МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Не дозволиш нікому плямити ні слави, ні честі твоєї нації!

06/27/2001 | Птах
УКРАЇНЦІ!
Червона чума знов вгризається в тіло України! Прикриті владоможцями, для яких головним є власне збагачення, комуняки розпочали відвертий імперський реванш, метою якого є відновлення тотального кремлівського панування. 9 травня московська п'ята колона виповзла зі свого кубла. Під комуноімперською символікою, окрилені перемогою над урядом Ющенка, підтримані найманцями-кримінальниками в чорних одностроях зі свастиками на рукавах, вони провели свій відьомський шабаш по всій Україні.
У місті Тернополі таку брутальну антиукраїнську провокацію було здійснено представниками комуністичної партії на чолі з депутатом Верховної Ради В. Сімоновим. Але тут, як перед тим на Дніпропетровщині, на захист Нації стали молоді патріоти - члени націоналістичних організацій. Вони сміливо дали відсіч антидержавним діям комуністичних провокаторів. Незважаючи на всебічну (у тому числі силову) підтримку комуністів тернопільською міліцією, націоналісти знищили всю імперську символіку, чим довели, що в Україні є ще сили, які спроможні протистояти владно-комуністичному "беспределу".
Під час національно-захисних дій 15 наших побратимів було затримано "лівоохоронними" органами. Троє з них -

Юрій Шешуков, Павло Міщан, Андрій Стасишин, члени Всеукраїнської організації "Тризуб" ім. С.Бандери і Молодіжного Націоналістичного Конгресу

- знаходяться за ґратами по сьогоднішній день.
Ці хлопці свідомо відстоювали честь і гідність нації і за це заслуговують не на кару, а на вдячність та підтримку всіх українців.
Ми використали всі можливі політичні методи, щоб визволити їх з ув'язнення та притягнути до кримінальної відповідальності знахабнілих реваншистів. Але в державі подвійних стандартів, де влада вітає Папу, водночас здійснює судилище над гуртом "Самостійна Україна" і тримає за ґратами борців з комуно-сатанізмом, де володарюють усі, окрім українців, добитися правди апеляціями до совісті, вічами, пікетами, переговорами неможливо. Так було в часи польської, німецької і російської окупацій. Так є і зараз. Практика показала, що й на "нинішніх" впливають тільки інші, не рабські форми протесту. Чекають блокади адмінбудинків, перекриття доріг, зупинки залізничного транспорту тощо? Дочекаються....
Досить віддавати кращих синів народу на поталу ворогам! Досить терпіти наругу над собою! Досить терпіти жебрацьке існування! Досить споглядати, як владоможці та їх прислужники паразитують на поті і крові" простих людей! Якщо комуняки та влада, що їм прислуговує, не дають українцям жити, то ми зобов'язані не дати їм панувати над нами.
Українці! Всі як один станьмо на захист достойних синів нації і наших правд і свобод! Кожна хата, кожна вулиця, кожне село і місто повинні мобілізувати і спорядити своїх представників на акцію громадської непокори, яка розпочнеться 2 липня цього року у місті Тернополі об 11 годині на Театральному майдані. Буде цікаво...
Покажемо московським холуям, хто є дійсним господарем на нашій, политій кров'ю мільйонів українців, рідній землі!
Хто сіє вітер - пожне бурю.

Ми хочемо перемоги!
Ми можемо перемогти!
Ми переможемо!
І хай допоможе нам Бог!

Слава Україні Героям слава!



Всеукраїнська організація "Тризуб" ім. С. Бандери
Молодіжний Націоналістичний Конгрес

Якщо влада не захищає честь нації. Ми захистимо її самі!

Відповіді

  • 2001.06.27 | Augusto

    Ну і що?

    Ми хочемо перемоги!
    Ми можемо перемогти!
    Ми переможемо!
    І хай допоможе нам Бог!
    Слава Україні Героям слава!
    Якщо влада не захищає честь нації. Ми захистимо її самі!



    Вперед, з піснею, захищай! Чи тобі треба дозвіл від нас?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.06.27 | Абу Софія

      Re: Ну і що?

      > Вперед, з піснею, захищай! Чи тобі треба дозвіл від нас?
      та ні, їм дозвіл тільки від АП потрібен

      Птах ти часом не помилився, це не форум кучми
  • 2001.06.27 | Олесь

    Re: Не дозволиш нікому плямити ні слави, ні честі твоєї нації!

    Перепрошую, хто звідки виповз?
  • 2001.06.27 | Мартинюк

    Ех Пташе...

    А ти не задумався чому нагода і запал до "великого здвигу" появилася тільки зараз?
    При всій повазі до антикомуністичного і патріотичного ентузіазму цих молодих хлопців маю серйозну підставу думати що це все організовані владою потішні гладаторські ( півнячі) бої.
    Хлопців очевидно підставили ( хоча й в тюрмі з них будуть вже знущатися серйозно і конкретно). З одного боку влада таки не рухає "чорноберетних" псевдоморячків яким дражнять галичан. Тобто видно кого більше любить.
    Але це не міняє суті - вистава лишається виставою - перед виборам потрібно нагадати виборцям про існування любих нашим злодійократам псевдо-лівих і псевдонаціоналістів , знову заставити народ віддавати свої голоси на сході колишнім комуністичним апаратникам, а на заході колишнім стукачам, які зараз вдають з себе ну зовсім вже "суперррнаціоналістів", хоча їм абсолютно бадуже все те що вони годинами торочать на мітингах і зборах.

    Завдання їх просте і однакове як на Сході , так і на Заході - відвертати увагу українського народу від того що йому надалі вивертають і чистять кишені державні "братани", і від того що вони розпродують Росії абсолютне все...

    Хлопців своїх звичайно захищай, але не працюй на цьому на Кучму і Компанію - бо тоді цю виставу будуть розтягувати до безконечності а хлопців триматимуть в тюрмі до останнього ( як Башука зараз) , адже чим довше той фарс буде тягнутися тим більше уваги буде відвернуто від верховних злодіїв.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.06.27 | Сергий Кабуд

      От ви такий розумний– а проконтактуйте з хлопцями, поясніть їм це. Попередте їх.

      А ще краще було б об'єднувати патріотичну молодь навколо самих себе.

      Виступити із закликом до молоді об'єднуватися навколо УБК. І не йти до утворених гестапой тризубів
    • 2001.06.28 | Птах

      Хто важає, що краще мовчати - хай не говорить

      Звичайно ми також важаємо, що "чорноберетники" куплені владою, а чи не замислювалися ви над тим, що вони також будуть мати розум скористатися грошима, якими їх купили. А чи дозволили б ви, щоб якись ідейний чи безідейний "бомж" у вашій домівці встановлював свою "бомжацьку республіку", свої "бомжацькі" правила.

      Взагалі ми за конкретні дії: сьогодні спалити прокуратуру, завтра Верховну Зраду, після завтра Президенський Палац, але ми знаємо що згодом це все нам стане необхідно тому треба садити на палі конкретних людей - владну нечисть, тих хто дозволяє собі загравати з фашисто-комуністами та іншими сатаністами.

      "Кучма і Компанія" - вороги не тому, що дозволив пройтися сатаністам, а тому що він сам топче нашу честь та гідність щодня і щомиті.

      ТАК МИ ЗОСЕРЕДИЛИСЬ НА ТОМУ ЩОБ ЗАХИСТИТИ ХЛОПЦІВ.

      Як ви захищаєте хлопців, як ви захищаєте націю?
      Як ви пропонуєте захистити?
      Що конкретне ви робите "не працюючи на Кучму і Компанію" крім голосних заяв?
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.06.28 | Augusto

        Та не гірші від тебе!

        Птах писав(ла):
        >Взагалі ми за конкретні дії: сьогодні спалити прокуратуру, завтра Верховну Зраду, після завтра Президенський Палац...

        Тобі що, керосину треба? То ти бачив тут десь напис "Продаж керосину"? А знаєш чому не бачив? Тому що це інтернет!

        >але ми знаємо що згодом це все нам стане необхідно ...

        Ну то ти палиш, чи так базікаєш?

        >тому треба садити на палі конкретних людей - владну нечисть...

        А тут вже не "будемо садити", а лише невтральне "треба"! Тобі треба - ти і сади, а їнших не вплутуй в свої садиські фантазії! Злочинець має бути покараний, а не з'їдений!

        >Як ви захищаєте хлопців, як ви захищаєте націю?

        Ну телепаєм язиком, як і ти ось робиш, ще можемо когось фізично слабішого від нас побити, гроші взяти від Q-чма, потім скиглити, що "забрали та не випускають, мамо, хочу додому, забери мене звідсі"! А, забув про сексуальні фантазії з палями! Як бачиш, не гірші за тебе! Далі мені стає вже нудно, біжи щось спали!
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.06.28 | Птах

          Зріє буря

          Ти погано знаєш нас і українську історію.
          Ми багато не говоримо.
          Слідкуй за подіями у Тернополі.
          БУДЕ ЦІКАВО!
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.06.28 | Augusto

            А я собі і думаю, "що то за птах?", а він: Птах+Буря= Знайомий, cxожий на чорну блискавку!

            Птах писав(ла):
            > Ти погано знаєш нас і українську історію.
            > Ми багато не говоримо.
            > Слідкуй за подіями у Тернополі.
            > БУДЕ ЦІКАВО!

            Я вже замовк, зацікавлено дивлюся в бік Тернополя, тиша, тільки десь дріб на барабані відбивають.

            П.М. Не забув, що ти тільки "імені Бандери", а не сам Бандера? Але давай, паняй!
  • 2001.07.03 | Птах

    АКЦІЯ ПРОТЕСТУ

    Останні події політичного життя України свідчать про згортання національно-державних процесів та ознаки імперкомуністичного реваншу, метою якого є відновлення тотального кремлівського панування. Усе це відбувається при сліпому спогляданні, а інколи й безпосередньому потуранні представників влади. Свідченням цього є початок безпрецедентного закритого судилища над членами “Самостійної України” у Мінському райсуді м. Києва та незаконне утримання за гратами лідера “Самостійної України” Олександра Башука, а також членів ВО “Тризуб” ім. С. Бандери та Молодіжного Націоналістичного Конгресу Юрія Шешукова, Павла Міщака і Андрія Стасишина, що протиставились антидержавному комуністичному шабашу 9 травня 2001 року в м. Тернополі та були кинуті за грати.
    Попри офіційні заключення представників місцевої влади (рішення сесії Тернопільської обласної ради), силових структур (заключення Служби безпеки України № 5/ 7425 від 24 травня 2001 року) та заяв громадськості, що усю відповідальність за тернопільські події перекладають на представників КПУ на чолі з народним депутатом Сімоновим В. Д., за грати були кинуті саме українські патріоти, що свідомо відстоювали честь і гідність нації.
    Усі можливі політичні методи, щоб визволити їх з ув’язнення та притягнути до кримінальної відповідальності знахабнілих реваншистів ніяких результатів не дали.
    Громадськість Тернополя оголосила про початок акції громадської непокори з 2 липня 2001 року. Об 11 годині після короткого віче в Тернополі громадськість зробила останню спробу добитися справедливості, вимагаючи негайної зустрічі з обласним керівництвом, прокурором області, начальником міліції. Ніхто із представників влади до громади не вийшов, з огляду на бездіяльність влади з 14.30 громадськість Тернопілля блокувала залізничну колію ст. м. Тернопіль.
    О 15.00 год. в будинку Спілки письменників України (м. Київ) відбулася прес-конференція організацій ВО “Тризуб” ім. С. Бандери, Молодіжний Націоналістичний Конгрес та “Самостійна Україна” на тему політичних репресій неототалітарного режиму проти національно свідомої молоді та початку акції громадського протесту в м. Тернополі.
    Вимоги Тернополя підтримала українська діаспора, що вже провела, зокрема у Нью-Йорку, та ще готується провести ряд акцій по всьому світу, з метою визволення ув’язнених та справедливого рішення суду над “Самостійною Україною”, заборони Комуністичної партії та суду над нею.
    О 16.30 Суд прийняв рішення про зміну запобіжного заходу з ув’язнення на підписку про невиїзд. Громада тимчасово звільнила колію.
    Близько 9 години вечора на площі перед тернопільським вокзалом громада радісно, з квітами, зустрічала своїх ГЕРОЇВ. Після понад місячного незаконного перебування у Чортківському СІЗО Андрій Стасишин, Юрій Шешунов та Павло Міщак звільнені. Попереду суд, який відбудеться 12 липня 2001 в м. Тернополі.

    Контактний телефон (044) 2342487
    в. м. Тернополі (0352) 225542
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.03 | Спостерігач

      Хлопці, стидались би

      сюди постити свої повідомлення про "патріотів". Ви ж бо отримуєте гроші в обласній державній адміністрації - про це весь тернопіль знає.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.07.04 | Птах

        Re: Хлопці, стидались би

        Наші хлопці сидять за гроші обласної державної адміністрації у чортківському СІЗО, а де ви ск_тино сидите?

        Скоро і комуняк заставимо виплатити все.
        Все до останної копійки.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.07.04 | Спостерігач

          Re: Хлопці, стидались би

          Птах писав(ла):
          > Наші хлопці сидять за гроші обласної державної адміністрації у чортківському СІЗО, а де ви ск_тино сидите?

          Я сиджу в Києві. А взимку сидів в наметовому містечку. Яке "патріоти"-тризубівці намагались знищити. Але окрім того, що вони продажні, так вони ще й слабаками виявились - ніц в них не вийшло. Хоча швидше за все ці речі, продажність і слабодухість, пов'язані.

          Так що повторюю - стидались би. Не діти ж бо на Майдані.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.07.04 | ВАСЯ ПУПКІН

            Я не зовсім врубився ???

            Я не зовсім врубився ???
            Тут що, суперечка, хто більший українець ??? Чого ви на Птаха гоните, українці ??? Блядь, кацапи сидять і отримують в цей час оргазм від того, як дурні хохли одні одного пиздять. Одумайтеся ! Україна понад усе ! Немає другої Вкраїни, немає другого Дніпра. Це Шевченко сказав, Тарас Григорович, не я .
            Крім нас з вами українців теж немає. То чого нам між собою пиздитися ? Хіба кацапи вже всі на Місяць полетіли ?
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.07.04 | Сергій Кабуд

              давайте з'ясуємо що то історія про Тризуб.

              Кажуть то провокація гестапо.
              Зазвати хлопців а після використати їх .
              Вчинити бійку, заарештувати , продемонструвати що націоналісти є казли і налякати інших.
              Бачите– ці вже сидять.

              Схоже на використання УНА.

              Коротче, краще щоб всі патріоти були разом і об'єднувалися навколо таких лідерів і організацій, які вже мають певну репутацію.
              Тоді і сили більше можна накопичити і ризику що вас використують і після того розчавлять–
              меньше.
            • 2001.07.05 | Спостерігач

              Re: Я не зовсім врубився ???

              ВАСЯ ПУПКІН писав(ла):
              > Я не зовсім врубився ???
              > Тут що, суперечка, хто більший українець ??? Чого ви на Птаха гоните, українці ??? Блядь, кацапи сидять і отримують в цей час оргазм від того, як

              А мені то що від цього? Чи мета правдивого українця - зіпсувати оргазм кацапу? Як на мою скромну думку багато "щирих" українців шкодять Україні більше за найлютіших кацапів.

              Йдеться лише про те, що "Тризуб" - це провладна органзація, яка живе на гроші тернопільської ОДА. В Тернополі вона відзначилась, наприклад, тим, що побила одно з найвідоміших незалежних журналістів, до того ж достатньо поважного віку. (Наразі прізвище не пам'ятаю - можу уточнити). Під час зимових протесних акцій було привезено два(?) автобуси тризубівців, які намагались залякати містечко. З ними здається вів переговори Тополя (УНСО). Під час акції спалення пахана (здається) вони налетіли на соціалістів і сильно їх побили.

              Як на мене, то їх просто хотіли використати для того, аби вони, під антикомуністичну риторику про червнону загрозу, "розігнали" містечко . Але виявилась "кишка тонка" - спасибі УНСО.
              Так само їх використовують і в Тернополі.

              Ганьба "героям"!

              з.і. Вони до речі жодного разу не виступили проти кучми.
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.07.05 | Птах

                Пан чув Дзвін, та не зна де він!

                Мудак
                (хоч на форумі і образи заборонені та всеж іншого сказати щось тяжко)
                По-перше: Хлопці з "Тризубу" приїхали 6-7 лютого з усіх регіонів України Справді Тернопіль, Львів, Самбір, Дніпроджержинськ, Дніпропетровськ, Івано-Франківськ, Рівне, Хмельницьк, Київ, Стрий, Полтава .....
                По-друге: Пана Демидася, пана Деревляного було покарано 10 буками за обріхування Організації.
                По-третє: Якщо б зараз Тополя був на волі він би дав би в пику за таку брехню. УНСО разом з Топольою подякували "Тризубу" за врятування Наметового містечка.
                По-четверти: іди ти і кучма та інші, про комуністичні і промоскалські провокатори, на....
                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.07.05 | Спостерігач

                  Ну що ж, згадаємо шосте лютого...

                  http://www.proua.com/ukr/const-htm/msociety.php?id_art=660
                  "Тризуб" спалив прапор і влаштував бійку


                  Воїни з "Тризуба" виправдали своє "високе" призначення і не дуже високі (хочеться вірити) гонорари.
                  Під час проходження колони акції "Україна без Кучми" повз будівлю київської мерії "тризубівці" підпалили заздалегідь припасений червоний прапор. Природно, враховуючи багатопартійний характер маніфестації, цей жест доброї волі не залишився поза увагою громадськості. Почалася куча мала.
                  Наразі міліції вдалося відтіснити формування "Тризуба".
                  Справжній патріот України Степан Бандера, чиє ім'я присвоїла собі ця дивна організація, що десантувалася вчора на Хрещатику, напевно, в могилі перевертається.
                  А наметове містечко на Майдані лежить у руїнах після набігу якихось "чорносотенців".
                  Ми, як і досі, намагаємося відстежувати розвиток подій на вулицях і площах древнього Києва.
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.07.05 | Спостерігач

                    І прес-конференція "Тризуба" тоді ж

                    http://www.proua.com/ukr/const-htm/msociety.php?id_art=676
                    "Тризуб" кольору хакі

                    Про одне військово-політичне співтовариство.


                    Народна смута, як річкова хвиля виносить на берег не тільки піну, але й сміття, тіла мертвих молюсків і ще багато всякого непривабливого мотлоху. Така асоціація виникла у мене при згадці про одну організацію, про яку раніше мало хто чув, а в запалі акції "Україна без Кучми" дізналася практично вся країна. Хоч, мабуть, порівняння з піною морською і взагалі з морем тут дуже патетичні. Кажучи про людей, які зібрали вчора журналістів, щоб оповісти їм про свою велику мету, ще раз переконуєшся в тому, що будь-які масові акції притягують до себе психічно ненормальних людей. З тією лише різницею, що бабусю з палаючими очима привели до наметового містечка власні ноги, а молодих хлопців у формі - чиїсь немаленькі гроші.
                    Збираючись на прес-конференцію об'єднання "Тризуб" імені Степана Бандери, я поцікавився у своїх друзів із Західної України, де політичний горизонт рясніє націоналістичними організаціями, що вони чули про цих хлопців. Однак ніхто про міфічний "Тризуб" не чув, лише один колишній член УНА-УНСО сказав таке: "Ах, ці... та їх ніхто всерйоз не сприймає, то вони раніше й не висовувалися. У них і грошей ніколи не було. Цікаво, хто їх тепер фінансує"? Ось і мені стало цікаво.
                    Перше враження від людей, які прийшли в зал для прес-конференцій - "повна клініка". А коли заговорив ватажок "Тризуба" Василь Іванишин, стало зрозуміло, що не все так просто. Люди у формі, з обличчями готових кинутися в атаку воїнів, пропонують більш ніж мирний вихід із ситуації:
                    - зупинити політичні спекуляції навколо імені Гонгадзе і нинішнє політичне протистояння;
                    - створити представницьку організацію, громадську комісію, з участю всіх зацікавлених сторін;
                    - перевести цю справу з політичної в правову площину і вирішувати її в юридичному полі, як це буває в цивілізованих країнах.
                    Читав це все пан Іванишин з листка прес-релізу, і при погляді на "полковника" спадало на думку одне: не його це слова і думка, не його це ідеологія. Хоча сам лідер організації, на відміну від голови центрального проводу "Тризуба" Євгена Філя і всіх інших, може говорити доладно, літературно. Ну, це й не дивно: Іванишин - літератор, котрий став на важкий шлях "боротьби за Україну". Десь ми це вже чули...Ах, то як там у Едічки Лімонова його воєнізована партія називається? (Цікаво, а авторські права на ідею голова "Тризубу" у старшого брата "по перу" отримував?) Але, швидше за все, мудру думку про "політичні спекуляції" і "правове поле" "Тризуб" почерпнув у програмах Кисельова-Княжицького-Долганова. Очевидно, ці "думки" в нашій країні пишуть в одному антикризовому штабі.
                    Зрозуміло, що читати з папірця одне, а захищати свої погляди перед натовпом єхидних журналістів - інше. З ідеологією ще гаразд: "українська ідея, українська ідея" і ще раз "українська ідея". Що під цією ідеєю мають на увазі - здогадайтеся, мовляв, самі. А ось коли прийшов час говорити про власний прес-реліз, це почало змахувати на захист написаної не ним самим дисертації.
                    Питання: Пане Іванишин, а хто конкретно повинен увійти в цю "представницьку організацію" у справі Гонгадзе?
                    Відповідь: Ну, я не знаю...я не знаю так добре українського політикуму...Ну, наприклад, я ось як літератор пропоную геніальну Ліну Костенко. Я би їй повірив...
                    Питання: А експертизу таращанського тіла вона проводити буде?
                    Відповідь:. . Ну. ні, фахівці....ну я не знаю, я не знаю хто!
                    Коротше кажучи, і сміх, і гріх. Але, на жаль, не завжди дії наших героїв викликали посмішку. Якби "Тризуб" обмежився проголошенням безглуздих лозунгів, можна було б обійти їх увагою, але вони особливо відзначилися 6-го лютого, під час акції "Україна без Кучми". Славні воїни виконали роль класичних провокаторів, накинувшись на демонстрантів з червоними прапорами, з метою розірвати, спалити, знищити. Без колотнечі не обійшлося, а УТ-1 і ICTV отримали прекрасну можливість показати жахи, які чекають Україну, якщо "акції деструктивних сил" будуть продовжуватися. Все, як і передрікали керівники правоохоронних органів: за три дні до початку акції УТ-1 почало крутити інтерв'ю МВС-них "шишок" про те, що без конфліктів у день мітингу не обійдеться. Як у воду дивилися... Чи в інструкцію? Тут доречно повернутися до питання про фінансування: в наметовому містечку впевнені, що гроші "Тризубу" дає влада, щоб використати їх у таких провокаціях. Самі ж "герої" пояснюють свої дії так: "Хоч ми і діяли поза законом, але національна ідея вища за закон!!!" І все. Аргументів більше немає.
                    Інше питання - де аргументи влади і права? Своїми очима бачив, що на Хрещатику під час акції знімали не менше двох десятків міліцейських камер. А якщо пропадуть у них ненароком ці касети куди-небудь (ну як у Марчука, наприклад), то нехай в УТ-1 попросять - там є хороше відео. Ось якби колотнечу затіяли соціалісти, то вже наступного дня весь місцевий осередок СПУ сидів би в СІЗО. Але не так сталося: полковник Іванишин гордо повідомив журналістам, що 20 його хлопців затримали. Правда, свої ж його і поправили: тільки попередили.
                    Як же все в цій країні банально! Пригадаємо президентські вибори. Тоді політологи в єдиному пориві твердили, що немає шансів у опозиції, тому що роз'єднана вона та й не має єдиної мети. Так і трапилося: вибрали Кучму. Це вже надбання історії, але тому ж Кучмі історія буде вдячна за сьогоднішній політичний феномен. Хто б міг подумати кілька років тому, що унсовець Шкіль і соціаліст Мороз стоятимуть поряд на барикадах! У високопоставлених міліцейських чинів, котрі дефілювали на машинах Хрещатиком навіть через тоноване скло напевно в очах рябіло від строкатості: над колоною людей, що скандують "Кучму - геть!", розвівалися і синьо-жовті, і червоні, і чорно-червоні прапори. Є загальна ідея - Україна без Кучми.
                    Так що справа серйозна - на носі реальна можливість об'єднання опозиції, всіх разом: і Тимошенко з Морозом, і Матвієнко з Шкілем й інш. Тому і покликані всякі там кишенькові "Тризуби" воювати з кишеньковими ж комуністами і прогресивними соціалістами, які офіційно до акції не приєднуються. А Президент у цій війні нібито й ні при чому. "Правильні" канали, "правильно" це висвітлювати будуть, і привидиться Кучмі, нехай хоч на секунду, що не об'єднувалися проти нього непримиренні опоненти, а все так само гризуться між собою права і ліва опозиція. А мине секунда, і опуститься він на землю і зрозуміє, що це його режисери попрацювали... А на землі, під ногами - якийсь іграшковий тризуб захисного забарвлення, що випав з президентських рук.
                  • 2001.07.05 | Птах

                    От і спіймався КОМУНОАГІТАТОР

                    Ви заявляли що сиділи у наметовому містечку. Це згідно із вашими ж твердженями не є достовірною інформацією. Бо автобусів було не 2 а 4, і крім соціалістів по морді отримали і Комуністи і прогресивні соціалісти.

                    А також що до Степана Бандери, Яросла Стецько, як і інші тоеоретики українського націоналізму відносно співпраці злівими казали, що на стику ідей компромісів не може бути (Ярослав Стецько).
                    ...Найбільше лиха приходить з чужих соціалістичних ідеологій і концепцій.(Стапан Бандера)
                    А щодо співпраці інших "правих" із соціалістами то лише засвідчує про їхню нездатність самим щось робити, тому вони і запряглися разом із лівими. А ліві відомо куди правлять.

                    Тай назвались ви Спостерігачем певно до наметового містечка таке ж маєте відношення.
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.07.05 | Майдан-Інформ

                      справді?

                      Птах,
                      по-перше, не матюкайся
                      по-друге, у Тополі ми таки спитаємо як тільки він вийде, і тут на форумі він сам розкаже про вас
                      по-третє, хто мудак, ми добре пам*ятаємо і ваші колони над наметовим містечком теж.
                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                      • 2001.07.05 | Птах

                        Перепрошую,але конкретніше про колони.

                        Якщо такі як пан спостерігач і продався то нехай не думає що всі такі.
                        згорнути/розгорнути гілку відповідей
                        • 2001.07.05 | Майдан-Інформ

                          шо то с паматю твоєй стало

                          насправді це велика проблема - все пам*ятати.
                          особливо тоді, коли це шкодить.
                          а взагалі, слухайте, ви що змінили орієнтацію. тоді для вас кучма був куууууул. (у вас навіть така агітація була, про справжнього патріота України л.д.кучму, ваші листівки у нас в архіві зберігаються) а зараз так виглядає з контексту ваших дописів начеб-то ви взагалі в Убк перебували? я шо то не понял, чи ви справді готові піднятися на боротьбу з режимом? тоді вперед, це ми вітаємо, от тільки не віриться якось..
                          згорнути/розгорнути гілку відповідей
                          • 2001.07.05 | Птах

                            Це добре що запитали!!!!!!

                            УБК такаж продажна організація як і ти.
                            Коли вони добувають політичні девіденти хлопці з УНСО сидять у вязниці. Тому "Тризуб" з самого початку нехотів і НЕХОЧЕ мати мати справу з різними підара_ами (Мороз, Луценко, Чемерис).

                            PS. Якщо бажаєте поспілкуватися приходьте за адресою:
                            Пушкінська 4 пом 4.
                            Офіс ВО"Тризубу" ім. С. Бандери
                            Голова КМО Зірваний.
                    • 2001.07.05 | Спостерігач

                      От і спіймався двієчник

                      Птах писав(ла):
                      > Ви заявляли що сиділи у наметовому містечку. Це згідно із вашими ж твердженями не є достовірною інформацією. Бо автобусів було не 2 а 4, і

                      Ви пане поспішайло думайте перед тим, як писати - не будете у халепу потрафляти.
                      Я був писав "було привезено два(?) автобуси". Знак питання бачите? Отож. Особисто бачив лише два дуже пристойних автобуси біля будинку профсоюзів.

                      > крім соціалістів по морді отримали і Комуністи і прогресивні соціалісти.

                      Мене не цікавлять подібні Вам продажні комуняки і прогресивні соціалісти. Йшлося лише про соціалістів, які безкомпромісно виступили проти бандитської влади. І яких ви за це побили. А перед тим, у 1999 році, ви цю владу підтримали відкрито. Які ж з вас націоналісти, цуценятки, якщо ви підтримуєте антиукраїнську владу?

                      > А також що до Степана Бандери, Яросла Стецько, як і інші тоеоретики українського націоналізму відносно співпраці злівими казали, що на стику ідей компромісів не може бути (Ярослав Стецько).

                      Це навіть не смішно :-) А з ким, перепрошую, співпрацювали Бандера і Стецько, як не з соціалістами?! І в цьому нічого дивного немає, бо на той мент у них був спільний ворог - більшовизм. Так само як з соціалістами у нас нині спільний ворог - кучмізм. Все інше - відмазки для подібних вам цуценят. Хоча можливо Ви просто наївний...
                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                      • 2001.07.06 | Птах

                        Наведіть факти!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                        Де і коли співпрацювали?
                      • 2001.07.06 | Спостерігач

                        Читайте мат.частину, себто історію

                        Може взнаєте тоді, як звалась нацистська партія.
                • 2001.07.05 | Спостерігач

                  Re: Пан чув Дзвін, та не зна де він!

                  Птах писав(ла):
                  > Мудак
                  > (хоч на форумі і образи заборонені та всеж іншого сказати щось тяжко)
                  > По-перше: Хлопці з "Тризубу" приїхали 6-7 лютого з усіх регіонів України Справді Тернопіль, Львів, Самбір, Дніпроджержинськ, Дніпропетровськ, Івано-Франківськ, Рівне, Хмельницьк, Київ, Стрий, Полтава .....

                  Це дуже цікаво. Але ключове питання - для чого ви приїхали? Участі в акціях ви не брали. І відзначились лише тим, що побили социків з наметового містечка.

                  > По-друге: Пана Демидася, пана Деревляного було покарано 10 буками за обріхування Організації.
                  > По-третє: Якщо б зараз Тополя був на волі він би дав би в пику за таку брехню. УНСО разом з Топольою подякували "Тризубу" за врятування Наметового містечка.

                  Ок, дай Бог його скоро випустять - я спитаю чи це правда.
                  До речі, а Ви бодай щось зробили для звільнення Тополі? Чи він не справжній патріот?

                  > По-четверти: іди ти і кучма та інші, про комуністичні і промоскалські провокатори, на....

                  Які ви на форумі сміливі :-) А в житті ви тільки старих комуністів ганяти і вмієте. Та "карати буками" журналістів.
                  Успіхів Вам у Вашій благородній справі.
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.07.05 | Майдан

                    Як все було насправді...

                    "Тризуб" не був абсолютно невідомою організацією.
                    Фактично в нього дві життєві історії - "до" і "після".
                    Організація з назвою "Тризуб" замалювалася десь у 1994-1996 роках. Вона задумувалася як серйозна "доросла" альтернатива "пацянячій" УНСО, і спочатку перші кроки цієї організації щось про таке і свідчили. Дехто з них навіть встиг повоювати разом чеченцями, вдалося швидко зробити осередки на Західній Україні, словом все виглядоло доволі серйозно. Апогеєм історії "раннього" "Тризуба" було успішне протистояння спробі нахабної приватизації одного великого заводу у Чернівцях його ж директором. Закликані робітниками заводу "тризубівці" вигнали із заводу приватну гвардію директора, що нарешті дозволило провести зібрання акціонерів ( трудового колективу) та вибрати нового дирктора. Однак з цього моменту і закінчився висхідний період "Тризуба". Пікантності додавало те що директор заводу Фотокакіс( грек за походженням) був членом ... ЦК КПУ.
                    Таким чином вся "прогресивна" громадськість України - від червоних до до ліберальних "реформаторів" ополчилася проти ( повторююю тодішнього) "Тризуба". Перші - тому що їх ткнули носом у власну непорядність і фальшивість, другі за те що дії "Тризуба" міняли правила "прихватизації" - в гру таким чином могли вступати робітники підприємств. Слід сказати що "Тризубам" ( тодішнім) майже негайно почали надходити від з розпачених робітників підприємств з усієї України пропозиції, аналогічні до чернівецької.

                    Однак "Тризуб" було заборонено ( анульована реєстрація) а активістів (тодішніх) просто посаджено у вязницю, часто за якимось надуманим кримінальними звинуваченнями.

                    Те що існує зараз під такою ж назвою для мен не дуже зрозуміле - чи то та сама організація, чи то по новому зареєстрована однойменна.Факт той, що вона знову появилася у 1999 році як складова виборчої кампанії Кучми у Західній Україні ( в першу чергу Тернопільщині). Можливо там і є якісь рядові члени колишнього "націоналістично-пролетарського" "Тризуба", однак старих лідерів , яких я знав особисто я не помітив. То де вони Пташе?

                    "Неотризубівці" одразу і у великій кількості появилися на Хрещатику під час зимових подій ( : лютого) Вони прибули напередодні , що дало змогу приготуватися до можливих провокацій - до "Тризубівців" послали агітаторів ( навіть Лукянеко з ними говорив), з другого боку через Мороза запропонували комуністам не брати участь у планованих заходах. Комуністи не послухали і появилися навпроти метро "Хрещатик" ( до речі разом із своїми бойовиками ( Союз Рабочих Украины) якы потым вихвалялися своэю "героїчною" участю у бійці. Про плановане великомасштабне побоїще було відомо від наших прихильників у правохоронних органах. Про це було поперджено як і "Тризуб" так і комуністів. Однак керівники і тих і тих свідомо вели своїх людей на цю провокацію.

                    Великомасштабного побоїща не сталося з двох причин :
                    1.Охорона УНА-УНСО просто не дозволила комуністам зразу пройти до трибуни мітингу. Тому запланована "битва" відбулася не епіцентрі мітингу, а далеко збоку , біля входу в метро "Хрещатик".
                    Лише потім, Симоненку ( в оточенні кількох міліцейських шеренг!) вдалося дійти до трибуни мітингу, внаслідок того що міліціонери прорвали загорожу УНА-УНСО. До речі це було одна з найбільших сутичок того дня.

                    2. Прості учасника - як з боку "Тризуба" так і з боку червоних були попердженні про провокацію. Тому з обох сторін у бійці брали участь виключно міліцейські провокатори.

                    Слід відмітити що внаслідок встановлення контактів між УНСО та "Тризубом" останні дійсно допомогли унсовцям відбити напад "псевдоанархістів".
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.07.06 | Птах

                      Додатки

                      14 жовтня 1993 р. з ініціативи ОУН(б) створено Всеукраїнську ГСПО "Тризуб" голова Василь Іванишин
                      1 вересня 1995 р. в Києві головою ЦП обрано Василя Іванишина
                      13 жовтня 1995 р. Тризуб прийнятий асоційованим членом ВБ ОУН-УПА
                      18-20 травня передача повноважень Дмитру Ярошу у с. Зарваниця під час Всеукраїнської прощі.
                      Липень 1996 9 Великий Збір ОУН доручив Тризубу проведення молодіжної націоналістичної політики та націозахисної діяльності.
                      10 січня 1998 р ІІ Великий Збір Тризубу
                      15 серпня 1999 р ІІІ збір Головою ЦП обрано Євгена Філя

                      а стосовно агітації за Кучму це лише наклепи на нас за принципову антисоціалістичну, антикомуністичну позицію.

                      Організація з часів створення завше дотримувалась Національної Ідеї (Д. Донцова, Є. Коновалець, С. Бандери, Я. Стецько) і керумся ОУН.
                      Суттєвих змін керівництва НЕБУЛО.
          • 2001.07.05 | Птах

            Re: Хлопці, стидались би

            Ви К_ЗЕЛ, якщо ви сиділи у Наметовому Містечку то знали, що ВО "Тризуб" захистив його від ментів анархістів.
            З повагою Київська Міська Організація.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.07.05 | ВАСЯ ПУПКІН

              Хлопці, мусите знайти спільну мову з Тризубом.

              Хлопці, мусите знайти спільну мову з Тризубом. Бо переб"ємо один одного, і москалям уже нічого тут буде робити, хіба шо розводити тарганів і хлєбать лаптєм щі.
              Я пробую виступити примирювачем. не забувайте : Україна - понад усе. Тільки тоді у нас буде власна сильна держава. Якщо ж УНА-УНСО буде битися з Тризубом, то.... тим, що остануться ( нашим дівчатам, жінкам...) , тільки й залишиться, що додавати до своїх прізвищ закінчення "-ова" ( Ковалєнкова, Подопрігоравская і т.п.). Якщо навіть у Тризуба й були якісь помилки щодо кучми, треба тактовно їм на ці помилки вказувати, а не відразу бити в морду і записувати їх до ворогів. Якщо навіть їх і фінансує якась там держадміністрація - нічого поганого в тім немає, а треба за ці гроші "нам своє робить". Бо ці ж гроші вкрадені у народа.
              Слава Україні !
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.07.05 | Сергій Кабуд

                От молодець!

                А дійсно, ви ж панове редакція, Свистович, Маринюк,
                ви щ найрозумніші люди в політиці.
                Вам має бути легко перетягнути на свій бік той Тризуб.
                Всі разом навалимося і режим не витримає.
              • 2001.07.06 | Птах

                Жодного разу ми не билися з УНСОвцями і упаси бог битися!

                Але ми не йдемо на компроміси із соціалістами. Вже Радянського Союзу набачились:
                Соціалізм+Електрифікація=Комунізм це вже чули.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".