МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Маніфест групи help ukraine! (звернення до співвідчизників, що проживають за кордоном)

06/19/2001 | Antifriz
Pidnimaju staru temu bo bachu shcho tut bagato novyh ludei z'avilos'a, shcho shche ne bachyly, a e i taki hto bachyv ta poza vuha pustyv.

Любі співвітчизники!

Здовіку на Україні існує традиція, коли люди їдуть закордон щоб заробити гроші для своєї сім'ї. Ви також приїхали сюди для того, щоб заробляти гроші. Що саме підштовхнуло вас до цього для нашого випадку несуттєво. Ваші сім'ї вже з вами. І суттєво те, що на Україні у вас залишилося багато родичів та друзів. І треба нам звернутися обличчям до того факту що як би багато ви не заробляли все рівно ви не зможете їм всім допомогти. Ситуація вказує нам на те, що ми повинні звернутися до якісно нових дій для якісного поліпшення життя на Україні.
Чи не закрадалася вам думка про те, щоб повернутися додому? Ясно, що закрадалася. І відразу інша думка гасить всі ваші сподіваня - що ви будете там робити? Ви, спеціалісти високого профілю, та й просто безстрашні люди, які не бояться новизни, і здатні робити чудеса в свойому житті та житті інших людей. Що ви маєте робити на занедбаній землі де всі ваші зусилля опираються об кам'яну протидію злодюг та ледацюг? Чи не тому ви виїхали за кордон?
Подивіться, як ви живете зараз. Ви будете працювати все життя щоб мати те, що мають вже зараз ті, хто народився тут. Декотрі з вас будуть працювати все життя для того щоб тільки діти їх стали
повноцінними громадянами. Ви боретесь за те, що ви вже мали дома.
Так - занедбане і брудне, але то - ваше. Чи не варто докласти зусилль для того, щоб відбудувати свою країну? Як не для вас, як не для ваших дітей, так для тих, хто залишився, для ваших родичів і друзів, для дітей іх? Чи забагато зусилль то від вас потребує?
Ні, не багато. Бо багато сил ви маєте. Ви всі добре знаєте на що ви здібні, коли на вас чатає смертельна небезпека. Так прокиньтеся, люде! Над країною вашою смертельна небезпека! Хоч і живете ви далеко, так все одно - ваша то країна, і ніхто у вас її не відніме, тільки що самі ви від неї зречетеся.
Нас багато, і ми переможемо, бо ті хто борються, ті поборють. І будуть вони герої. А хто зрікся своєї батьківщини і забув її - той згниє в могилі і ніхто не згадає його крім нащадків, котрі будуть ділити його майно, яке він заробляв все життя. Бо безцільне життя, яке прожите для себе, краще й не народжуватись тоді.
Піднімітеся брати, та скажіть своє слово і покажіть свою силу! І хай ледарі та злодії тікають з нашої країни, бо ми там господарі!

Otoz lubi druzi pryednujtes'a do grupi
http://groups.yahoo.com/group/antifrizus

Відповіді

  • 2001.06.21 | Antifriz

    Re: Маніфест групи help ukraine! (звернення до співвідчизників, що проживають за кордоном)

    Ну шо? Почитали i шо? Усё?


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".