МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Alert! Похоже серийный маньяк посетил сайт!

05/23/2001 | AB
ДА, на сайте - похоже завёлся натуральный маниак, осторожней...

Демонстрирую:

В ответе на мою тему :


Это реплика, свидетельствующая о критике автора вместо постинга, она привлекла моё внимание маниакальной страстностью и полным отсутствием доводов. Там же был указан адрес электронной почты: rehablv@link.lviv.ua

Проверив владельца - я обнаружил следющую информацию о нём:

Director: Giba, Mariana Ilyinichna
Address: Ukraine, 290008, Lvov, ul. Teatralnaya, d. 23/24
Phone: (0322) 74-62-88
Fax: (0322) 74-23-09
Registration: Registered
Interest: Environmental education; Raising environmental literacy; Environmental monitoring; Environmental pholosophy; Environmental journalism; Eco-camps and hiking; valeology; revival of folk traditions; GIS (Geographic Information Systems); environmental modeling
Description: Environmental education through hiking and camps. Teaching students the foundations of phytotherapy and sharing knowledge about medicinal plants.
A-mail: rehablv@link.lviv.ua

Вероятно, что организацию подставляет какой-либо из её обьёктов воздействия, а, возможно -, учитывая профиль организации - и целенаправленного воздействия... Утром будут даны запросы в организацию и проверены логи провайдера на предмет соответствия указанного адреса фактическому. При соответствиии - возможен вывод о необходимости медосмотра имеющих допуск к компьютерам организации.

Будьте осторожны. Отстутствие логических реакций и присутствие невротических при ярко выраженном субьективном ассоциативном бреде вне обьективных воздействий раздражителя - говорит о шизофрении в острой рецессивной форме, опасной для окружающих.

При отсутствии своевременного удаления админгруппой постингов, противоречащих правилам "Майдана" - я буду предпринимать подобные расследования и стремиться дать им официальный ход, чтоб от привыкшего к интернет-безнаказанности не страдали реальные люди.

Відповіді

  • 2001.05.23 | АВ

    Re: Уточнение про тему, где была встреча...

    http://maidan.org.ua/news/view.php3?bn=maidan_free&key=990451521&first=990589036&last=990551409
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.05.23 | АВ

      Re: Извините, вот исходник маньячный...

      http://maidan.org.ua/news/view.php3?bn=maidan_free&key=990569261&first=990589036&last=990551409


      __________________________________

      Прошу прошения за предыдущие ошибки в ссылке...

      В первом случае ссылка была введена, как ссылка, но валидация тэгов сьела линк, а во втором - ошибся я в запарке, но исправить не могу - нет допуска, приходится повторять...
  • 2001.05.23 | Адвокат ...

    У Вас манія вєлічія, батєнька ;-)

    Пвне АВ!

    Вас назвали провокатором, а Ви й схопилися мерщій за можливість побути у ролі "оскорбльонной нєвінності". До речи питання: "Хто першим кричить "дєржі вора!"?


    Не меньш показовим є і діаґноз, що Ви його поставили "абідчіку". Це ж просто стисле викладення психольоґічного стану автора постинґів, що підписані Вашім псевдо.


    Ви чогось надмірно занервували та примудрилися утнути тему з провокативною назвою, яка містить лише рекляму Вашого попереднього постингу. Вам замало уваги?



    Бачу, Вам щось зле. Але дочого тут інші? Розслідуйте, викривайте "кіберзлочинців", коли доведете їхню провину -- звертайтеся до суду.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.05.23 | Максим”як

      Re: Боюсь, що тут не тільки манія величі в АВ ...

      Справа в тому, що Горбань пише чисту правду, без жодних асоціацій. В свому житті я двічі бачив розправу над колегами за анекдоти і провокативні діалоги. Причому самі “співбесідники” і були звинувачами і свідками. Вони самі організовували такі провокативні розмови із смішками, а потім стукали.

      Перший раз на півдні України попав під переслідування мій добрий товариш із Хмельниччини в 1980 році, в вдруге, точно вже не скажу, в 1985 році, або 1986, старший науковий співробітник у Львові.
      Звичайно, за грати не посадили жодного, але вигнали з роботи без права працевлаштування. І все, так звані “дружки”, по дорозі додому, те чмо, як м”ягко каже п. Горбань, а насправді підлота, яка готова і рідну маму продати, не те, що свого товариша студента чи по роботі.

      Яка тут манія величі, звичайні успадковані кагебістські рефлекси, ото і треба лікувати.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.05.24 | А В

        Re: А я не боюсь, вчитайтеся...

        ---Звичайно, за грати не посадили жодного, але вигнали з роботи без права працевлаштування. І все, так звані “дружки”, по дорозі додому, те чмо, як м”ягко каже п. Горбань, а насправді підлота, яка готова і рідну маму продати, не те, що свого товариша студента чи по роботі

        Вы вообще о чём? Какое дело имеют Ваши переживания к теме: "Проблемы украинизации Украины" и излагаемым там аргументам? Вас кто- то огорчил, избил, изнасиловал, посадил и кто-то Ваш враг - но при чём тут моя тема? А по теме Вы ничего не сказали, и ни одну реплику из неё Вы опровергнуть не в состоянии или не в настроении...

        При чём я и моя тема к Вашим ретроспективным страданиям из-за своих представлений об Украине?

        При чём тут я и моя тема на "Майдане" к представлениям о страданиях за Украину поддерживаемого Вами оратора?

        Вы способны понять, что перенесённые вами в прошлом страдания не являются основанием для репрессий авторов постингов на "Майдане"?

        Поясните, а то я чувствую себя на форуме как в некоей организации мстителей за унижение нескольких львовян галактикой...

        Вам "лохи" должны "по жизни"? Так понимать? Или как понимать? Понимать так, что любой пишущий на "Майдан" должен быть готов к обвинениям в свой адрес с уподоблением, например, гомосексуалистам, из-за того, что нескольких львовян обидели львовяне же - гомосексуалисты?

        И Вы действительно полагаете, что без комментария тезисов темы возможен нео-КГБ подход: "Мы Пастернака не цитируем, но он безусловно враг народа"...

        Так что, будь я критиком - я сравнил бы действия защищаемого Вами оппонента с безосновательным шельмованием "от КГБ", но я не критик, я не имею права делать выводы, не уточнив Вашей позиции...
    • 2001.05.24 | АВ

      Re: Нет, преследования. И всей страны врагами под маской патриотов...

      Пвне Ад вокат!

      ---Вас назвали провокатором, а Ви й схопилися мерщій за можливість побути у ролі "оскорбльонной нєвінності". До речи питання: "Хто першим кричить "дєржі вора!"?

      Видит Бог, пане «не Прокурор», что если дочь Вашей жены наклепник назовє «повією» , то настоящие украинцы не скажут ей: «До речи питання: "Хто першим кричить "дєржі наклепників!"? Бог Вам судья!


      ---Не меньш показовим є і діаґноз, що Ви його поставили "абідчіку". Це ж просто стисле викладення психольоґічного стану автора постинґів, що підписані Вашім псевдо.

      Видит Бог, что вы правоохранитель, а не психиатр…Или Вы по совместительству? Но обьективно меня не существует, если под моим ником скрывается целый отдел КГБ…У меня ж ник не индивидуальный, да?


      ---Ви чогось надмірно занервували та примудрилися утнути тему з провокативною назвою, яка містить лише рекляму Вашого попереднього постингу. Вам замало уваги?

      Я потом обьясню, почему меня волнует эта тема, но вам, как адвокату, я даю отвод, прокуроры добрее…

      ---Бачу, Вам щось зле. Але дочого тут інші? Розслідуйте, викривайте "кіберзлочинців", коли доведете їхню провину -- звертайтеся до суду.

      А мы виртуальный сделаем! Будете адвокатом, прокурором или кем- нибудь из сторон процессов?
      _________________________________

      А относительно заголовка - читайте новую тему "Ядерная мощь Украины"...
  • 2001.05.23 | Technar

    Процитуйте мені ту частину правил форуму, які порушила ця особа

    І я зітру.
    Або пропонуйте формулювання доповненнь до правил форуму - будемо розглядати.

    П.С. Прошу звернути увагу, що у правилах немає жодної дефініції хамства, бо це поняття є суб"єктивним
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.05.23 | ilia25

      Re: Процитуйте мені ту частину правил форуму, які порушила ця особа

      Technar писав(ла):
      > І я зітру.

      Як насчьот "відвертої тупої провокації"? :)

      Даруйте, але постинг, про який пише АВ є 100% pure arguing to the person. В усякому разі я неможу там знайти жодного слова, що стосується суті питання, піднятого АВ. Або жодного слова, яке НЕ було б частиною персональної характеристки.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.05.23 | Technar

        Ще раз прошу - дайте дефініцію

        ilia25 писав(ла):
        > Technar писав(ла):
        > > І я зітру.
        >
        > Як насчьот "відвертої тупої провокації"? :)

        Не виходить. Якщо б пан АВ обізвався б у відповідь, тоді так. Але пан АВ не виходив за жодні рамки.

        > Даруйте, але постинг, про який пише АВ є 100% pure arguing to the person. В усякому разі я неможу

        Я з вами згоден. Допоможіть мені сформулювати додаток до правил форуму, який б однозначно вирізняв такі випадки від аргументів іншиого гатунку.

        Я цього зробити не можу із всім моїм модераторським досвідом. Бо комусь це стьоб, комусь образа, комусь привід для дуелі. Але може тут є мудріші люди, що у змозі дати однозначну дефініцію.

        > там знайти жодного слова, що стосується суті питання, піднятого АВ. Або жодного слова, яке НЕ було б частиною персональної характеристки.

        Заборонити людям писати дурниці або відповідати не по темі не є можливим. Сподіваюся, що хоча б у цьому ми з вами дійдемо згоди?
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.05.24 | Горбань

          Re: Ще раз прошу - дайте дефініцію

          Ранок приніс неприємність – птінєц гнізда Пітрова (Peter the Great [Pile of Shit]) всрався кільканадцять разів на мою адресу якимись неоковирними погрозами... Ймовірно щось подібне на кореспонденцію отриману mchno. Прикро коли чмо влазить у своїх чоботях прямо в inbox. Однак це б півбіди, коли ж глядь – птінєц навалив ще й на Форумі цілу купу нонсенсів та “вирахував” цілком випадкову людину і знов же ж таки обпаскудив її з ніг до голови. Це справді прикро.
          Звідси однин висновок і одне прохання. Перше – чи всі свідомі яку адресу ел. пошти вони подають (якщо подають) і чи це варто. Я чомусь подав свою чим наразив чужу людину. Фізіологічний постинг про АВ мій. Каюсь, не міг стриматись. Поштова адреса й інші дані, які подає АВ не мої. Якщо Технар може стерти повідомлення про нібито мене (Горбаня) як нібито “серійного маніяка” без представлення мною медичних довідок і паспорта, дуже просив би, оскільки “знахідка” панів А і В не відповідає дійсності. Не в ту особу вистрілили. В їх професії це буває. Дякую Максим’яку за підтримку і mchno за віршик.
          Горбань
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.05.24 | AB

            Re: Прошу принять.

            Уважаемый Технарь!

            Вот тема:

            http://maidan.org.ua/news/view.php3?bn=maidan_arch&key=990569261&first=990617301&last=990016570

            Вот цитаты и комментарии к ним:

            ---Шановний/а Абу Софіє,
            У вас іще дуже гарні асоціації... Я ж маю відчуття ніби перед нами немовля, яке маже тим що з нього вийшло по своїй колисці і по всьому навколо. Само воно скоріше всього усвідомлює свою дію але вбачає в ній якийсь гумор і лукаво поглядає на батьків - яка буде реакція. Вибачте за фізіологізм - але це життя...

            Это его разговор с иным персонажем и его право общаться именно так. Но далее – уже опасно:

            ---Якщо серйозно - то я на таких як АВ надивився в студентські роки: таке чмо причепиться до якоїсь підпилої компанії і квенькає щось про Сталіна, Гітлєра, щоб розсердити хлопців і викликати щире обурення, а потім тих будуть тягати спершу по деканатах а потім по КГБ, що зрештою одне й те саме.

            Ну мы не «підпила компанія», я не «таке чмо», а главное – его достижения в наблюдательности «минулого» не имеют никакого отношения к «Майдану» и моей теме. Четырёхкратная ошибка в одной фразе – уже не стиль, это уже принцип…(Четвёртая ошибка – нарушение правил «Майдана» о критике темы вместо автора) Каноны психологии и соответствия им постинга– не привожу, мы занятые люди…

            ---Щоб такого позбутися - треба або самим вийти з кнайпи, або його випровадити, інакше ніякої розмови не буде.

            1. Цель цитируемого «позбутися»…Или его мнение о цели «Майдана»…?
            2. «Такого» позбутися – это постинга, «студентськіх рокив” или гражданина АВ, или всего + одновременно ?
            3. «або самим вийти з кнайпи, або його випровадити» – это как с «Майданом», Интернет – этикетом , а также со знанием школьного курса информатики связано? Продолжать ли?

            На основании цитат, а также на основании ещё нескольких выводов – я сделал выводы, что пан Горбань

            1. Не закончил средней школы по специальностям «информатика», «литература».
            2. Является общественно опасным посетителем «Майдана» с психическими отклонениями от имеющих нормативный аттестат зрелости и прошедших медицинский осмотр. Но, поскольку по его словам, он являлся студентом - я сделал вывод также о его лживости. Как известно – некомпетентность на уровне школьного курса в изложении своих мыслей, с оскорблениями, со лживостью, с призывами к активным действиям (позбутися-вийти-випровадити-розмови не буде) предполагают острую стадию психического расстройства. Учитывая завершающую часть фразы «інакше ніякої розмови не буде» – предполагаю латентную фазу перехода к активным действиям «вне размов», т.е. к поиску жертвы вне «середовіща тількі розмов-Майдану»…О чём я и предупредил. Ві вправе удалить все постинги, касающиеся пана Горбаня, Вы вправе перенести переписку по теме в Drafts по разделу “процесс _АВ проти Горбаня”, как модель Суда Майдана, Вы вправе назвать всё это «флейм» и сбросить в dev/null, Вам решать…

            Итак– виртуально полагаю, что ник АВ нуждается в виртуальной самозащите, что и буду доказывать впредь с виртуальной же законопослушностью…:) А Вам – решать, были ли превышены пределы необходимой обороны…:)) Ники граждан Украины оскорблять нельзя, даже согражданам... :)))

            З.Ы. Он меня опять в чём - то обвиняет, но не представ%E
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.05.24 | АВ

              Re: Прошу принять-2.

              З.Ы. Он меня опять в чём - то обвиняет, но не представил ни текста письма, ни заголовка...(опять информатика, литература и логика в целом хромают)...Вы ему, пожалуйста обьясните, если хотите, что незачем оставлять _чужое_ (он так и сказал!) мыло на открытых форумах, особенно когда он излагает свои мысли так, как излагал...Вот, смотрите:

              http://maidan.org.ua/news/view.php3?bn=maidan_free&key=990652112&first=990650036&last=990606509

              ----Фізіологічний постинг про АВ мій. Каюсь, не міг стриматись. Поштова адреса й інші дані, які подає АВ не мої. (Цітата)

              А теперь посмотрите сюда:

              http://maidan.org.ua/news/view.php3?bn=maidan_arch&key=990569261&first=990617301&last=990016570

              Читаемо уважно: - "постінг-мій, мило не моє, на міло "Ранок приніс неприємність – птінєц гнізда Пітрова (Peter the Great [Pile of Shit]) всрався кільканадцять разів на мою адресу якимись неоковирними погрозами...", та міло це пресловутє (поштова адреса, з якої усе почалося) - Є У БРУДНОМУ ПОСТІНГУ" !

              Mabut* to e pomilka y scriptah chi tsei pan naspravdi pidlyagae vashemy fahy, bo ya sudi prijshov robiti na Ukrainy, a ne maniakam zazdruvati y ih svobodi zakidati smittyam moi temi, provokyuchi zamist UBK lishe razborki ta moderuvannya, scho maniaki z yspihom robyat de-facto vipadkovo abo navmisne...

              Ta ja ne mojy ne reaguvati na brud u temi - chego koshtue avtor, shco ne moge sebe osobisto zahishcati...Chego koshtue stattji neozbroenogo avtora...Os* taka logika...

              Zvaluvati? Ta ja ge ne vticach po zhizni...
              Svij sait robiti? Ta Maidan na shco todi...

              Shco robiti? Poradyjte, plz...
          • 2001.05.24 | АВ

            Re: Опять Вам верить "на слово"?

            Если рассмотреть любую проблему достаточно внимательно, то вы увидите
            себя как часть этой проблемы.
            Аксиома Дучарма
            ________________________________
            http://www.lib.ru/POLITOLOG/PARSHEW/parshew.txt

            Для особо праведных - повторяю: У Украины нет ресурсов. А в России можно строить атомные электростанции, тем самым не срывая поставок украинской ядерной техники в Бушер силами Олбрайт и прочих финансистов таких собеседников, как Вы, а не прибыльной жизни народа Украины...

            Мыло рекомендую сменить, дело в том, что сюда ходят много моих друзей, что не очень изысканны в словесности, но зато очень сильны в прикладной математике и программировании. Без извинений в мой адрес они могут что-угодно сотворить с вашим мылом, не уведомляя меня о том...
        • 2001.05.24 | ilia25

          Ну вам видніше

          Technar писав(ла):
          > ilia25 писав(ла):
          > > Technar писав(ла):
          > > > І я зітру.
          > >
          > > Як насчьот "відвертої тупої провокації"? :)
          >
          > Не виходить. Якщо б пан АВ обізвався б у відповідь, тоді так. Але пан АВ не виходив за жодні рамки.

          Як на мене це дещо спірне положення. Тобто каратись повинен персональний наїзд, незалежно є на нього відплвідь, чи ні.

          Критерій за яким можна відрізняти персональний наїзд теж можна встановити. Наприклад так: надання негативної характеристики особі опонента -- на відміну від критики його поглядів. Я б цей критерій трохи пом'якшив -- негативна характеристика карається за умови, якщо вона не підкріпленя прямими доказами.

          Я розумію, що критерії трохи розмиті, але навіть якщо наслідком цього будуть дещо неоднозначні рішення, то не буде великою бідою -- наступний раз просто будуть більш обережними. Головне, щоб така "неоднозначність" не виглядала як допомога тільки одній з сторін.

          Взагалі ця схема працювала би краще за умови введення механізму модерування на кшалт фідо -- обов'язкова регистрація, розстріл винних з плюсомета та тимчасова висилка в рідонлі.

          В усякому разі такий варіант можна тримати в резерві на випадок посилення деструктивних тенденцій.

          Це все, звісно, ІМХО.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.05.24 | Гура

            Підтримую з корекцією

            >Як на мене це дещо спірне положення. Тобто каратись повинен персональний наїзд, незалежно є на нього відплвідь, чи ні.

            Згоден.

            >Критерій за яким можна відрізняти персональний наїзд теж можна встановити. Наприклад так: надання негативної характеристики особі опонента -- на відміну від критики його поглядів.

            Краще - загальновизнаної негативної характеристики особі опонента.

            >Я б цей критерій трохи пом'якшив -- негативна характеристика карається за умови, якщо вона не підкріпленя прямими доказами.

            Це зайве (поскладнить задачу і може призвести до спірних ситуацій).
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.05.24 | АВ

              Re: Згоден!

              И ещё один критерий нужен - просьба автора или обьекта критики.
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.05.24 | Гура

                Підтримую (-)

              • 2001.05.24 | Technar

                Ніяких персональних розборок

                Ані я, ані Майдан не будемо слугуватимо у якості рефері у чиїхось персональних розборках та не реагуватимемо не прохання "він мене образив, витріть його". Не відповідайте на персональні образи і все. Це просто і дуже легко виконати.

                Пропонуйте чіткі та однозначні дефіції для правил, що будуть діяти однаково для всіх. Особистого відношення до учасників форуму тут не буде.

                ПМ. Пане АВ, ідея про дуелі може зробити ваш поточний проект супер-хітом укрнету. Втілюйте якнайскорше, це суттєво полегшить і моє життя як модератора, бо частина дуелянтів втече до вас.
          • 2001.05.24 | Technar

            Ні, я сліпий та зрячим не хочу бути

            ilia25 писав(ла):

            > Критерій за яким можна відрізняти персональний наїзд теж можна встановити. Наприклад так: надання негативної характеристики особі опонента -- на відміну від критики його поглядів.

            Розбиратися у віддтінках негативу справа суб"єктивна. До того ж я не певен у особливостях вживання мов в сучасному українському середовищі, не завжди можу чітко відрізнити образу від іроній. І не хочу. То не моя справа. Тільки чіткі та прозорі правила, однакові для всіх.

            А про плюсомет дякую за згадку. Я подумаю, як можна скористатися з цієї старовинної зброї.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.05.24 | ilia25

              Re: Ні, я сліпий та зрячим не хочу бути

              Technar писав(ла):
              > Розбиратися у віддтінках негативу справа суб"єктивна. До того ж я не певен у особливостях вживання мов в сучасному українському середовищі, не завжди можу чітко відрізнити образу від іроній. І не хочу. То не моя справа. Тільки чіткі та прозорі правила, однакові для всіх.

              Я теж думаю, що модерування треба тримати на мінімумі. І краще залишатись сліпим, якщо стан речей на форумі дозволяє таку розкіш. Але не завадить бути готовим рятувати сайт, якщо виникне потреба.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".