МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Модераторе, на кого покинув ти нас?

07/03/2001 | Рoман ShaRP
Вже не раз і не два говорилося про то , що модерування на цьому форумі, скажімо так, кульгає.

Останнім часом склалося враження, що померло -- або в комі.

Якщо панове модератори не здатні виконувати свої обов*язки самі -- най передають їх тим, хто може чи проводять додатковий набір.

Відповіді

  • 2001.07.03 | Майдан

    А ну настукай!

    Так кого там слід вичистити ?
    Замодеруєм бідолагу, що більше йому не захочеться!
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.03 | Рoман ShaRP

      Двозначно, але ...

      1) це може виглядати я зведення особистих рахунків, але я таки не розумію, чому форум УБ повинен обслуговувати "бібліотеку укр. марксизму", -- хіба таки маємо, що в ас тут розмова про ВСЮ політику, яка тільки в світі взагалі була.


      Ситуація, коли тема про біліотеку марксистів -- є, а про бібліотеку Майдану, та ЩО , НАРЕШТІ, туда потрібно -- нема виглядає, м*яко кажучи ... Мені терпець таки увірвався і вже сьогодні я сам почну робити то, що вважаю за потрібне.


      2) я не проти пропаганди церквами своїх вчень. Але -- тут , як сказано в пункті 2 правил форуму йде розмова про українську політику, про ладу , та про боротьбу з її незаконними діями.

      Пропаганда пана Пастора своєї церкви має до цього якесь відношення?

      3) вже не перший раз я помічаю , коли провокації типу "ти часом від Кучми нічого не отримуєш" -- ВИСЯТЬ, хоч би я явно підписав під таким постінгом, що то провокація.

      Що скажете, шановний Майдан?
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.07.03 | Майдан

        Чим би діти не бавилися - лиш би не матюгалися....

        Ну як ми почнем різати те, що нам чи нашим читачам не подобається з ідейних міркуваннь, то скоро дійдем до якогось маразму на зразок безкомпромісної боротьби з "мельникізмом" чи навпаки з "бандерівським ухилом". Подобається людям чесати язики на теми бібліотеки максисзму - то нехай чешуть собі - лиш би не матюгалися. У всякому разі тема "марксистської бібліотеки" стимулювала технічне вдосконалення нашого сайту - Технар, аби не бачити щодня отієї осоружної "бібліотеки" врешті реалізував давню мрію всіх адмінів та багатьох відвідувачів - Форум при включенні показується не розкритим, а в "згорнутому" вигляді, тому можна не встрявати у першу ліпшу дискусію. а спокійно вибрати те що тебе найбільше цікавить.

        Із нашим шановним Пастором напевно все таки слід провести розяснювальну роботу - аби не множив без потреби нових тем, а дотримувався вже раніше відкритих.
        Агов Пасторе ви чуєте? - слово Боже краще краще сприймається , якщо його проповідвати без надмірної агресії та гордині. А Ваша тема, в яку ви будете додавати якісь нові і надіємося цікаві речі буде автоматично підскакувати доверху. Врешті Бог рекомендує концентрувати зусилля не на плодінні нових дітей, а на прогодуванні та підтриманні тих які вже існують.

        Врешті рекомендую Пасторовим опонентам відповідати йому не встилі войовничого атеїзму - то й у відповідь також можливо щось цікаве почуєте...
        Попереджую що в Інтернеті є також віруючі люди, яким мавпяче кривляння з нашого Пастора може рішуче не сподобатися.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.07.06 | Рoман ShaRP

          Але як же правила?

          -------
          2. Провокація у вигляді оффтопіку
          -------

          Цей сайт - про українську політику. Це ясно будь-кому, хто вміє читати.

          Повідомлення про футбол, олімпіади програмеров та таємниці схуднення (все це вже було) на цьому форумі є відвертим офф-топіком та вважаються провокаціями апріорі.

          Якщо таке дістає будь яку відповідь - то воно йде у архів як тільки його бачить адмін-група. Якщо не дістає відповіді - то йде у архів еволюційним шляхом.


          ==========================

          Можете мене четвертувати -- але і обговорення богообраності українців, ані бібліотека марксизму в українську політику шось не сильно пролазять.


          А стосовно "не матюкалися" -- буде Вам тож. На 1-й сторінці.
      • 2001.07.06 | Mary

        Заспокійтеся. Тут ніхто крім Вас не супермен...

        По-перше, Романе, не верещіть, як базарна баба - читати противно.

        По-друге, флейм щодо марксизму саме Ви з Вашим другом Верніком і підтримували.

        По-третє - прочитайте правила користування форумом - там написано щось приблизно таке: якщо бачите провокацію - не реагуйте. Вона відійде в небуття сама, якщо ви на неї уваги не звертатимене.

        І на модераторів не наїжджайте - їм за це гроші ніхто не платить, на відміну від провокаторів. Можете - робіть, але битися в груди на Майдані і слиною бризкати - не потрібно.

        Вибачте, якщо чимось Вас зачепила.
  • 2001.07.03 | CheПай™©®

    Ромку, женися!..

    ..І будеш мати свого "модератора"..... :0)

    P.S.
    От-так-от!
    ...
    Шоб ти був здоровий!
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.03 | Рoман ShaRP

      Чепай, ти "Чапси" їв?

      "Чапаєвські сухарики". в Києві роблять, до речі. Тверді дуже, солоні, ну тіпа як Галліна Бланка, тік на хлібі. Без пива не в кайф.

      Це я до того , що з тебе пиво за оффтопік.

      А женитися -- дурне діло не хитре. Було б за що та було б на кому.

      От тільки я заскорше стану Синьою Бородою, ані ж "модерованим". Хіба буду базар на мати фільтрувати -- так я то ніби й так роблю.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".