональних країнах, як Турція, Нігерія призводять до постійних переворотів, порушень прав людини тощо. Україна, в якій лише росіян 20%, поступово наближається до їх числа.

Можливо парламент в Україні стане і двопалатним. Якщо відбудеться референдум, який закликає провести ініціативна група з м. Житомир відповідно до абзацу 6 п.1 постанови Центральної виборчої комісії від 23 грудня 1999 року №448 “Про реєстрацію ініціативної групи з всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, утвореної зборами громадян України у м. Житомирі 7 грудня 1999 року” “Чи підтримуєте Ви необхідність формування двопалатного парламенту в Україні, одна з палат якого представляла б інтереси регіонів України і сприяла б їх реалізації...?” "

Взагалі цікавий сайт для цього форуму. Є багато тем, як можна було б тут обговорити - "КНИГА МАРАЗМІВ УКРАЇНИ"


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".