МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

"Версії": Ющенко–Омельченко: "Мы перероем всю Украину!"

08/21/2001 | Спостерігач
Ющенко–Омельченко: "Мы перероем всю Украину!"

Орест Сахно

На Михайловской площади (г. Киев) будет сооружен макет Эвереста в натуральную величину. Ровно в 12.00 на него взойдут экс-премьер Виктор Ющенко (опытный альпинист) и знаменитый строитель, человек, перекопавший не один гектар столицы, скромный, но выдающийся мэр Александр Омельченко. Это у нас будет художественная акция избирательного блока-призрака "Наша Украина". Сокращенно – "НУ".


--------------------------------------------------------------------------------

Содержание самой акции не имеет ни малейшего значения. Главное то, что Омельченко де-факто засветится в одной связке с Виктором Ющенко. Именно его участие в акции является отправной точкой для прогнозирования наиболее вероятной конфигурации легендарного "НУдистского" блока. Ющенко–Омельченко. Это, я вам скажу, сила… Осталось только добавить к ним Ивана Плюща, слегка "посолить", "поперчить", провести окончательную коррекцию "мозгов" Виктора Андреевича в российском направлении, и готово острое, "аппетитное" электоральное блюдо. Ющенко теперь обречен на удачу. Отступать некуда: справа Омельченко, слева Плющ. Отличная конфигурация. Не знаю, куда теперь девать Рухи… Допустим, НРУ Геннадия Удовенко еще перенесет участие в блоке Александра Омельченко. Что же касается УНР Юрия Костенко, то не уверен. Есть, так сказать, серьезные сомнения. Хочется также посмотреть на привлекательное (в некотором смысле) лицо лидера партии "Реформы и порядок" Виктора Пинзеника. Да, обошли его "старшие товарищи". Он так мечтал поддерживать Ющенко, въехать на его горбу в парламент будущего созыва, а тут случился такой облом. Но Пинзеник просто так не сдается. Он еще поборется за свое будущее счастье.

Таким образом, после засветки связки Омельченко–Ющенко (пусть и в такой, скажем так, "художественной форме"), можно сделать следующие выводы:

1) "НУ" будет активно работать против блока СДПУ(о)–Демократический союз–"Яблоко". Омельченко, как известно, на дух не переносит социал-демократов. Такая ориентация "НУдистов" полностью устраивает администрацию президента;

2) организационная работа в "НУ" ляжет на широкие плечи Омельченко. Он разгонит команду национальных имиджмейкеров, окруживших в последнее время Виктора Андреевича, и покажет, как правильно закладывать электоральный фундамент. Есть правда одно "но". Где-то в глубине своей души Омельченко затаил обиду на главу государства. Он запомнил тот стресс, который испытал на выборах мэра. Поэтому не исключено, что Омельченко будет допускать некоторые, скажем так, вольности. Но его может "подстраховать" опытнейший Иван Степанович. Спикер все делает правильно, и его усердие по достоинству оценил Леонид Данилович;

3) вхождение Аграрной партии Михаила Гладия в "НУ" – вопрос практически решенный. Гладий и Екатерина Ващук очень правильно воспринимают требования текущего политического момента;

4) Ющенко уже практически подготовлен к выборам. Ему сделали правильный блок. Виктор Андреевич уже никуда не денется из созданной конфигурации со своим рейтингом, очень напоминающим по размерам фаллическую колонну, увенчанную девушкой, которую возвел Омельченко в самом центре Киева.

Відповіді

  • 2001.08.21 | Адвокат ...

    ШлябО!

    Автор цього і багатьох на цей схожих текстів "стараєтся в потє ліца своєґо". Ні, не сповістити читачеві щось нове, несподіване, гостре, розумне. Він пнеться, мов жабеня, у безсильній спробі наздогнати та перегнати своїх моськовських "таваріщєй по пєру" у змаганні з белетристики a la М. Жванецький.

    Пнеться, пнеться, а виходить весь час одне й теж -- "продукт вторічний". А може, автор і, справді, живе за безсмртним принципом: " кто сдайот продукт вторічний, -- тот { пітаєтся | сєксуєтся } отлічно!"?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.08.21 | Ростислав

      Причому складається враження, що Сахно -

      це псевдо Юрчука, голов.реда "Версій", талановитого і колись незалежного журналіста.
  • 2001.08.21 | Фарбований Лис

    Примітивно (-)

    yyy
  • 2001.08.21 | Shooter

    Я, як старий енвірументаліст,...

    ...подібних, прости Господи, журналістів за кожен їх акт "випуску міазмів" боляче би копав в яйця.

    Глянь - і окілля (особливо політичне) в Україні стало би значно чистіше.

    Правда, 80 відсотків "журналістів" стали би євнухами...але "краще вже євнухами, чим курвами", як казав Головний євнух гарему чоловіка Роксоляни....
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.08.21 | :(((((((

      Цікаво, чи добре за це платять? Сумніваюсь ... Дорогі повії можуть викликати якусь повагу і зацікавленість як особи, професійні здібності яких помічено і високо оцінено. Дешеві ж - навряд чи :((((((

    • 2001.08.22 | Рoман ShaRP

      Re: Питаннячко до пана Shooter'a (не зовсім в тему, але ...)

      1) Ющенко поганий. Це вже не пiдлягає нiяким сунiвам , бо так пише СтРАНА.ру , Спостерiгач i "Яблуко" (ну, може багато хто ще , але я не бачив)

      але хто тоді у нас "хороший" ?

      у мене поки виникає два варіанти :
      (а) Юля
      (б) Мороз

      Порівняно з Ющенком , якого український народ любить нереально-самозабвенно-містично, ці двоє шансів трапити в Завітне Крісло мають ніби-то не сильно, але якщо засрати Ющенка , -- тоді починається інший розклад. Правда, і об*днання тоді має накритися відомим органом (с), але то вже так, дрібниці.

      То яка версія більш таки імовірна? (а), (б) чи (с)?

      Стосовно Юлі "поползновєнія" ніби трохи вже почалися.
      Мороз "по великому" мовчить , а "по-малому" -- "Грані" продовжують виходити, і продаються (сам бачив) просто таки біля Поштамту та недоРАКонструйованому Майдані.
      Якщо (с) , -- тоді , в принципі, пофігу що , аби Ющенка в гімно.

      Можливо, десь я пропустив вже відповідь на це питання -- то прошу вказати мені гілочку, ну а якщо в такому вигляді воно ще не піднімалося -- поговорити.

      2) друга загадково-люба кандидатура -- Омельченко. Цей хитрокріслий мен хоча наремонтував по самі гланди, примудрився ще в жоден скандал не вляпатися конкретно (але "шось було" настільки я пам*ятаю, свого часу був скандал з "Україною", але не тою, а тою , що палац, та й про Хрещатик "оновлений" і всі інші собори , пам*ятники та готелі теж не варто забувати -- "скажи ка , дядя, вєдь нєдаром ..."). Живучи в Києві , не можна не помітити , що антиОмельченківської агітації практично немає (хіба нещодавно пробував шось зробити Гладій). Здається , що народ, як брати Кличко, "свого" мера на поталу всяким сукісам-бабичам не віддасть.
      Останнім часом намітилися 2 штуки: 1) цей дєятєль почав де тихою, а де не дуже сапою відповзати від "патрона"(та) 2) він просто якось чи не побратався з Черномирдіним.
      А тут ще й з Ющенком. Дивні якісь рухи ...


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".