МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

А ти записався в Партію Регіонів?

05/14/2001 | DevRand
Отримав під час вихідних цікаву інформацію. Є у Вінницькі області таке собі містечко з романтичною назвою Крижопіль (здається, райцентр). Класичний приклад вмираючих поселень, яких зараз дуже багато: бізнесу нема, виробництва нема, молоді нема, води нема, повітря нема, "населена роботами", принцип дій всіх місцевих владних структур як в сонячному Зімбабве , ну ви зрозуміли. Але саме цікаве! Приблизно місяць тому почались масові облави для відлову нових членів Партії Регіонів. Алгоритм простий: більшість керівників - і державних підприємств-зомбі і доздихуючих приватних підприємців було зібрано і сказано "ви всі вільні люди у вільній країні, тому до надцятого числа повинні зробити вільний вибір та стати членами ПартРеггі, і привести туди ж такий то відсоток своїх людей ". Аргументи прості та доступні кожному : для директорів - звільнення, для підприємців - обіцянка "інтиму" з податковою та іншими "захисниками відчизняного виробника" . Кажуть вже є жертви, начебто якись безумний голова колгоспу послав таку пропозицію нах. , за що розплатився посадою (Героям Слава!).
Мій коментар - в принципі, коли деякий час тому назад тут пройшла інфа про новий проект від DJ Azaroff, ніхто не сумнівався що партія вийде сильна. Ще б пак! Адмін-ресурс плюс економічне гестапо - це щось та значить. В мене нема інформації з інших регіонів, було б цікаво оцінити масштаб. Цікаво, це напрацювання технологій в глухі провінції, чи просто підхід такий глобальний, тобто робота вже йде повсюди?

Відповіді

  • 2001.05.14 | Майдан

    На Закарпатті всю допомогу видавали під маркою ПР

    ПР (Партія Регіонів) "кимось" виявилася призначеною для роздачі допомоги потерпілим від повені на Закарпатті. Все що приходило в Закарпаття, навіть допомога міжнародна, видавалося у вигляді подарунку від Миколи Яновича Азарова.
    Навіть СДПУ(о) запротестували...


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".