МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ГОРА НАРОДИЛА МИШУ.

05/17/2001 | Майдан-Інформ
Процедура імпічменту Президента так і не розпочалася, все керівництво парламенту залишилося на своїх місцях, вето Кучми на закон про вибори на пропорційній основі не було подолане і таємним голосуванням. Більше того, під час таємного голосування за пропорційну систему проголосувало на 24 депутата менше ніж свого часу під час відкритого (259 проти 283). Та й самих депутатів було у Верховній Раді лише 366. Не те що у день відставки Ющенка.

Несподіваний конфлікт стався навколо бюджетного кодексу. Перший віце-спікер Віктор Медведчук заявив, що в ньому немає проголосованої поправки комуніста Мироненка про те, що всі кримські податки перераховуються до бюджету Криму. Іван Плющ відмовився поставити свій підпис без підпису Медведчука, оскільки був відсутній на тому засіданні, але не став виносити кодекс на повторне голосування.

В зв"язку з цим Юрій Єхануров заявив, що бюджет-2000 поставлений під загрозу, оскільки без прийняття бюджетного та податкових кодексів його доведеться робити на старій законодавчій базі.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".