МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

УНСО -- плюси та мінуси ? (і не тільки УНСО)

07/25/2001 | Рoман ShaRP
Панi та Панове, вибачайте за таку можливо провокативну назву теми , -- зачинається вона не задля провокацiї чи там гарного слiвця.

Але дiйсно -- чому всi про то мовчать (чи то мені так здається)? Я вже бачив певнi точки зору на цю органiзацiю (iншi привертають менше уваги ) -- позитивно-рекламнi та негативно-критичнi ... можливо, варто зiбрати їх докупи?
Справа не стiльки в УНСО -- стiльки навiть у старiй добрiй темi полiтичних органiзацiй (+дiєвих) взагалi. Про УНСО, хоч круть хоч верть -- але чути багато -- дзвiн чи не в Європi. Маємо спостереження ,отже маємо що проаналiзувати.

Якщо тема здається вам цiкавою, прошу, будьласка, дотримуватися певних обмежень (нi в якому разi не для обмеження вашої свободи , хiба для зменшення "лiвого" траффiку):

1) Менше обговорювати персоналiї (дуже прошу уникнути переходу на особистостi) -- бiльше принципи та дiї.
2) менше емоцiй бiльше саме аналiзу.

Для чого ? Задля можливого використання ваших думок, iдей та зауважень при роботi чи створеннi iснуючих чи майбутнiх органiзацiй українсько-патрiотичного плану.

(Сподiваюся. мене не вирiжуть в Iнета i я матиму змогу збирати то докупи та узагальнювати )

Можливо, з цього вийшло б трохи МПЗ , про яке багато говорилося але не так багато робилося. Хоча я знаю, що воно було і приклади тому:
"Манiфест"
"Проти єресі, ортодоксії та безбожництва" (і ото чому до мене його ніхто в бібліотеку не запроторив?!?)
"Глобалізація та нації"
Пробачте сірому та недолугому, якщо я мало такого запримітив , чи , не дай Боже, використав посаду в корисливих цілях (мені можна накрутити хвоста, аби я , поки не відібрали доступ , ще чогось додав в бібліотеку, до речі ... ).
Чекаю ваших ідей, дописів, критики , пропозицій.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".