МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Новини. Визріває ще один блок.

07/04/2001 | НеДохтор
04-07-2001
http://www.ukrop.com/bulo.html
http://www.unian.net/ukr/

-----------
18:07 "НАДІЙНИМИ СОЮЗНИКАМИ" ПАРТІЇ РЕГІОНІВ У ПЕРЕДВИБОРЧІЙ БОРОТЬБІ БУДУТЬ АГРАРНА ПАРТІЯ, НДП І "ТРУДОВА УКРАЇНА"

Про це повідомив у Чернівцях голова Партії регіонів, голова ДПАУ Микола АЗАРОВ. Він повідомив, що Партія регіонів "фактично включилась" у передвиборчу кампанію до ВР. Політичними суперниками в парламентській передвиборчій кампанії пан голова бачить "праві партії - Народний рух України, Український народний рух, НРУ "За єдність", партія "Реформи і порядок", і зліва - Комуністична партія України, Соціалістична партія". За словами М.АЗАРОВА, на сьогодні структура Партії регіонів нараховує понад 800 організацій у всіх областях України, до яких входять понад 120 тисяч членів.

УНІАН

--------------
17:09 СЕРГІЙ ТІГІПКО ЗАЯВИВ, ЩО "ТРУДОВА УКРАЇНА", СКОРІШ ЗА ВСЕ, ЙТИМЕ НА ВИБОРИ У БЛОЦІ З НДП І ПАРТІЄЮ РЕГІОНІВ

Пан ТІГІПКО не виключив у перспективі можливості об"єднання цих партій в одну.Основна ідея, з якою "ТУ" йтиме на вибори - створення нових робочих місць, що можливе лише за умови розвитку ринкових стосунків, міцної держави та реальної демократії. С.ТІГІПКО закликав до "реального порозуміння", постійних контактів, озвучування проблем і пообіцяв лобіювати прийняття необхідних законів, проекти яких розроблять активісти середнього та малого бізнесу. Лідер "ТУ" також вважає, що насьогодні Росія є головним конкурентом України.

УНІАН
-------

Відповіді

  • 2001.07.04 | Мартинюк

    Ха - щось велике в лісі здохло !

    Цитата Тигипка :

    "на сьогодні Росія
    є головним конкурентом України."

    Дніпропетровський флюгер черговий раз розвернуло на 180 градусів.

    А значить щось там таки сталося. Можливо Тигипко побоються повторити історію юного Деркача?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.04 | НеДохтор

      Далі буде мімікрія

      Тигипко, Азаров і багато інших, за виключенням тільки "буйних", будуть мімікрувати під ідеального українського лідера.

      Десь по радіо вже проскочив PR-чик: Азаров та Кравчук очилили новостворену організацію "Україна-відома". Мета організації - поширення в світі інформації про Україну, створення позитивного іміджу країни ...
      (Це приблизний переклад почутого, але уявіть собі Азарова рупором України).

      Не виключено, що перед виборами будемо мати цілий клон "захисників" України з однаковими програмами.

      З цього, поки нашвидкоруч, три висновки:
      - якщо не буде механізму впливу виборців на депутатів після виборів, то програми більшості кандидатів будуть майже ідеальними
      - всі будуть Ющенко-подібні (+ декілька радикально протилежних)
      - буде страшенна війна компроматів
  • 2001.07.04 | ВАСЯ ПУПКІН

    Re: Новини. Визріває ще один блок.

    Що зараз заважає цим охламонам ( Тыгыпку та Азарову) створювати нові робочі місця ?? Недосконалість законодавства ??? Чи хтось з фізичних осіб заважає їм це робити ? Не повірю, що у Приватбанка та Податкової інспекції зараз немає методів, як законних, так і напівзаконних , а також незаконних - але заради світлої мети "створення нових робочих місць для безробітного народу", щоб створити нові робочі місця. Очевидно, не всі нормальні люди захочуть на цих "робочих місцях" працювати. Тому , швидше за все, Азаров та Тыгыпко будуть працювати над такими реформами Законодавства України ( нині недосконалого), щоб ніхто не зміг відмовитися працювати на тих робочих місцях, які вони створять. Наприклад, уранові рудники - 120 тисяч робочих місць на рік ( бо радіація шкідлива для організму платників податків). Виробництво наручників, лопат, кирочок та інших металовиробів для працівників уранових рудників - 120 тис. робочих місць на рік ( бо одноманітна робота шкідлива для будівників оновленої України, та й на уранових рудниках страшна текучість кадрів). 240 тис. робочих місць - охорона попередніх працівників . І т.д. і т.п.
  • 2001.07.05 | Shooter

    Кучма в офензиві


    Ну що ж, слід зауважити, що в умовах відсутності прессингу ззовні, Віця Літвін умішком так нічо "розкидає".

    На ліцьо вміле застосування древнього divided et impera з метою як мінімум 2-х річної консервації після виборів-2002 "папіка в шоколаді" [пригадується акція львівських художників (Дюрич і той другий :):), коли попереднього папіка (хвіґурку його) було заллято смальцем. А потім наслідував процес ощищення/визволення шляхом розтоплення згаданого українськоментальноформуючого медіуму].

    "Даючи по голові" "самостійницьким", пов'язаним з Ющенком, уявленням деяких донецьких через прищемлення яєць головного митаря Вкраїни (благо, крім яєць згаданий нічим значним не володіє), Кучма тим самим первентивно усуває ймовірну головну загрозу для себе. Котра є зміна системи влади майбутнім парламентом.

    Пресуючи в їдне ціле трєпєтного Тігіпка і недалеких порошенкоазарівців, папік показує дулю Плющу і штовхає Ющенка виключно вправо. Найзабавніше що згадані на початку даного абзацу персоналії поводяться згідно свого менталітету відвертих лохів і невсасують одну елементарну думку (яка вже давно володіє, скажімо, серцями папіків-обрізаних): Кучма - політичний труп.

    І що для їх же ж майбутнього матеріального блага є вигіднішим відчутна перемога на наступних виборах "списку Ющенка" як гарантії нормалізації права і економіки в державі, а значить - зростання їхніх прибутків і досягнення "незалежності від влади".

    Не-очолення Ющенком "комбінації з трьох пальців" - ТУ, НДП і РУ, - легко передбачувальне. Без Ющенка ж згадана комбінація володіє електоральним потенціалом на рівн 2-3 %.

    Що ж, Ліцвін - мужик...

    Проте ми переможемо! Комуно-бандюківський Карфаген буде зруйновано.

    P.S. Правду казав Ющенко - вони ще будуть сильно жалкувати.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".