МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ПАРЛАМЕНТ ЗАВДАСТЬ УДАРУ ПАРТІЇ АЗАРОВУ?

06/06/2001 | ВАСЯ ПУПКІН
Цитата з Новин :

ПАРЛАМЕНТ ЗАВДАСТЬ УДАРУ ПАРТІЇ АЗАРОВУ?
Майдан-Інформ, 05-06-2001 18:55
Комітет Верховної Ради з питань правової політики рекомендував парламенту прийняти у першому читанні законопроект "Про внесення змін та доповнень до Закону "Про державну податкову службу в Україні". Документом, зокрема, пропонується ввести заборону для чиновників-податківців участі в политичних партіях або рухах, повідомляє Forum.

Автор законопроекту, народний депутат О.Чародєєв, вважає, що введення в дію такої норми унеможливить зловживання з боку керівників підрозділів державної податкової служби як в межах самої структури (наприклад, переслідування підлеглих), так і за її межами - відносно суб"єктів (физичних або юридичних осіб), які є послідовниками або членами інших политичних партій.

Акцентуючи увагу на необхідності введення такої нормы, автор констатує, що посадові особи системи Державної податкової адміністрації - як представники виконавчої влади зі спеціальним статусом - мають суттєву перевагу в реализації своїх прав у політичній сфері. Комітет підтримав проект, відзначивши доцільність департизації органів ДПА України.
-------
Треба заборонити податківцям вступати до партій також і на протязі 5-10 років після звільненння з лав ДПА ! Тому що за день до виборів Азаров може звільнитися і стати яким-небудь президентом або на худий канєц депутатом.

Відповіді

  • 2001.06.06 | Максим'як

    Re: ПАРЛАМЕНТ ЗАВДАСТЬ УДАРУ ПАРТІЇ АЗАРОВУ?

    То ще як сказати, чи краще в Україні бути президентом, чи головою податкової адміністрації, яка нікому не підлегла, крім, берущого президента.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.06.06 | ВАСЯ ПУПКІН

      Re: ПАРЛАМЕНТ ЗАВДАСТЬ УДАРУ ПАРТІЇ АЗАРОВУ?

      але уявіть, що ці дві іпостасі втіляться в одній особі.... це буде гірше Сталіна


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".