МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Потебенько заворушився .... (і оце що його так припекло ?!?!?!)

07/23/2001 | Рoман ShaRP
http://www.volia.com:80/control/UA/news/news?handler=pbsh&act=no&scatid=10000313428#nlid30000008935

20.07 | 20:10
Потебенько: законності необхідно дотримуватися й у прокуратурі

Генеральний прокурор України Михайло Потебенько під час
розширеного засідання колегії Генпрокуратури наголосив на необхідності дотримання законності у всіх сферах діяльності прокуратури України.
Як передає УНІАН, М. Потебенько зазначив, що «закон існує для всіх один - і для прокурорів, і для суддів - і діяти прокуратури мають відповідно». Генпрокурор звернув увагу на необхідність персональної відповідальності прокурорів областей за дотримання дисципліни працівників прокуратури, і зауважив на необхідності покарання за пияцтво, зловживання і злочинність.

20.07 | 18:30
Генпрокурор пообіцяв пресі підтримку

Генеральний прокурор України Михайло Потебенько пообіцяв журналістам усіляко підтримувати діяльність засобів масової інформації за умови взаєморозуміння і співробітництва з Генпрокуратурою. Про це він повідомив на засіданні колегії Генеральної прокуратури.
Як передає УНІАН, М. Потебенько звернув увагу присутніх прокурорів областей і міст на необхідність підтримувати журналістів у їхній професійній діяльності і не сприймати окрему критику як загальне негативне ставлення до правоохоронних органів.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".