МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Панове творці сайту! Чи не забагато ви створили форумів?????

09/03/2001 | Чучхе
Мені здається, що винесення самих найбільш обговорюваних тем: діаспори, російсько-української, особливо - мовної призвело до а)припинення реального обговорення по цих темах (загляньте на форум діяспори), зниження інтересу до головного форуму (що там тепер обговорювати). Хіба погано, що Верник зі своїм троцькізмом зібрав кількасот відгуків? Це ж приваблює народ, залучає його до розмови!

А то так ми зараз створимо ще форуми "Ющенко", "Гонгадзе" - і все. На головний форум ніхто не піде, бо найбільш цікаві теми обговорюються в льокальних форумах, а на локальні форуми ніхто не буде заглядати, бо туди просто ніхто не загляда.

Чи я не правий???????????????

Відповіді

  • 2001.09.03 | Technar

    Про нові форуми. Також до уваги п.Ваасі

    Пане Чучхе та усі, кого це цікавить.

    Якщо якийсь форум виявиться не життєздатним, то ми його вимкнемо. Оце так просто.

    То не мені одному вирішувати, але форум діаспори зрештою мабуть перетвориться на архів матеріалів 3-го Форуму Українців та піде до Бібліотеки. Ми зараз працюємо над вдосконаленням структури сайту і спробуємо взяти до уваги усі застереження.

    Щодо нових форумів. Ми намагаємося йти за бажаннями учасників сайту. Мовний форум живе своїм життям і нікому не заважає. Нагадаю, що його створення викликало скепсис, подібний до вашого.

    Розробки також живі та здорові, про їх використання у реалі вже легенди ходять.

    Новий форум, присвячений українсько-російським стосункам теж на мою думку має всі шанси перетворитися у щось цікаве. Поживемо - побачимо.

    До уваги п.Ваасі! Тема про товариство "Україно-Кацапської Дружби" переїхала на відповідний форум. Будь ласка, продовжуйте там.

    Пропозиція щодо форуму Ющенка поки що не набирає підтримки, тож нема про що турбуватися.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.09.04 | Чучхе

      То може ще й троцькістський форум залабаємо?))) (-)



Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".