МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ДЯКУЮ ЗА ДОПОМОГУ САЙТУ МАЙДАН.

05/22/2001 | МихайлоСвистович
Дякую тим, хто відкликнувся на наш заклик.

Тільки-но отримав два перекази з Німеччини та США (100 $ від Антифриза та 250 марок від чоловіка з німецьким ім"ям та прізвищем - не називатиму його, оскільки не маю на це згоди відправника). Чесно кажучи, ці дні не мав часу навіть прочитати поштові повідомлення, забрати свій паспорт (він був не в мене) та добратись до Western Union, бо брав участь в організації мітингів, демонстрацій,засіданні Ради ФНП, вставляв новини в сайт і знову мав кудись бігти.

Гроші отримав не без пригод. Мені спочатку не хотіли їх видавати, бо я не знав імені та прізвища відправника, а також країну, з якої вислали гроші.

Я почав доводити, що в мене є код, і цього має бути достатньо, що я звернувся по Інтернету до людей, тому не знаю їхніх імен і навіть у сумі точно не впевнений. Тоді вони покликали начальника, хлопця мого віку (мені - 32 роки), якому я розповів те саме, і який також сказав, що прізвище, ім"я та країна відправника має бути вказана.

Я вже зібрався йти, але тут він глянув на бланк, що я заповнював, і спитав: "А це випадково не сайт Майдан?"

Виявилось, що він читає його ледь не з першого дня, ми трохи поговорили, і він, окрім того, що дозволив видати мені гроші, пожертвував на сайт ще 20 своїх гривень.

На пошту я ще не ходив, тому не знаю, чи вислав хтось туди щось з України, але готівкою деякі відвідувачі сайту вже дали мені 100 $ (Andriyko)і 200 гривень.

За отримані гроші ми будемо звітуватися перед вами, щоб ви були впевнені, що кошти дійсно пішли на революцію. Це слово не сподобалось Антифризу, воно і нам не подобається, якщо говорити в сенсі жовтневої революції 1917 року. Але ж були ще й оксамитові мирні революції у Східній Європі, та й у нас події кінця 80-х - початку 90-х, коли Україна здобула незалежність, теж називають революцією. Тому ми вживаємо цю дефініцію саме в цьому сенсі, бо не маємо іншого слова, яке б могло його замінити.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".