МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

o radist', ya vylikuvavsia!

08/23/2001 | vik vik vik
tak, dovgo ce meni vzialo, ale teper vse proyasnylosia.

perseh vrazhennia bulo: Maidan - cikave misce, rozumni lyudy, intelektualy.

vrazhennia pislia kilkoh misiaciv - yakshcho garnenko poshkrebty, z intelektualiv vylazyt nenavyst i nikchemstvo, povnistyu paralizovana volia do borot'by, grayutsia malenkymy bezpachnymy ciackamy, podali vid realnosti.

ce same bulo j 12 rokiv tomu - ya pracyvav u Rusi v kompyuternomu centri. meni vystachylo 2 misiaciv, shchob prozrity.
spochatku ya viryv, shcho svoboda bude vyborena. potim zrozumiv - ne z takymy dolbojobamy.

Spy spokijno, Ukrajino. Vichnaja pamyat'. Amin'.

Moje zhyttia prodovzhuyetsia, ale ty vzhe pozadu...

Відповіді

  • 2001.08.23 | Augusto

    Добре! Привіт лікарям!

    Біжи купуй собі іншу батьківщину!
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.08.23 | Нестор Мазепа

      Читайте Забужко -- головаста тітка

      ...-- у висліді постає добре знаний з літератури (зокрема й російської) феномен "служивих хохлів", Шевченкових "землячків з циновими ґудзиками", класичних унтер-офіцерів і сержантів української літератури -- від датованого 80-ми роками минулого століття "ундер-офіцера" Сидора Макаровича Притики з однойменного оповідання Т. Зіньківського, котре українським дітям належало б вивчати в школі, до, вже в 1960-ті, не менш колоритних "відпускників" Григора Тютюнника, що з'являються в рідне село похвалитися: "А вот в нашей часті, де я в даний момент служу, у кожного молодшого командира, як і в офіцерів, три форми: парадна, вихідна, й робоча" ("Син приїхав"): умовно сказавши, це архетип сержанта, причому "сержантство", як тип чоловічої колоніальної психології, звісно ж, не обмежується рамками армії... Завважимо, що ота ревна, сливе заласно-чуттєва хіть "служити", ієрархічно підлягаючи зверхникові, себто "зовнішньому", сторонньому чоловічому первневі, ("начальнику!") є в основі вельми немаскулінна, щоб не сказати гомосексуальна...
      ---
      Оксана Забужко, "Хроніки від Фортінбраса". К., "Факт", 2001
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.08.23 | Фарбований Лис

        Re: Читайте Забужко -- головаста тітка

        Тобто, віктор - архетип сержанта з гомосексуальним нахилом. Але це було видно зразу. Проблема була в формуванні словесного опису.
  • 2001.08.23 | Випивайко

    Re: o radist', ya vylikuvavsia!

    Насправді у твоєму листі більше ненависті і нікчемності ніж у всіх майданівських разом. Якщо тобі 12 років лікування не допомогли, навіщо взагалі з лікарні таких випускати.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".