МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Чи буде лампівка світити?

07/30/2001 | High Voltage
У останій час в Києві погіршилася (здається) якість електропостачання (оно у Свистовича блок живлення горів, ну, в мене тіко зависони були)

Ніхто не помічав? Може, це не тільки в Києві? А ще ж не зима ... (!!!)

Є думка, що супер-пупер-на-ура закриття Чорнобиля таки НА ШОСЬ вплинуло, хоча влада і "ГАРАНТувала" , що то всьо "проіскі врагов".

Хтось шось скаже?

Відповіді

  • 2001.07.30 | Деструктивний Елемент

    Електрифікація = Комунізм - Сов.Влада

    High Voltage писав(ла):
    > У останій час в Києві погіршилася (здається) якість електропостачання (оно у Свистовича блок живлення горів, ну, в мене тіко зависони були)
    >
    > Ніхто не помічав? Може, це не тільки в Києві? А ще ж не зима ... (!!!)
    >
    > Є думка, що супер-пупер-на-ура закриття Чорнобиля таки НА ШОСЬ вплинуло, хоча влада і "ГАРАНТувала" , що то всьо "проіскі врагов".
    >
    > Хтось шось скаже?

    Можливо прояв у дії універсальної формули:

    Комунізм = Совєтская Влада + Електрифікація

    Звідси:

    Електифікаця = Комунізм - Совєтская Влада

    Система на нові рейки перейти ніяк не може, а отже чим менше Комунізму (дотацій і негрошових форм підтримки) і більше Сов.Влади (державного втручання) тим менше електрики.

    Є і такі варіанти. Місцевій владі виділені кошти для фінансування електрики для соціальних закладів - шкіл, дитсадків, лікарень, освітлення вулиць. Влада гроші залишає собі, а електрику перепродає за ціною нижче ринкової якомусь місцевому великому підприємству. Аналогічно маємо химерне поєднання Сов.Влади і Комунізму.
  • 2001.07.30 | Andrij

    Проста відповідь

    Якщо подивитись статистику, згадавану у листівках на підтримку Ющенка перед 26 квітня 2001, то там чітко написано про велечезне зменшення відключень (коло 75%, якщо не помиляюсь) на той час по всій Україні. Що трапляється зараз з тими коштами, що пішли на ладнання станцій, ліній, і т.і. ніхто не знає. Отже маємо дуже лоґічний результат.
  • 2001.07.30 | Чув

    Re: Чи буде лампівка світити?

    Останньою постановою уряду Ющенка було передати найкраще в Україні Київенерго міській раді, читай Олексанлру Омельченку, за 100 будинків, в яких розміщені урядові установи. От в Омельченка і питайте. Я думаю, якщо ЧАЕС з успіхом замінить його бурхливий темперамент і енергія. Якщо Омельченка приєднати до мережі, то будуть потрібні понижуючі трансформатори, інакше все перегорить, а ні тільки блок живлення у Свистовича.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.30 | Мартинюк

      Напевно все таки слід питати у Суркіса з Медведчуком

      Хлопці позбулися Ющенка, який вимагав платити живі гроші і Юлі,яка стукала Ющенку, яким чином вони цього уникають.

      А зараз хлопці надолужують упущене...


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".