МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Ще один урок з Балканів.

06/27/2001 | Augusto
Хто помітив, як Захід розвернувся в Македонії? Від "ніяких переговорів з терористами", до переговорів з "терористами" та друку на Македонію (більше не отримаєте грошей, якщо не знайдете політичного, а не силового рішення). Як було сказано: "реальність в Македонії змінилася, та ми (це НАТО) не можемо не помічати зміни"! Ще приклад Мушарафа в Пакистані.
Висновок: Якщо хто хоче силою брати владу, та боротися за свої права зброєю - готуйтеся до "страшного осуду" з Заходу, бла-бла-бла, якщо перемагаєш - пірует - ти вже борець за свободу, програєш - ніхто не любить лузерів - терорист.
А перший урок був в Болгарії - за два місяці всі пісюарні догми були розтоптані простими болгарами, що не cxотіли бути павловськими собаками (подражнiк-відповідь, шаман-пісюарник отримує гроші), та проголосували за Сімєона #2.

Відповіді

  • 2001.06.27 | Мартинюк

    А що, "ПісюАрники" рили проти Сімеона?

    Можливо вони все таки рили проти червоних, а Сімеона просто проморгали?

    На жаль цей досвід в Україні не повторити - всі "монархічні" претенденти в тій чи інші мірі виглядають на дрібних шахраїв і лише тільки можуть відбити охоту взагалі ходити на вибори.

    А щодо Македонії ситуація мене застала зненацька .

    ГІПОТЕЗА -
    Відбувається якийсь крутий поворот всієї політики Заходу.
    Можливо це просто відсунення Буша від зовнішньої політики і повернення до старого стилю - не дозволяй нікому посилитися і виграти, підтримуй слабкого, але доти, поки він не стане сильним.

    Можливо це повязане із приходом "царської" команди до влади у Болгарії. Європейська аристократія і її "депортовані" із Східної Європи родичі незважаючи на пасивну політичну роль, завжди були в курсі найінтимніших політичних пружин та членами найвпливвіших елітарних клубів. Тому Болгарія, якій ніколи не бракувало зовнішньополітичної енергії та запалу, може увіти у Європу простою "царською" дорогою. Симеон може розраховувати майже на всі діючі та колишні імператорські та королівські двори та сімї.

    Може європейська та штатівська "неблагородна" еліта злякалася перспективи "реставрації" монархічних укладів у Європі.

    Може нам когось "коронувати" на Великого Князя ( хоча офіційний титул Київських князів був "Каган").
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.06.27 | Augusto

      Та не треба нам царів!

      Тенденція ж інша - шаманське вуду залишаються вуду, а життя не піддається керувенню! :): Захід є тільки вірним союзником Заходу, їнші мають самі боротися за себе! П.М. А якщо визнати наявність "супершаманів", що перемогли всіх інших шаманів... Зулуська війна виходить!:):
      П.П.М. А пісюарщики Костова рили проти Сімєона! Він і з "російською мафією" був "пов'язаний" між іншим!:):


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".