МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

АНАТОЛІЙ МАТВІЄНКО РЕКОМЕНДУЄ УСУНУТИ З ПОСАДИ ГОЛОВУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ.

05/19/2001 | Майдан-Інформ
У п'ятницю 18 травня 2001 року, на засіданні Верховної Ради України народний депутат України, член депутатської групи "Соборність", голова тимчасової слідчої комісії Анатолій Матвієнко доповів про результати перевірки Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань вивчення соціально-політичної ситуації, що склалася у місті Василькові Київської області у зв'язку з проведенням у травні 2000 року позачергових виборів міського голови, та забезпечення конституційних прав громадян місцевими органами державної влади. Слідча комісія була утворена згідно з постановою Верховної Ради від 16 листопада 2000 року № 2110-ІІІ.
За результатами роботи зафіксовано картину масштабних зловживань Київської обласної влади, яка знехтувала конституційними правами жителів Василькова, усунула законно обране керівництво міста.
У висновках міститься рекомендація запропонувати Президенту Л.Кучмі усунути з посади голову Київської обласної адміністрації Анатолія Засуху.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".