МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Помста бомжів, або Як це було насправді. Героїчні "органи" розкрили ще одну резонансну справу! Перша - наркомани вбивають Гонгадзе, потім малюють план та пишуть покаянку та вбивають один одного. Друга...

09/01/2001 | Augusto
http://www.zn.kiev.ua/statya.php?id=32096З
Коментарів - нема! A.G.
Zокрема, міліція затримала краматорського бомжа, який нібито засвідчив, що саме він убив Ігоря Александрова. З його слів, він не збирався вбивати журналіста. Його найняв якийсь ринковий торговець Михалич, який пообіцяв заплатити 6 тисяч гривень за те, щоб бомж просто побив адвоката, який не відстояв його інтереси в шлюборозлучному процесі. Михалич, якому бомж лише час від часу допомагав піднести сумки, дав бомжу дві тисячі авансу, відвіз його до Слов’янська, до будинку телекомпанії, сказав, що об’єкт тут працює, що він високий, носить окуляри й назвав дату — 3 липня. У призначений день наш бомж на попутних машинах (!) їде з Краматорська до сусіднього Слов’янська. Він йде до телекомпанії, де у вестибулі за шифером, як і домовлялися з Михаличем, знаходить бити, вдягає знайдені перед цим на смітнику рукавички, чекає високого мужика в окулярах і, не бажаючи вбивати його, завдає дев’ять ударів по голові. Потім він знову на попутках повертається до Краматорська. Там наш бомж у пивбарі знайомиться з ще одним бомжем, який приїхав з Прибалтики, усе йому розповідає, віддає 1200 гривень, що залишилися, і пропонує знайти Михалича для того, щоб отримати й розділити обіцяні тим ще чотири тисячі

Відповіді

  • 2001.09.01 | ВААСЯ ПУПКІН

    Новоє сєкрєтноє оружиє русскіх - БОМЖ

    БОМЖа легко перетворити на ЗОМБІ. Поняття БОМЖ вже давно перестало бути просто абревіатурою і набуло властивості іменника, проте слово ЗОМБІ все ще є частиною лексикону разговора людей , що "поїхали" на містиці. Хоча є факти, які говорять про те, що служби безпеки різних країн активно шукають технічні можливості зомбування людей , як на відстані, так і в лабораторії. Тобто дійсно, спеціальні служби тієї ж Росії могли зазомбувати якогось бомжа і заслати його в Україну з наказом убити ту чи іншу людину. Бомж виконує наказ і. якщо встигає, самоліквідується. Очєнь удобно.
  • 2001.09.01 | Бєлочка

    Перша - наркомани вбивають Гонгадзе ... під час власного весілля. Забули додати? (-)

  • 2001.09.02 | Адвокат ...

    ... а бомжом із Прібалтікі бил ..., конечно, майор Пронін!!!

    Ґенералові Смірнову непоталанило декілька разів поспіль:
    1). Він не вивчив українсько й досі.
    2). Він чогось не зрозумів і поліз ( із справою Ґонґадзе ) поперед Потебенька у пекло.
    3). Він сподівався, що з його приходом у крісло міністра всі українські мєнти різко порозумнішають. Але не судилося...

    Справа Александрова засвідчила: ґенерал Смірнов зрікся рожевих мрій, облишив прикидатися і дозволив, нарешті, своїм підлеглим бути самими собою, тобто савєцкіми мєнтамі.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".