МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Я - православный, но...

06/28/2001 | Роман
Я - православный, но... после визита Папы, мне было мучительно больно за коммуно-православие в Росии и некоторых подобных представителей здесь, в Украине. Просто страшно становится, - на мессе Папы - радость, любовь, праздник, чувство света, и сразу же выхожу на несколько российских сайтов - злобная грязь про количество паломников, про двух отправленных в больницу с мессы и тому подобная мерзость. Эх, обидно. Теперь буду ходить в костел точно так же, как хожу в Православную церковь. Не вижу никакой канонической разницы.

Відповіді

  • 2001.06.28 | ВАСЯ ПУПКІН

    Re: Я - православный, но...

    Роман писав(ла):
    > Просто страшно становится, - на мессе Папы - радость, любовь, праздник, чувство света, и сразу же выхожу на несколько российских сайтов - злобная грязь про количество паломников, про двух отправленных в больницу с мессы и тому подобная мерзость.
    ---- Це і не дивно, бо ж РПЦ Московського "патріархату" не є канонічною. ЇЇ головних патріархів два рази відлучали від церкви, та й початок утворення патріархату має дуже сумнівні моменти , як то : висвята московського "патріарха" константинопольським Патріархом під страхом смерті останнього....

    Эх, обидно. Теперь буду ходить в костел точно так же, как хожу в Православную церковь. Не вижу никакой канонической разницы.
    --- Церква має бути у вашій душі, а у якому приміщенні молитися - великого значення немає... Щоправда, коли навкруги - служителі і вірні неканонічної церкви. то користь від моління значно зменшується
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.06.28 | miner

      Re: Я - католик, проте...

      я -- РАСТАМАН, тому для мене НЕ важливо, до якої саме конфесії належить церква, де я молюся. Проте я пам’ятаю про пана БОГА, хто створив цей світ і мене тьезгх....
      В Євангелії писалося (зокрема) таке: "коли ти молишся, знайди місце, де тебе ніхто не бачить, і там молися...." Це не дослівно, проте досить ТОЧНО.
      Господь тут --- ЗІ МНОЮ, з Україною-без-Q-чми, "тут-і-зараз"!
      ТОМУ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!!
      Без варіянтів!!!
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.06.28 | Рoман ShaRP

        Саме Так (-)



Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".