МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Новий Антикучміст - Деркач(і)

07/13/2001 | Ти диви яке диво!!
Судіть хоча б з того, що сайт www.versii.com став антикучмівський.

Це лише агонія нещасних пташок, яких сервіровано на вечерю
ненажерливим "бійцям з мафією"?

Чи частина ширшої тенденціі (неодноразово відмічалася)
- зростаючої гризні олігархів між собою та з президентом?

В будь-якому випадку - кумедний поворот сюжету -

антикучмісти розмножуються!

Напередодні виборів! Уявіть собі! "ТУ" з антикучмівськими гаслами!
Обіцяє справжній бедлам у якому не розібратися пересічному виборцеві.
А інші олігархи чим гірші?
Це з надзвичайно невигідно - асоціюватися з Кучмою перед виборами.
Чи не буде так, що ще до виборів усі вони стануть наввипередки
антикучмістами?

От тут,
антикучмісти(TM),
і думайте, як вам застерегти авторські права :)

Відповіді

  • 2001.07.13 | Мартинюк

    На підході Волков, Рінат Ахмедов і Янукович.

    Донецькі "хлопчики" очевидно попали в халепу - Кучма поставлений перед важким вибором - чи прикривати донецьких "пацанів" чи все таки кріпити дружбу із Заходом.

    Вчора вельми потішно було спостерігати по телевізору переляканих донбаських діячів , які запевняли ( в пику розпорядженню Кучми) що тамтешні органи "тримають руку на пульсі"

    Ну а Бакаю вже сам бог велів би дати гроші якщо не на сайт "Майдан" то виборчу кампанію Ющенка.

    До речі атака на банк "Україну" є в першу чергу атакою на Ющенка. Очевидно що десь в потужних інфраструктурах цього банку, де Ющенко працював до 1993 року в нього б знайшлися колишні друзі його чи Гетьмана та відповідно потенційні спонсори.
    Окрім того удар паралельно спрямовується на курс гривні - до звинуваченнь настирливо намагаються причепити твердого "гривневика" Стельмаха.

    Екс-олігарх Волков попав під роздачу з "Україною" як "відпрацьований" матеріал.

    Затія уряду Кінаха з реструктуризацією боргів банку є де факто підтримкою Ющенка. Позиція рухівського простака Черняка, який галасував про необхідність прикрити банк демонструє потенційну надійність рухівської "підтримки" для Ющенка.

    Попри всі нюанси проект Кінаха є менш руйнівним і дестабілізуючим аніж руйнування одного з найбільших банків. Навіть у нормальній країні це викликало б кризу і паніку. В нашій країні де відсутні механізми і досвід безболісної санації банків це буде відчутним ударом.

    Безперечно це типова для кучмізму штучна, керована пердвиборча криза. Розкручування цієї історії в режимі "гуманітарної катастрофи" на думку ворогів Ющенка повинно зробити винним Ющенка і відвести увагу від їхньої ролі у цьому.

    Окрім того у ліквідації банку "Україна" зацікавлені і ті боржники, які стали винуватцями кризи банку - адже в цьому разі є шанс зникнути з поля зору разом із своїми неповерненими мільйонами. Також, дуже хоче ліквідувати банк "Україну " і МВФ і його ( незважаючи на псевдо-ліву риторику) представник у Верховній Раді Суслов.
    Цього ця солодка парочка домагаєся вже років зо три.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.13 | Shooter

      У Ахмедова ріжуться зубки.

      Оскільки Маннесман йому явно не по зубах, то спостерігаєм чергове "ганяння понтів".


      Индустриальный союз Донбасса считает завышенной стартовую цену Харцызского трубного завода
      http://www.liga.kiev.ua/lenta/get.html?id=18565

      Заместитель исполнительного директора по корпоративным правам корпорации "Индустриальный Союз Донбасса" (ИСД) Александр Пилипенко считает, что стартовая цена 76% госпакета акций Харцызского трубного завода в 21 млн. долларов "с точки зрения рынка высокая".
      Как сообщает ФК "Укранет-Траст", 27 августа Фонд государственного имущества Украины подведет итоги конкурса по продаже 76%-го пакета акций Харцызского трубного завода, стартовая цена которого составляет 122 млн.грн. Стартовая цена пакета акций завода на конкурсе, который не состоялся в 2000 г., составляла 333 млн. 753 тыс.грн., в этом году ФГИУ снизил ее почти в 2,5 раза. Среди основных покупателей госпакета завода эксперты называют российский "Газпром", украинскую корпорацию "Индустриальный союз Донбасса" и немецкий концерн "Маннесманн".

      При этом А.Пилипенко добавил, что ИСД сегодня наблюдает те процессы, которые происходят вокруг продажи госпакета акций завода и "пока не делает для себя никаких выводов".

      А.Пилипенко также полагает, что оптимальным вариантом приватизации Харцызского трубного завода может стать обязательство Правительства о реинвестировании части средств, вырученных от продажи госпакета акций, в продвижение продукции предприятия на новые внешние рынки, а также на модернизацию производства.

      В то же время, А.Пилипенко добавил, что Харцызскому трубному заводу необходимо искать альтернативные рынки сбыта, помимо России, которая в настоящий момент является основным потребителем его продукции. "В принципе нельзя ориентироваться только на одну страну", - отметил он.
  • 2001.07.14 | Пані

    Очень на то смахивает

    Сегодня ночью на ТРК "Эра" (Д.Джуниор) О.Ромина впервые (? так ли?) брала интервью не у какого-то гладкого представителя истеблишмента, а у Кудина (который "Как выжить в тюрьме"). Постоянно звучал лейтмотив о "преступной системе".


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".