МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ЗУСТРІЧ НА МАЙДАНІ В ПРЯМОМУ ЕФІРІ.

06/07/2001 | МихайлоСвистович
Я домовився з унсовцем Ігорем Мазуром, якого випустили з СІЗО СБУ під підписку про невиїзд, що ми влаштуємо з ним двогодинне інтерактивне спілкування на форумі Майдану. Це буде десь на початку наступного тижня. Але я не знаю, о котрій годині це краще зробити, бо наші відвідувачі є і в Америці, і в Австралії. До того ж у багатьох людей доступ до Інтернету є лише на роботі. Тому прошу давати пропозиції щодо часу проведення. А в суботу я виставлю анонс щодо точної години зустрічі з ним.

Відповіді

  • 2001.06.07 | Technar

    Оптимальний час для зустрічі

    Проаналізував логфайли. Схід (Україна, Європа) та Захід (США. Канада) перетинаються найбільше у два проміжки часу.
    З 9 по 11 та з 17 по 19 за київським часом.

    Для Австралії перший проміжок кращий.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.06.08 | Чучхе

      А чому б не завести чат?

      Інтерактивне спілкування на такому форумі як оцей - це достобіса важко. Нитки всі позаплутуються, до того ж постійно доведеться тиснути на "оновити". Ну побачите, одним словом. Я не знаю точно, наскільки це складно, але мені здається, було б зовсім не важко поставити на сайт простенький чат (є такі наприклад на нулл.ру, та й багато де ще) - тоді живе спілкування буде не такою вже мукою. А когось запрошувати до балачок (хоч би й Чемериса) можна було б й надалі. Думаю, це всим сподобається.
    • 2001.06.08 | МихайлоСвистович

      Re: Оптимальний час для зустрічі

      Дякую. Але це ще залежатиме від самого Тополі, бо його щоденно тягають то на допити в СБУ, то на психіатричну експертизу, то ще кудись.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".