МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Триває міжнародна ізоляція "злочинного режиму"; Американці збільшують фінансування опозиції

07/31/2001 | AST
З новин на http://www.korrespondent.net

...Вечером Солана прибудет в Крым, где во вторник его ждет встреча с президентом Украины Леонидом Кучмой, находящимся здесь на отдыхе. Высокий европейский гость с супругой намерен гостить в автономии до конца недели и познакомиться с основными местными достопримечательностями.


... Сенатский финансовый комитет Конгресса США решил увеличить помощь Украине на 2002 год до $180 млн. Ранее Палата представителей Конгресса США постановила оказать Украине помощь в размере $125 миллионов, что было на $45 миллионов меньше по сравнению с 2001 годом.

Відповіді

  • 2001.07.31 | Верник Олег

    Re: Ура! Грошей прибуде. Буде великий дєрібан!

    Американці бажають Україні добра та щастя!
  • 2001.07.31 | Чучхе

    Чомусь я думаю, що ці гроші будуть розікрадені ще й в Америці

    Хоча можливо щось і нам перепаде. Я чув з джерел, яким не маю підстави не вірити, що після кожного траншу збільшуються замовлення на коттеджне будівництво.
  • 2001.07.31 | Ростислав

    Ти ба, воно вже вміє жартувати :-)

    Бо пам'ятаю на "Форумі Ґонґадзе" це ґебенятко було жах яке тупе :-)))
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.31 | Antifriz

      Re: Ти ба, воно вже вміє жартувати :-)

      Шановний Ростислав!
      Ваше повідомлення має бути видалене модератором, бо не тільки не несе ніякої інформаційної цінності, а ще й являється відвертою провокацією. Більше так не робіть, будь ласка.
  • 2001.07.31 | Augusto

    О, Ви все ж симпатична людина, АСТ!

    Так радіти, коли розводять твою країну, може тільки великий патріот, якого нам, маленьким патріотикам не зрозуміти ніколи! Турбини для Ірана вже були (Башар)? Тепер пішлі танки, літаки та гелікоптери для Македонії! І все тільки тому, що Солана попив вина, позагоряв та сказав пару слів, що, немовби він за вас! Оце президент, ото країна! Замість гроші заробляти, він під проценти краще візме, щоб його "дядєчка" похвалив!
  • 2001.07.31 | AST

    "Злочинний режим" зробив іще один рішучий крок до фальсифікації результатів наступних виборів


    http://www.radiosvoboda.org/news/ukrainian/2001/

    Президент України Леонід Кучма запросив для участі у виборах до українського парламенту у 2002 році спостерігачів із Європейського Союзу

    Таку заяву він зробив під час зустрічі з Верховним представником ЄС із зовнішньої політики і безпеки Хав’єром Соланою на державній дачі "Зоря" у Форосі (Крим), де український президент знаходиться на відпочинку.

    Як повідомив журналістам у Форосі речник українського президента Олександр Мартиненко, Леонід Кучма на зустрічі з чільним представником Європейського Союзу Хав'єром Соланою заявив, що він зацікавлений у прозорості і демократичності парламентських виборів 2002 року. За словами пана Мартиненка, Президент Кучма проінформував представника ЄС про ситуацію в Україні, про перебіг реформ в енергетиці і сільському господарстві. Пан Солана вітав домовленності, досягнуті між Україною і Паризьким клубом. Сторони обговорили також підготовку до самміту Україна-ЄС, який має пройти у вересні в Криму.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.07.31 | Augusto

      АСТ, так не чесно!

      Ну як же ж Ви забуваєте про припинення експорту до Македонії важкого озброєння? Ось Зленко вже казав, сам Солана казав, а Ви, що не чули? ;):
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.07.31 | AST

        Це називається так: прогресивна міжнародна спільнота змушує "злочинний режим" до поступок :-) (-)

    • 2001.08.02 | Деструктивний Елемент

      Всі заяви Кучми слід розуміти з точністю до зворотного

      AST писав(ла):
      >
      http://www.radiosvoboda.org/news/ukrainian/2001/
      >
      > Президент України Леонід Кучма запросив для участі у виборах до українського парламенту у 2002 році спостерігачів із Європейського Союзу
      >
      > Таку заяву він зробив під час зустрічі з Верховним представником ЄС із зовнішньої політики і безпеки Хав’єром Соланою на державній дачі "Зоря" у Форосі (Крим), де український президент знаходиться на відпочинку.
      >
      > Як повідомив журналістам у Форосі речник українського президента Олександр Мартиненко, Леонід Кучма на зустрічі з чільним представником Європейського Союзу Хав'єром Соланою заявив, що він зацікавлений у прозорості і демократичності парламентських виборів 2002 року.

      Психологічний профіль Кучми для уважних спостерігачів давно відомий. Більшість того, що говорить і робить Кучма слід сприймати з точністю до оберненого.

      Досить згадати обіцянку американським сенаторам-візитерам не чіпати наметове містечко і шанувати демократію. За декілька днів табір демонстративно знищили.

      На виборах критичною технологією є не спостереження, а рахування і пропагандивна кампанія за 2 місяці до того з додатком в діях дерслужб. Ці речі випадають з поля зору. Масова присутність спостерігачів потрібна саме для легалізації результатів викривленої силовими методами агітаційної кампанії та процесу підрахунку. 90 відсотків всіх контролерів із закордону і місцевих від партій контролюватиме Київ, а тут і буде все гаразд, лише незначні пост-корекції в межах 5 відсотків за рахунок "мертвих душ", військових-сбу-ув'язнених-психічно_хворих на спеціальних дільницях.
  • 2001.08.02 | Деструктивний Елемент

    Скільки саме коштів виділено опозиції?

    AST писав(ла):
    > З новин на http://www.korrespondent.net
    >
    > ...Вечером Солана прибудет в Крым, где во вторник его ждет встреча с президентом Украины Леонидом Кучмой, находящимся здесь на отдыхе. Высокий европейский гость с супругой намерен гостить в автономии до конца недели и познакомиться с основными местными достопримечательностями.
    >
    > ... Сенатский финансовый комитет Конгресса США решил увеличить помощь Украине на 2002 год до $180 млн. Ранее Палата представителей Конгресса США постановила оказать Украине помощь в размере $125 миллионов, что было на $45 миллионов меньше по сравнению с 2001 годом.


    Заголовок згадував про збільшення фінансування опозиції. А в тексті цього немає.

    Україну звісно представляє не один Кучма і його уряд. Питання в тому хто представляє опозицію?

    Пропоную методику розподілу коштів. 1/3 коштів отримує офіційний уряд, бо в дійсності не більше третини країни він і представляє.

    Опозиція формує "тіньовий" уряд на чолі з Ющенко і Тимошенко. Якщо пригадаєте - Ю.Тимошенко вже гралася кілька років тому з тіньовим урядом. Опозиційний уряд отримує ще третину коштів.

    Останню третину розподідяє американське посольство, американські фонди в Україні та інші уповноважені фонди за системою грантів-проектів.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".