МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Звертаюсь до відвідувачів Форуму про допомогу (не грошову).

07/16/2001 | Михайло Свистович
Шановні відвідувачі Форуму!

Останнім часом наше інтерактивне спілкування значно погіршилося, я перестав обговорювати серйозні теми, ділитися з вами інформацією, обмежуючись, як правило, репліками.

Це пов’язано зі страшенною зайнятістю та необхідністю пошуку шляхів подальшого існування Майдану. Я навіть не встигаю відповідати на листи з питаннями щодо грошової допомоги.

Але і Майдан, і опозиція потребують вашої допомоги. Пам’ятаю, я вже висував пропозицію про постановку нами завдань, і були бажаючі їх виконувати. Тому я звернусь з подібним проханням (і не одним) до вас не пізніше середи (у вівторок - засідання УБК), а з деяких питань, можливо і сьогодні.

Прошу подумати, як ми можемо ефективно організувати нашу роботу. Я пропоную такий варіант: ми виставляємо завдання, а ви або самі, або з нашою участю розподіляєте їх між собою. Щоб матеріали не губились в Архівах форуму, пропоную скидати їх у Бібліотеку. Може у вас є інші пропозиції.

До речі: на цьому тижні в нас мабуть з’явиться притулок, адресу та телефон якого можна виставити в Інтернет. Сюди буде можна приходити, знайомитись реально, говорити тощо.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".