МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

"Цікаві співпадіння"

07/21/2001 | Shooter
http://www.zn.kiev.ua/statya.php?id=31668

"...може статися збіг обставин. Обставина перша: ми сьогодні не говорили б так багато про цей арешт — зрештою, річ не з приємних, але аж ніяк не сенсаційна, — якби не виразний присмак і відповідні пахощі політичної підкладки. Саме до політики всю історію з грошима остарбайтерів намертво прив’язали торішньої осені, коли в Німеччині заарештували народного депутата України Віктора Жердицького. Не казатимемо, хто, хоча це загальновідомі мас-медіа, на той час розважали публіку несамовитим газетним «милом» про поганих бізнесменів, котрі вкрали гроші, і дуже нехороших політиків, котрі таку крадіжку санкціонували. «Нехорошими політиками», якщо хтось пам’ятає, виявилися екс-глава НБУ Віктор Ющенко (не закликавши до порядку «Градобанк», що пустився берега) й екс-віце-прем’єр Віктор Пинзеник (завізувавши відкриття нагромаджувального рахунку 1994 року). Бурхлива осінь минулого року, нагадаємо, фактично і стала початком парламентської (та й президентської) передвиборної гонки.

Обставина друга — пан Діденко опиняється в Німеччині саме тоді, коли з усіх претензій до пана Жердицького залишилася одна, саме та, що й до Діденка. Так уже збіглося.

Третя обставина — те, що тріумфальний (але нічим, з позицій здорового глузду, не обгрунтований) в’їзд пана Діденка на німецьку землю стався точнісінько того самого тижня, коли було оголошено про створення передвиборного блоку Віктора Ющенка «Наша Україна». Так уже збіглося.

До слова — про «Україну», яка до минулого понеділка була банком. Саме для АКАБ «Україна» свого часу розробили й затвердили особливу програму повернення втрачених у «Градобанку» остарбайтерських коштів — за рахунок прибутків від ОВДП. Чи є там, ще в одному покійному банку, сировина для виробництва політики?

Принаймні на сьогодні вже було вщухлий скандал пролонговано. І — незалежно від його судових перспектив — перспективи політичні в цього скандалу є."

І як писав "Ще один спостерігач", як тільки активізувався Ющенко - відразу активізувались "джерела помий". Так вже збіглося.

Відповіді

  • 2001.07.21 | Мартинюк

    Так воно і є

    Система викидає наперед заготовані какашки згідно затвердженого в АП плану.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.21 | Максим’як

      Re: Як би то за тим АП стояло.

      Труба довга.
      А щоб там в АП хтось мав сім пядей во лбу зовсім не бачу. Думаю, що тут є багато співпадінь. Німці народ серйозний, щоб їх так просто намахувати. Фактично вкрадені їхні гроші, а не українські. Жодна серйозна країна не пропустить такого, а тут Німеччина.

      Те, що хлопці все розкажуть, навіть не має сумнівів. Я розумію, що в комп"ютерах в митників все є, але, як правило, на паспорт лише дивляться всередині європейських країн і то не завжди. Але це була конкретна операція по його захопленню. Схоже на те, що працює міжнародний спецзагін саме в Україні не без нашого загону.

      Далі вже піде все своїм шляхом, або московським.
      Думаю, що Ющенку це сильно не зашкодить. Пилюка може і підніметься, але чи дійсно може завадити це Ющенку. Думаю, що розробки є більш серйозні проти Ющенка, щось техномодерне.

      Якщо, навіть, Діденка спеціально закинули із якоюсь інформацією, то цей номер не пройде з німцями. Гарантую.







      .
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
  • 2001.07.22 | Ростислав

    А дехто писав

    про це все ще взимку і тут і в газетах :-)


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".