МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Хто тут зі Львова, може чули таке:

08/22/2001 | Чучхе
До мене дійшла чутка, що ректор (чи як те звання називається) місцевої Богословської академії закликав студентів (а раніше ті на зборах вирішили підтримати УбК) утримуватись від участі в акціях опозиції. За іншою чуткою ректору натякнули, що якщо він підтримає Кучму, то НАНУ визнає богослов"я за наукову дисципліну (маразм у квадраті).

Хтось це може підтвердити\спростувати?

І ще одне, якщо я вже взявся писати про новітні вузи, розповім, яку я цікаву навчальну установу бачив ув Криму. Називалася "Джанкойська філія Рівненського (?) меліоративного (я щось не чув про такий) інституту". Навчання заочне і платне 150 грн за семестр. Як ви думаєте, яка якість навчання в такому з дозволу сказати вузі? Як на мій погляд, їх всі потрібно заборонити. Такий же маразм ми спостерігаємо й на Заході, де кількість т.зв. "університетів" вже наближається до 1000, але реальні знання дає лише небагато з них, інші просто торгують дипломами.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".