МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Цо то є на головній сторінці?

08/06/2001 | Наливайко
Шановне панство, хто зарадить моєму невігластву? Приперся от до Майдану, а на головній сторінці - кулачина шостипудовий на жовтоблакитному тлі. Розумом, мовляв, і силою... Хтів на нього клікнути, а дулю мені з маком, пише "logo" (мо' якась лайка ненаша) і край! Наче ж не пив, дарма що понеділок:)

Відповіді

  • 2001.08.06 | Майдан

    Це різні варіанти логотипу Майдану

    Через певний час вискакує інший варіант. Потім все повториться. Всіх їх можна використовувати для рекламування Майдану, а при бажанні малювати свої власні.
    Поки що ми знаходимося у багатологовому стані "поліложества" коли логів багато, а вибрати не можемо.
    Можливо у цьому є свої переваги...
  • 2001.08.06 | Михайло Свистович

    Відразу видно тих, хто не хоче допомогти опозиції.

    Це я жартую, не ображайтесь. Просто я невиспаний, а зранку ще настрій трохи зіпсувався, то тягне мене на чорний гумор.

    А якщо серйозно, то це - лого сайту Майдан. На початку акції "Україна без Кучми!" у Львові придумали для акції "За Правду!" малюнок "Правди!", який ми зробили своїм логотипом. Але, коли утворився Всеукраїнський громадянський комітет опору "За Правду!", і цей малюнок став офіційною емблемою Комітету, вийшла невеличка плутанина, бо дехто вважав, що сайт Майдан - це є сайт цього Комітету.

    Тому ми вирішили вигадати своє лого. Кілька місяців тому йшло жваве обговорення кількох проектів. Кілька проектів набрали найбільше голосів, але щодо одного якогось думки так і не зійшлись. Оскільки сайт наш народний, то адмінгрупа вирішила не приймати вольового рішення, а зробити так, щоб ці логотипи періодично змінювали одне одного, в тому числі і логотип "Правди!"

    Ви цього, очевидно, не бачили, бо на Форумі в нас з"явилися відносно нещодавно (хоча вже міцно закріпилися, з чим і вітаю). Якщо Ви клацнете на першій сторінці рядок "Як саме ви можете допомогти опозиції?", то потрапите на Форум "Розробки" і там. спустившись донизу, побачите це обговорення.

    Нещодавно там обговорювалися й інші лого, але вони не дістали такої підтримки відвідувачів сайту.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.08.06 | Чучхе

      Свистовичу про те, чого бракує на 1-й сторінці

      Ваші дописи видають гуманітарія)))

      У практичної людини між іншим в цьому місці мала б висіти табличка "розцінки на рекламу на нашому сайті". Це вже давно пора зробити. Між іншим, можна було б такий прайс порозсилати потенціальним рекламодавцям.

      Щодо того, про що ми говорили у п"ятницю: я дзвоню до Донія регулярно, але щось не можу його спіймати. Може якщо він мене читає, хай сам подзвонить?
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.08.06 | Михайло Свистович

        Re: Свистовичу про те, чого бракує на 1-й сторінці

        Чучхе писав(ла):
        > Ваші дописи видають гуманітарія)))
        >
        > У практичної людини між іншим в цьому місці мала б висіти табличка "розцінки на рекламу на нашому сайті". Це вже давно пора зробити. Між іншим, можна було б такий прайс порозсилати потенціальним рекламодавцям.
        >
        Та кому потрібна реклама з кількома сотнями відвідувачів?

        > Щодо того, про що ми говорили у п"ятницю: я дзвоню до Донія регулярно, але щось не можу його спіймати. Може якщо він мене читає, хай сам подзвонить?

        Я сам з ним зв"яжусь.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.08.07 | Горицвіт

          Re: Свистовичу про те, чого бракує на 1-й сторінці

          Михайло Свистович писав:

          > Та кому потрібна реклама з кількома сотнями відвідувачів?

          Не треба зарікатися. Можливо, ці кілька сотень - супер аудиторія для реклами. А ще дивлячись яких товарів.

          А ще - потрібна концепція Майдану, яка б відповідала, серед іншого, і на питання, чи готовий Майдан розміщувати платну рекламу.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.08.07 | Михайло Свистович

            Готовий, але не всю.

            Гадаю, що немає сенсу описувати, яку ми рекламу не розміщуємо. Наприклад, порнографію, рекламу олігархічних партій тощо. Цей список може бути довгим, тому краще написати, що реклама розміщується не автоматично, а після згоди на це адмінгрупи. І причину відмови адмінгрупа залишає за собою право не повідомляти, хоча про сам факт відмову замовнику сповіщати зобов"язується.
        • 2001.08.07 | Чучхе

          Принаймні нерозумно не чекати цього

          > Та кому потрібна реклама з кількома сотнями відвідувачів?

          Я таки далекий від рекламного бізнесу, але думаю, що тут діють закони великих чисел. Комусь така сторінка не подобається, а комусь сподобається. Я бачив, як солідні фірми фінансували неймовірні дурниці. Мати напоготові прайс ніколи не зайве.

          Між іншим, можеш пройтись по політичному пінгу, подивитися, чиї банери висять на сторінках політпартій - це й наші потенційні рекламодавці. А ще на "Майдан" могли б повісити свої лейбли усякі політики від Косаківського до Матвієнка (за гроші, зрозуміло). Мені здається, що цей список можна продовжувати безкінечно.

          А написати той прайс неважко

          > Я сам з ним зв"яжусь.

          Добре, бо я з ним замучився. Це якийсь невловимий Джо - то він вийшов, то ще не прийшов.
    • 2001.08.06 | Наливайко

      Дякую за лікнеп



Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".