МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Правда про злочинний режим Великої Британії

05/23/2001 | NoName

Колишній агент британської розвідки виявився просто порядною і мужньою людиною і написав книгу про злочини великобританського режиму:

http://www.gazeta.ru/2001/05/22/spiontomlins.shtml

Зокрема, він стверджує, що британські спецслужби вбили принцесу Діану, наводить факти про тотальне підслуховування простих британських громадян.

Злочинний британський режим намагається заткнути рота Томлінсону, за ним полюють скрізь по Європі і тому він не зміг особисто приїхати на презентацію своєї книги в Москві.

Я думаю, українська опозиція обовязково повинна висловитись в підтримку мужнього англійського офіцера.

Відповіді

  • 2001.05.23 | Englishman

    А у аХвицера есть какие-нибудь доказателства, кроме свое книги? (ну там несколько часов записей, например)? Если да, то я двумя руками за! :-) (-)

  • 2001.05.23 | Косарик

    Re: Про паралелізми

    Якщо пан NoName намагається повірняти цього британського офіцера з Мельниченком, то вони нічого спільного не мають. У самій Англії, здається, до цього офіцера ставляться трохи несерйозно. Якби не потреба захищати честь корони і МІ5, ніхто б ним і не займався. Він, здається, просто трохи скандальна людина. (Це ж треба, його збираються під суд віддати, а він книгу пише!)

    P.S. А Віктор Суворов теж в Англії живе...
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.05.23 | Мартинюк

      Основний пропагандистський прийом .

      Розмазування какашок по великих площах - "Ха-ха всі в какашках, і ти також, тож сиди собі в цих какашках і не рипайся" .
      Про це дуже гарно каже сам Л.Д. у вікопомних плівках Мельниченка.

      А "Но наме " схоже в них цілком затишно і приємно.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".