МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Кучма платить Вітренко 50000 у.о. щомісячно.

07/03/2001 | Майдан
Читайте в нашому роздылы "Новини":

http://maidan.org.ua/news/index.php3?bn=maidan_news&action=view&key=994153305

Відповіді

  • 2001.07.03 | Мартинюк

    Бачив новозбудовану віллу-палац Вітренко .

    Вона знаходиться на автотрасі в Кончу-Заспу, в лісі , який раніше ріс біля дитячого табору "Дніпро" . Збудована буквально протягом останньіх місяців. Розміри і розмах вражають - мій знайомий, професійний будівельник , який кілька років працював на зведенні приватних будинків у Європі сказав що таких він там не бачив...
    В тому таборі відпочивали наші діти і миїздили до них в гості. Працівник табору розповіли про те хто є хазяїном кожної сусідньої дачі - найбвльша належить нібито клубу "Динамо", тобто скоріше всього Суркісу чи Медведчуку, наступна є фамільним помістям лідера прогресивних соціалістів пані Вітренко, дві наступних належать якимось племінникам маршала Жукова ( напевно гостинна українська земля вітає їх так за те що дяді Жукову все таки не вистарчило ешелоні , аби здійснити намічене ним вивезення українців у Сибір та Казахстан.)
    Кожна дача займає майже гектар лісу, де колись збирали ягоди дітки з табору "Дніпро". Ліс частково вирубаний, частково забезпечує характерний "державно-дачний" колорит, традиційний для колишніх цековських дач. На дачах ( вірніше віллах) басейни, якісь прибудови для охоронників і напевно прислуги та гаражі на декілька автомобілів зразу.

    Зараз іх ще можна спокійно оглядати, оскільки вони пербувають у стадії завершення будівництва. Але коли у свої будки засяде охорона, то їх уже напевно не сфотографуєш без шкоди для власного здоровя.

    Цікаво, що коли вітренківський палац тільки но починав будуватися ходили слухи що то будується вілла Мороза. Можливо місцевий люд сплутав ПСП з СПУ, а можливо ці слухи поширювалися цілком свідомо.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".