МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

УВАГА! ЗУСТРІЧ НА САЙТІ МАЙДАН.

08/14/2001 | Михайло Свистович
16 серпня в четвер з 17.00 до 19.00 на Вільному Форумі сайту Майдан відбудеться зустріч у прямому ефірі з членами Координаційної ради гурту “Самостійна Україна” Сергієм Недільком та Наталкою Нємчиновою, учасниками захоплення офісу Компартії України.

Ви зможете безпосередньо їм задати свої питання, взнати, чому відбувся їх розрив з Олександром Башуком, дізнатися про їх подальші плани.

Для спілкування з С. Недільком та Н. Нємчиновою необхідно натиснути на рядок Вільний Форум в лівому верхньому кутку першої сторінки сайту. Таким чином Ви потрапите на Вільний Форум, де о 17.00 як одна з тем з”явиться надпис “ЗАДАЙТЕ СВОЄ ПИТАННЯ СЕРГІЮ НЕДІЛЬКО ТА НАТАЛЦІ НЄМЧИНОВІЙ”.

Для того, щоб задати питання, необхідно натиснути на кнопку “Відповісти”, після чого з”явиться віконце, в якому Ви напишете своє прізвище (можна псевдонім), електронну пошту (можна просто натиснути пробіл) та назву питання у рядку “Тема”

Якщо питання велике, Ви можете продовжувати писати у вікні під рядком “Тема”. Щоб побачити відповідь, необхідно періодично натискати на рядок “список тем” вгорі сторінки Вільного Форуму або на кнопку “Refresh” (в російській версії “Обновить”)

Відповіді

  • 2001.08.14 | Майдан

    Як завтра?

    Скинь милом
    maidan_ad@yahoo.com
  • 2001.08.15 | Майдан-Інформ

    Нагадуємо про прямий ефір (-)



Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".