МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Новини. Рухи об’єднуються..

06/09/2001 | НеДохтор

:-) Інтересно чи з’явиться нова назва НРУ(о).


------------
Новини з УНІАН та серверу УКРОП
http://www.unian.net/ukr/
http://www.ukrop.com/bulo.html

12:28 ХТО ОЧОЛИТЬ ОБ"ЄДНАНІ РУХИ?

Екс-прем"єр-міністр України Віктор Ющенко підтвердив намір "працювати у фарватері майбутньої партії національно-демократичного спрямування" і "робити ті кроки, які забезпечать консолідацію усіх демократичних сил". Про це він заявив сьогодні у виступі на других всеукраїнських зборах УНР. Водночас на запитання журналістів, чи очолить він цю партію, В.ЮЩЕНКО відповів: "Хто очолить - це питання довіри", головне, що "ми започаткували процес консолідації".


12:00 ЕКС-ПРЕМ"ЄР-МІНІСТР УКРАЇНИ ВІКТОР ЮЩЕНКО ВИСТУПИВ НА ДРУГИХ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗБОРАХ УНР.

Він назвав рішення Юрія Костенка (лідер УНР) і Генадія Удовенка (лідер НРУ) об"єднатися "високоморальним політичним вчинком, який чекали мільйони". За словами В.Ющенка, об"єднання Рухів - це важливий крок для майбутньої консолідації демократичних сил. Він зазначив, що зараз Україна знаходиться "в часі, коли потрібно збирати каміння", і без об"єднання неможливо йти у майбутнє. Український народний рух і Народний рух України сьогодні під час других всеукраїнських зборів УНР підписали декларацію про об"єднання в єдиний виборчий блок.

УНІАН

11:41 УНР І НРУ ПІДПИСАЛИ ДЕКЛАРАЦІЮ ПРО ОБ"ЄДНАННЯ В ЄДИНИЙ ВИБОРЧИЙ БЛОК

Декларацію підписано під час других всеукраїнських зборів УНР. Лідер УНР Юрій Костенко заявив, зокрема, що в декларації йдеться, що як рівноправні політичні суб"єкти НРУ та УНР мають намір розпочати об"єднання двох партій в єдиний виборчий блок у складі широкого виборчого об"єднання національно-демократичних сил на парламентських і місцевих виборах 2002 року та об"єднання в єдиний Рух одразу по закінченні виборів навесні 2002 року. На зборах були присутні екс-прем"єр-міністр Віктор Ющенко і патріарх Української православної церкви Київського патріархату Філарет.

------------


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".