МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Шутеру про Кучму -- кому належить влада в країні?

08/02/2001 | ilia25
Shooter писав(ла):
> ...як наслідок хибного "першого" постулату. Котрий у виконанні Іллі звучить "Кучма-3".
>
> НЕ БУДЕ КУЧМИ-3!!! Кучма-2 був вигідний/прийнятливий для ситуативної більшості -бандюків і їх хохляцького електорату, а в другому турі + ще правих та їх електорату. А також і для комуністів, котрим вигідно "папугать", але не владнути - ніякої ж бо відповідальності.

Ви знову не відповіли на моє питання -- а хто Кучму зупинить? Складається враження, що ви забуваєте, хто керує країною, в чиїй владі знаходиться весь репресивній апарат, від податкової до Прокуратури до кримінальних авторитетів. Хто може без великих проблем підвішувати суддів, замовляти вбивства журналістів та політичних противників.

Ви забуваєте, кому належить єдиний метровий канал, що охоплює всю територію України, та про рівень "опозиційності" інших. Ви забуваєте про адмінресурс на виборах. Ви забуваєте, кому, власне, належить Україна (це тільки останній приклад):
http://www.pravda.com.ua/?1081-2-3

І ви ніяк не можете пояснити, чому б Кучмі не начхати на всіх ваших бандюків, правих та комуністів разом узятих, бо в нього і так достатьно влади. Не кажучи вже про те, що він іх запросто може розвести (і вже не раз розводив) перед індивідуальним розмазуванням по стінках.

Після того, як завдяки "дружньому нейтралітету" Ющенка Кучмі вдалося вийти з касетного скандалу без великих втрат, він може робити все що йому заманеться -- аж до "цівілізованої диктатури" (термін з плівок) включно.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".