МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

УВАГА!!!

06/18/2001 | УКРАЇНСЬКА СПІЛКА
ТИ КАЖЕШ, ЩО ТИ ВІЛЬНИЙ? Я ХОЧУ ПОЧУТИ ТВОЮ ВИРАЗНУ ВОЛЮ, А НЕ ТЕ ЩО ТИ СКИНУВ ЯРМО!

Запрошуємо відвідати новий сайт за адресою http://spilka.cjb.net

Українська Історія, Етнографія, Публіцистика, довідкові матеріали і модерований україномовний форум, вільний від випадкових відвідувачів. Історія і сучасність, розвиток нації від прадавньої доби до нашого часу, зміни поколінь і еволюція національної ідеї, актуальні проблеми України та Українства сьогодні. Частина пропонованих до вашої уваги публікацій вперше з`явилася у електронному вигляді.

Перша сторінка сайту містить низку посилань на найкращі ресурси україномовного інтернету, а також на їхні форуми та гостьові. Все для контактів, зручної навіґації, обміну ідеями і єднання.

Спілка не є комерційним проектом, ми не запрошуємо всіх, - ми чекаємо на тих, хто давно мріяв про подібний сайт, гостинний притулок всіх українців у безмежному віртуальному просторі.

Наша адреса http://spilka.cjb.net

Відповіді

  • 2001.06.18 | Augusto

    Я не знаю нічого про цю "Спілку", але...

    подивився та знайшов багато некритичних відсилок до ідеологів фашистського кшалту... Я вже бачив, як подібних "патріотів" сплачують закордонні організації (ось згадаю для початку харківську "Нову Україну"), щоб обгрунтувати тезу про тваринних фашистів, якими є українці (а зараз знов почали судити страшнішу від Гітлера людину - Івана Демьянюка, який з початковою школою та водійськім посвідченням мав би розумітися на ідеології XX століття краще ніж самі німці, ну найстрашніша людина в історії та й годі), а тут і рояль в кущах стоїть - на першій сторінці якась руна, давний символ корінної нації України - пітекантропів...
  • 2001.06.18 | Сергій Кабуд

    Сайт спілки іздох(–)



Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".