МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

УПЦ Московського патріархату, нагадують парад жебраків-фанатиків.

06/26/2001 | Тарас
Здається, що очікування Понтифіка підкреслило усі суперечності українського суспільстсва. Папа примусив українців подивитися у дзеркало, й картина вийшла невтішна. Знову на світ Божий повилазили атеїсти й малороси усіх мастей. І хоч вони й надалі маскуються у шати «канонічних» православних поборників «слов’янства», насправді ж — це ракова пухлина, яка роз’їдає Україну.

Папа не буде хірургом. Операцію таки доведеться робити нам самим.

«Ожила» Москва. Державні й духовні лідери Росії не те, що не приховують роздратування з приводу візиту в Україну Папи Римського, але й активно підживлюють «п’яту колону». При цьому вони не шкодують сил, а от результат — невтішний. Так звані протести чи «хресні ходи», що їх організовує УПЦ Московського патріархату, нагадують парад жебраків-фанатиків. Вони нікого не лякають, а лише викликають співчуття. «Це темні люди». Так влучно назвав «протестантів» Патріарх Філарет. І мав рацію. Стовпами «російського православ’я» й активними борцями з Папою Римським виявилася купка духовних калік, що нічого спільного не має ані з Україною, ані з християнством.

Відповіді

  • 2001.06.26 | пан Ляпсус

    А яке відношення до християнства має такий духовний важкоатлет, як от ви, пане Тарасе? Га? Чи ви це так, заради красивого ярличка?(-)

  • 2001.06.26 | Сергий Кабуд

    нам така дурнувата поведінка цих іноземців тіки вигідна

    Дивлячись на це іззаходу–
    важко придумати більш вдалий негативний піар для Росії і росіян ніж це їх компанія.
    У сталінські часи це б вважалося саботажем і вся верхівка мпц була б ростріляна:))))
  • 2001.06.26 | Mary

    Сьогодні на зустрічі з молоддю на Сихові у Львові Папа звернувся до прочан з Росії російською мовою. (-)



Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".