МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Запрет

05/14/2001 | M.
Я так понимаю, что мера запрета моего IP и доступа к дисскуссиям - это Ваши аргументы?
Хорош,вольный форум, нечего сказать...

Відповіді

  • 2001.05.16 | Technar

    Дивіться відповідь на мовному форумі (-)

    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.05.16 | M.

      Господину Technarу

      Спасибо за ответ, господин Technar.
      Честно говоря, у меня нет никакого желания общаться ни с Майданом, ни с кем либо еще из администрации форума, так как они разделяют тезис - начальник всегда прав, и что то у них выпрашивать, типа право излагать здесь свои мысли на "вольном форуме"- по меньшей мере, для меня унизительно. Но из за слаюости собственной позиции всем неугодным вход на "вольный" форум вход закрыт. А вот это для меня уже факт. И кстати, уже не только для меня. Рекомендую переименовать форум в "Ручной форум пана Майдана"Так будет правдивее, так как я - За Правду :-)))))).
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.05.16 | Technar

        Re: Господину Technarу

        M. писав(ла):
        > Честно говоря, у меня нет никакого желания общаться ни с Майданом, ни с кем либо еще из администрации форума,

        Це ви даремно. Всі бува помиляються, і вони теж. Були випадки, коли хлопці гарячкували, а потім шкодували про це та й зрештою виправляли. Здається то був випадок із паном Пінгвіном.

        Якщо ви хочете приймати участь у форумі - все можна поправити у діалозі, якщо ні - то звичайно ваша справа.

        Тепер щодо трейсрутів, про які ви згадуєте. Майдану не треба цього робити, уся інфа є у адмін програмах, він все бачить там.

        Якщо портскани на вашу систему то є не звичайна річ (сам я на це давно уваги не звертаю, але я у інших умовах), то мабуть це пов"язано з рейтингом пінгу. Мені вже скаржилися на подібні речі.

        Ваш АйПі з"являється там у списку хостів, а якщо ви активно дивилися форум - то на перших сходинках. Ну а хто і навіщо збирає інфу про такі адреси - я можу тільки здогадуватися.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".