МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

КРОВ НА ПАМЯТНИКУ НЕЗАЛЕЖНОСТІ.

09/06/2001 | Майдан
Кров пролилась на пам’ятник Незалежності.

Сьогодні о 14.00 біля пам’ятника Незалежності України в центрі Києва відбулась незвичайна акція протесту, небачена досі в Україні, оскільки такий спосіб висловлення своєї незгоди більше притаманний для Японії.

Двоє молодих людей розрізали собі лезами животи та кров’ю обклеїли пам’ятник своїми вимогами.

Ще 23 серпня на сайті Майдан з’явилася інформація про те, що на День Незалежності біля пам’ятника Незалежності об 11.00 відбудеться небачена досі в українській історії акція протесту. Однак організатори акції не врахували, що під час параду на Хрещатику пам’ятник Незалежності буде очеплений міліцією, тому не змогли пройти до нього.

Акція була перенесена на найближчі дні, але місце і час організатори повідомити відмовилися. Вони лише сказали, що вона станеться там, де буде багато людей і журналістів.

І ось сьогодні зранку двоє учасників акції попросили “прогулятися” з ними до пам’ятника Незалежності, де початку акції довелося чекати дві години. Яка саме акція відбудеться, повідомляти вони відмовилися, але сказали, що вона носитиме ненасильницький характер і попросили подати їм, коли вони попросять, державний прапор та роздати перехожим вимоги. Вони також розповіли, що акція готувалася у глибокій таємниці і не узгоджувалося ні з Громадянським комітетом захисту Конституції “За Україну без Кучми!”, ні з Форумом національного порятунку.

Людей біля пам’ятника було небагато, журналістська камера – лише одна. Правда, коли на пам’ятнику з’явилася кров, його оточив вже чималенький натовп.

Присутні біля пам’ятника двоє міліціонерів спочатку були самі шоковані таким способом протесту, але швидко оговтались, викликали допомогу і забрали хлопців з собою. Опору ті не чинили.

Один з них, 26-річний Володимир Лесик, – учасник акції “Україна без Кучми!” і постійний мешканець наметового містечка з першого дня акції.

Другий учасник сьогоднішньої акції, 21-річний односельчанин В. Лесика Віктор Сокотун з села Плоске Броварського району Київської області. До недавнього часу його взагалі не цікавили ні влада, ні опозиція, ні політика. Але випадок привів його до лав опозиціонерів: Віктор був заарештований міліцією за звинуваченням у пограбуванні, якого він не здійснював. Кілька місяців він провів у Бориспільському СІЗО, де до нього застосовувалися найжорстокіші тортури з метою, щоб він підписав продиктовані слідчими покази.

На адвокатів грошей у Вікторових батьків не було, але про арешт односельчанина випадково дізнався Володимир Лесик, що приїхав відвідати батьків у рідне село. Він залучив до захисту Віктора Сокотуна одного з ініціаторів акції “Україна без Кучми!” адвоката Олега Левицького, який блискуче виграв процес. Суд виправдав Віктора, але, з-за грат він вийшов вже іншою людиною, яка розуміла, що далі спокійно не можна жити в такій державі, де тебе просто для покращення статистики розкриття злочинів можуть просто на вулиці заарештувати, не дивлячи на доведене вже через кілька годин стовідсоткове алібі, і тортурами змушувати взяти на себе чужу вину.

Так режим своїми ж власними протизаконними діями виховав ще одного борця з ним.

ВИМОГИ АКЦІЇ ПРОТЕСТУ.

1. Звільнення з-під варти всіх учасників подій 9 березня 2001 року в києві, закриття кримінальних справ щодо них за відсутністю в їх діях складу злочину, припинення політичних репресій.

2. Створення незалежних слідчих комісій по справі вбивства журналіста Георгія Гонгадзе та по всіх інших фактах вбивств журналістів і політиків в Україні.

3. За посередництва міжнародних організацій провести фахову фоноскопічну експертизу фрагментів аудіозаписів розмов Леоніда Кучми наданих майором Мельниченком.ї

4. В разі експертного підтвердження приналежності зафіксованих на плівках голосів вищим державним посадовим особам та Л. Кучмі вимагаємо їх відставки, порушення кримінальних справ, незалежного розслідування та покарання.

5. Негайного проведення комплексної судово-правової реформи, яка б гарантувала незалежне і неупереджене суддівство, конституційні права особи у кримінальному судочинстві, а також найшвидшого запровадження суду присяжних в Україні.

6. Припинення фінансування з бюджету святкових заходів та будівництва храмів православної церкви Московського патріархату, яка вороже ставиться до незалежності України.

Відповіді

  • 2001.09.06 | Майдан

    Хто може дозвонитися у міську лікарню швидкої допомоги?

    Скоріше всього їх відвезли саме туди.
    Звати їх Володимир Лесик та Віктор Сокотун.

    У нас поки що не виходить.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.09.06 | Augusto

      Боже, що це?

      Їм потрібна термінова психологична допомога!
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.09.06 | Мартинюк

        Чужа душа -сутінки.

        Люди обурені і щось прагнуть робити . У них нема інтернету і якихось інших ідей. От вони зробили собі харакірі в людному місці, аби привернути увагу до політ-увязнених (унсовців і не тільки).

        До речі вони не унсовці.

        А взагалі не варто в чужу душу в лікарняному халаті лізти. Навіть якщо він і білий...
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.09.06 | Augusto

          Може ще і "швидку" не викликати?

          Як це не цинично, такі люди є золотий фонд для темного завтра (просто їм дійсно зараз потрібна допомога (я ж не казав психіятрична?)). Я їх не звинувачую в тому, що вони зробили, я звинувачую Q-чмоїну.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.09.06 | Майдан

            Їх кудись відвезли.

            Поки що не можна встановити куди.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.09.06 | НеДохтор

              УНІАН: їх затримала міліція

              http://www.unian.net/ukr/news/headlines/

              ------------
              16:59 - ОБОХ УЧАСНИКІВ ІНЦИДЕНТУ БІЛЯ МОНУМЕНТУ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В КИЄВІ ЗАТРИМАЛА МІЛІЦІЯ. ЇМ ІНКРИМІНУЄТЬСЯ "ДЕМОНСТРАТИВНЕ ХУЛІГАНСТВО"
              -----------
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.09.06 | Augusto

                Про те я і кажу. Зараз почнеться звичайний садизм.

                В Україні ж за законом не можна бути невдоволеним! Це демонстративне бешкетництво! Фак!
              • 2001.09.07 | horbal

                інформація УНІАН

                2 МОЛОДИХ ЛЮДЕЙ РОЗРІЗАЛИ СОБІ ЖИВОТИ І СВОЄЮ КРОВ’Ю ПРИКЛЕЇЛИ НА МОНУМЕНТ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В КИЄВІ ЛИСТІВКИ З ВИМОГАМИ ПРИПИНИТИ ПОЛІТИЧНІ РЕПРЕСІЇ В УКРАЇНІ
                Київ. 6 вересня, УНІАН. Сьогодні о 14.00 біля Монументу Незалежності України, встановленого до 10-річчя Незалежності держави в центрі Києва, двоє молодих людей розрізали собі лезами животи. Після цього вони своєю кров’ю приклеїли на пам’ятник листівки зі своїми вимогами припинити політичні репресії в Україні.
                Як повідомляє сайт Майдан-інформ, своєрідну акцію протесту провели 26-річний Володимир ЛЕСИК, – учасник акції “Україна без Кучми!” та 21-річний Віктор СОКОТУН з села Плоске Броварського району Київської області. За словами учасників, їхня акція готувалася у глибокій таємниці і не узгоджувалося ні з Громадянським комітетом захисту Конституції “За Україну без Кучми!”, ні з Форумом національного порятунку. В.ЛЕСИК та В.СОКОТУН, плануючи акцію, висунули ряд вимог: звільнення з-під варти всіх учасників подій 9 березня 2001 року в Києві і закриття кримінальних справ щодо них; припинення політичних репресій; створення незалежних слідчих комісій у справі вбивства журналіста Георгія ГОНГАДЗЕ та за всіма іншими фактами вбивств журналістів і політиків в Україні; проведення фахової експертизи аудіозаписів колишнього майора Держохорони Миколи МЕЛЬНИЧЕНКА та ряд інших вимог.
                #
                ОБОХ УЧАСНИКІВ ІНЦИДЕНТУ БІЛЯ МОНУМЕНТУ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В КИЄВІ ЗАТРИМАЛА МІЛІЦІЯ. ЇМ ІНКРИМІНУЄТЬСЯ «ДЕМОНСТРАТИВНЕ ХУЛІГАНСТВО»
                Київ. 6 вересня, УНІАН. Обох учасників сьогоднішнього інциденту біля Монументу Незалежності у Києві затримано міліцією. Їм інкримінується «демонстративне хуліганство» (ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України). Про це УНІАН повідомили у Центрі громадських зв’язків Головного управління Міністерства внутрішніх справ у м.Києві.
                За словами начальника ЦГЗ ГУ МВС у м.Києві Олександра ЗАРУБИЦЬКОГО, правоохоронці розцінюють інцидент «як спробу демонстративного самогубства з намаганням надати правопорушенню політичного забарвлення».
                Як повідомляв УНІАН, сьогодні о 14.00 біля Монументу Незалежності України, встановленого до 10-річчя Незалежності держави в центрі Києва, двоє молодих людей розрізали собі лезами животи. Після цього вони своєю кров'ю приклеїли на пам'ятник листівки зі своїми вимогами припинити політичні репресії в Україні. Акцію протесту провели 26-річний Володимир ЛЕСИК, – учасник акції "Україна без Кучми!" та 21-річний Віктор СОКОТУН з села Плоске Броварського району Київської області.
                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.09.07 | Чучхе

                  Символічно, що хлопці мають шанс бути ПЕРШИМИ засудженими за новим ГУМАННИМ (як нам розповіли) кодексом

                  Бо я спочатку дивувався, що то за стаття 206 і що то за "демонстративне хуліганство". Зараз згадав, ми ж вже кілька днів живемо за новим кодексом, який призваний не карати, а перевиховувати і втілив в собі всі ідеї европейського гуманізму починаючи з Дідро (це я по телевізору чув).
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.09.07 | Л.К.

                    Re: Символічно, що хлопці мають шанс бути ПЕРШИМИ засудженими за новим ГУМАННИМ (як нам розповіли) кодексом

                    А як Вам сподобалося формулюваннячко: "Спроба самогубства з політичним забарвленням"? (вчора в новинах по ТВ)
                    Дебілізм не поборний.
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.09.07 | horbal

                      Свята Варвара - Re: Символічно, що...

                      З виступом Жака Свята Варвара втратила свою популярність. Її тіло знайшли на сходах будинку, коло її приймальні з відрізаною головою, набитою стодоларовими купюрами. У міліцейському заключенні про смерть громадянки Святої Варвари було написано: "Самогубство з ознаками оригінальності".

                      Л.К. писав(ла):
                      > А як Вам сподобалося формулюваннячко: "Спроба самогубства з політичним забарвленням"? (вчора в новинах по ТВ)
                      > Дебілізм не поборний.
                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                      • 2001.09.08 | Л.К.

                        Re: Свята Варвара - Re: Символічно, що...

                        На відміну від Augusto, я навіть приблизно не уявлію собі про що Ви, пане horbal.
                        Може Ви не горбал а гробар? :-))

                        horbal писав(ла):
                        > З виступом Жака Свята Варвара втратила свою популярність. Її тіло знайшли на сходах будинку, коло її приймальні з відрізаною головою, набитою стодоларовими купюрами. У міліцейському заключенні про смерть громадянки Святої Варвари було написано: "Самогубство з ознаками оригінальності".
                        >
                        > Л.К. писав(ла):
                        > > А як Вам сподобалося формулюваннячко: "Спроба самогубства з політичним забарвленням"? (вчора в новинах по ТВ)
                        > > Дебілізм не поборний.
                        згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.09.07 | Z_Freud

                  Дуже розумно

                  Ну и что?
                  Пара неудачников разбрызгивается кровью в центре столицы, это и есть чистой воды хулиганство, какие бы лозунги они при этом не выдвигали. А судя по требованиям, им в принципе вобще все равно , что требовать, лишь бы всего и побольше. Более того, уверен, что на эти выходки их подтолкнули старшие товарищи.
                  УМОМ ОТЛИЧАТЬСЯ НАДО, это касается не только их но и большинства нашей оппозиции.
                  Грустно все это , действительно уникальная страна, что правительство, что оппозиция. Глотку друг другу перегрызут, но все равно останутся такими же убогими.
                  Мои извинения тем, кто воспримет эти слова слишком близко.
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.09.07 | Augusto

                    "извEнения" не прийняті.

                    Див. "Теорію героїчної бездіяльності" (якщо це не щось гірше).
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.09.07 | Z_Freud

                      Re: "извEнения" не прийняті.

                      Augusto писав(ла):
                      > Див. "Теорію героїчної бездіяльності" (якщо це не щось гірше).

                      Это вы о чем?

                      P.S Спасибо за проверку орфографии :))
                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                      • 2001.09.08 | Лисий

                        Re: "извEнения" не прийняті.

                        Цікаво, ви самі протестувати пробували?
                        Щодо того, чи "неудачники" ті хлопці, то це ще велике питання, одному 26, другому - 21. З часом побачимо, а на сьогодні вони показали і мужність і громадянську позицію
                  • 2001.09.11 | Михайло Свистович

                    Я не сприймаю ці слова дуже близько, оскільки лише роздавав під час цього всього їхні вимоги.

                    Z_Freud писав(ла):
                    > Ну и что?
                    > Пара неудачников разбрызгивается кровью в центре столицы, это и есть чистой воды хулиганство, какие бы лозунги они при этом не выдвигали. А судя по требованиям, им в принципе вобще все равно , что требовать, лишь бы всего и побольше. Более того, уверен, что на эти выходки их подтолкнули старшие товарищи.

                    Я дуже добре знаю їх особисто, особливо Володимира Лесика, який і задумав цю акцію, не сказавши навіть мені, хоча ми з ним були особливо близькі. Він жив у мене під час наметового етапу акції "Україна без Кучми!", точніше, їздив разом зі мною раз на кілька днів митися та відсипатися в нормальних умовах.

                    Вони не є невдахами, навпаки, вони є великими життєвими оптимістами і залишаються такими і зараз, бо я їх бачу щоденно по кілька годин.

                    Вони не стали б себе різати під будь-якими гаслами, бо саме ці вимоги їм особливо близькі.

                    Я дам Вам одну пораду: не судіть ніколи про людей, яких Ви не знаєте. А також не прилаштовуйте їхні мотиви до себе, не вигадуйте гіпотетичні ці мотиви і дійсно по-фрейдистськи не думайте: "А як би я зробив на їхньому місці?" або "А які б причини мене підщтовхнули на подібний вчинок?".

                    Вони - не Ви. Всі люди різні. Є такі, що здатні загинути за ідею, а є такі, що здатні будь-якому герою приписати меркантильну або психічну чи ендистську мотивацію.
                • 2001.09.07 | Augusto

                  О вже і самогубство є "правопорушенням"!

                  За словами начальника ЦГЗ ГУ МВС у м.Києві Олександра ЗАРУБИЦЬКОГО, правоохоронці розцінюють інцидент «як спробу демонстративного самогубства з намаганням надати правопорушенню політичного забарвлення».

                  треба виганяти ментів, прокурорів на трибуни (виступи По*єбєнька це вже легенда), та так, щоб ніякий Пі(сю)Арщик не допомогав - оце буде ТО.
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.09.07 | Z_Freud

                    Re: О вже і самогубство є "правопорушенням"!

                    Да уж, аборты речи, то что надо.
                    А чем Вам собственно пиарщики не нравяться?
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.09.07 | Augusto

                      Душу продали.

                      Тому хто більше дав.
                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                      • 2001.09.07 | Z_Freud

                        Глупости

                        Это их работа, причем тут душа, а?
                        И работа прибыльная и многим очень нужная, в том числе оппозиции.
                        "Берегиня к крови" - чем не PR акция, а насколько я понял, Вы их поддерживаете
                        згорнути/розгорнути гілку відповідей
                        • 2001.09.07 | Augusto

                          А що це таке "берегіня к крові"?

                          Зіггі, у тебе взагалі є людські почуття, хоч рудименти від них? Чи там давно лежить "трипєсят"?
                          згорнути/розгорнути гілку відповідей
                          • 2001.09.07 | Z_Freud

                            Re: А що це таке "берегіня к крові"?

                            Augusto писав(ла):
                            > Зіггі, у тебе взагалі є людські почуття, хоч рудименти від них? Чи там давно лежить "трипєсят"?

                            Представь себе, что есть, и мне их жаль (пацанов этих), не от хорошей жизни животы резать стали, но и не сами явно до этого додумались, пешки они в политических играх. "Украине без Кучмы " Кучма почему мешает? Потому что не делится. Дать им сейчас всем власти, что они Украины поднимут, ...........?
                            Грустно смотреть на тех, кто "дядям" свято верит
                            згорнути/розгорнути гілку відповідей
                            • 2001.09.07 | Augusto

                              Во!Во! І я ж про це!

                              Це ж приклад "Теорії героїчної бездіяльності"! Всі все роблять"не так", всюди все "проплачене", а ось якщо залишити Q-чмо то буде всім - нірвана!
                              згорнути/розгорнути гілку відповідей
                              • 2001.09.07 | Z_Freud

                                Ага! Я гуру, я учитель, давайте мне по три рубля..... (см. Леся)

                                Ладно, борцы, некогда более вести с вами дискуссии, ибо надо работать, зарабатывать свой капиталлистический хлеб.
                                С кучмой, без кучмы, героическая бездеятельность....., какие слова, демогогией, уважаемые, занимаетесь.
                                Все Вы просто герои, готовы жертвой пасть в борьбе роковой, только кому это кроме вашего самоудовлетворения нужно?
                                Будьте уверены, что немногим.
                                Впрочем, чем пьянствовать и наркоманиться, лучше пусть молодежь в революционеров поиграется.
                                В ответ, на ваши комментарии по поводу видеоролика, а именно про бомбы, хочу сказать, что если неуравновешенные молодые люди начнут по улицам с бомбами бегать и терроризм разводить,неважно, какими идеями прикрываясь, то я первый буду поддерживать самые радикальные меры меры по борьбе с ними.

                                С уважением, к ДУМАЮЩИМ, патриотам и борцам.
                                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                • 2001.09.07 | Augusto

                                  Дивись, кролику, що ВОНИ не підтримали мЄри проти тебе!

                                  Z_Freud писав(лo):

                                  > В ответ, на ваши комментарии по поводу видеоролика, а именно про бомбы, хочу сказать, что если неуравновешенные молодые люди начнут по улицам с бомбами бегать и терроризм разводить,неважно, какими идеями прикрываясь, то я первый буду поддерживать самые радикальные меры меры по борьбе с ними.

                                  "Капіталистичний"! Ги!:): А ти жив колись при капітализьмі, чи десь просто читав (скажімо в "Капіталі" Маркса)? Чи тобі подобається як це звучить? Пам'ятаєш чим закінчив той хто так вилівав свою підсвідомість (Відалі ми такіх... етс.) в пьєсі Лєся? Нагадую, пророк п*здить його маузером по мармизі, вилів пісвідомості одразу закінчується (це випадкова цитата чи є в тобі трохи мазохизму, Зіггі?) :):
                              • 2001.09.08 | Лисий

                                Re: Во!Во! І я ж про це!

                                Взагалі, продати душу може той хто її має і хоче це зробити. Якщо мова про хлопців, то я їх знаю і можу запевнити, що душу вони не продавали. Вони були невдоволені млявістю дій опозиції. Це правда. Але продавши душу збагатилися б. А по них цього не помітно, ну зовсім. Повторюю, я їх знаю і то непогано.

                                Ну, а якщо це щодо дискутанта Z_Freud, то теж сумнівно. За постингами, я зробив таке спостереження, що просто нема що продати. Покупці душ теж абищо не хочуть. Тож без сумніву про продаж душі не ходить взагалі.

                                До речі, Z_Freud'e, а чому ви так певні, що членів акції можна запросто купити. Я тут, як єврей з анекдоту "А где моя доля?" — я теж учасник акції з першого її дня. І ніхто мене не купував. то що, хтось вкрав мою пайку!? Чи тут простіше: всі ми схильні підозрювати когось у власних слабкостях?
                            • 2001.09.07 | Augusto

                              Знайшов! Еуріка! Може в драфти перекинути?

                              З довідника "Як програвати все".
                              Augusto, 23-08-2001 12:09 | Версія до друку
                              Теорія героїчної бездіяльності (див. також
                              Героїчна бездіяльність, Героїчної бездіяльності теорія) - забава для лузерів, коли будь-яка форма діяльності не приймається, бо вона є "бєсполєзна", водночас будь-яка спроба робити щось (що цікаво - будь-що) з боку їнших людей наражається на спротив, бо ті завжди роблять це "неправильно". Що цікаво, сторонники "героїчної бездіяльності" не можуть ніколи сформулювати як робити щось "правильно", тому що це вже йде далі ніж бездіяльність.
                              згорнути/розгорнути гілку відповідей
                              • 2001.09.07 | DevRand

                                так! (-)

                              • 2001.09.07 | Technar

                                Не "може", а "треба"

                                Щодо "може". Може ви передумали щодо пропозиції про модерування Розробок? Ото хоча б МПЗ модерували.
                                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                • 2001.09.07 | Augusto

                                  Ця лінія надійна?! Жарт.

                                  Я думав, що з осені все буде інакше, але як кажуть ...., не вийшло, я ж казав, що мені не продовжили контракт американці (не тільки мені персонально, але ж вони розраховували на зріст ринку - 30%! а в першому кварталі у нас був спад, у другому зріст 0,4% :): (це, здається тільки щоб не дати офіційної рецесії - два квартали спаду)). Я пійшов вчитися на курси підвищення кваліфікації (кажуть, там ще черга стоїть, але я не помітив)- один день на тиждень - теорія (софтвер, хардвер, датакомунікація), чотири дня - практика на фірмі (насправді - робота на маленьку зарплату, ми ж, офіційно, студенти). А що ще робити "дурному хахлу"? Не на велфер-соціял же йти? Бо то ж остання станція в суспільстві! Вийшло так, що я ще не отримав місця для практики, то у мене є пара свободних днів, але то і все. Як у мене з'явиться час, я е-мейлом скажу, що готовий взяти, а так у мене ще пам'ять працює, а так - суцільний 404 file not found!
                                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                  • 2001.09.07 | Technar

                                    Зрозумів, Більше не смикатиму

                                    В Голандії мій колишній співробітник працює в великій провайдерській конторі. Може вас звести на предмет потенційної роботи? Пишіть милом, коли цікаво.
                                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                    • 2001.09.07 | Augusto

                                      Roger, then!

                                      Два роки вчитися, перший рік, це точно мені шукають місце, а другий рік, ще не відомо, може пізніше і спитаю, але це ж Голандія, у нас провайдери як бульбашки - чпок і нема :): Я ось вдома АДСЛ отримав фактично безплатно, софтверу вже нахапав три тони (береш демо і кракаєш), бо зараз дають що завгодно! Сіська роздає цілі тони обладнання школам, якась довга концепція (я б сказав то є відчай), веселуха! Але все одне - спасибі, матиму на увазі!
                            • 2001.09.12 | Михайло Свистович

                              Брехня!!!!

                              Не знаю, самовпевнена чи замовлена.

                              Ви знаєте цих хлопців? Напевно, що ні. А я знаю. Та вони на всі заставки лають лідерів опозиції за бездіяльність. І цю акцію Лесик виношував давно. Я був свідком, як він про щось думає, часто питався в мене: "Що робити, бо все заглохло?"

                              Тому ні на якого дядю вони не працюють. Якщо Ви не здатні до самостійних кроків, то не треба думати, що всі такі.
                        • 2001.09.08 | ЭлГор

                          Конечно глупости,

                          Например киллерам тоже детей своих кормить надо. Каждый зарабатываает как может :-/
                          згорнути/розгорнути гілку відповідей
                          • 2001.09.12 | Михайло Свистович

                            І судить про інших по собі (-).

      • 2001.09.11 | Михайло Свистович

        Їм не потрібна психологічна допомога. Вони - нормальні (-).

        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.09.11 | Augusto

          Oh those Ukrainians!

          Ви їм її дали вже! Дали! Це і була - психологична допомога! Відчуття підтримки! Не обов'язково до психдіспанцера йти! Цього Мілоша Формана з "Гніздом зозулі" та каральну медіцину Гулагу ще довго пам'ятатимемо!
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.09.12 | Л.К.

            Re: Кожному своє

            Відношення до вчинку хлопців розділилися. Більшість вважає їх дії дурнею. З точки зору здорового глузду це так. Кучмі плювати на наші життя, а тому харакірі двох - це не ефективна акція. То навіщо її проводити? Так вважає більшість.
            Але людина не комп"ютер. Коли біль стає нестерпним вчинки стають ірраціональними. І це вже сигнал іншим таким самим. Жаль, що цього не хочуть розуміти, і не там шукають тих, хто штовхнув хлопців на цей вчинок, підозрюючи опозицію. Краще дивисися хто стоїть перед хлопцями, бо за ними глуха стіна до якої їх приперли.
            Не проти Кучми спрямована ця акція, а до нас. Це вопль: "Та робіть же хоч щось".
            І ми робимо. Ми судачимо на предмет вміняємості хлопців і доцільності акції. Ми не віримо ні тим хто різався, ні тим хто подавав рушник, ні тим хто роздавав листівки, бо це не по -Станіславському. Нас дратує відсутність талановитої режесури природніх людських поривів. Ми будуємо опівночні оповіданки на три сторінки, розповідаючи про неестетичність вчинків хлопців на майдані, тітки з гулею у Верховній Раді, ввертаючи туди питання про платню за опус замість того, щоб (якщо не матеріально, то морально) підтримати цих людей, які є маячками нашої совісті.

            Вчорашні події в США і читання цієї теми на Майдані виписали в моїй свідомості сумний образ українського терориста майбутнього. Ми не чуємо і не реагуємо на поодинокі крики і тим самим сприяємо нарощуванню маси негативних емоцій - нарощуванню маси ймовірності тероризму в Україні.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.09.12 | Адвокат ...

              Схоже, Ви є праві!

              > Вчорашні події в США і читання цієї теми на Майдані виписали в моїй свідомості сумний образ українського терориста майбутнього. Ми не чуємо і не реагуємо на поодинокі крики і тим самим сприяємо нарощуванню маси негативних емоцій - нарощуванню маси ймовірності тероризму в Україні.

              Ще трішки ку-чмі-зму, ще трішки москалізації,-- і почнеться... зі Сходу ( України, звичайно ).
          • 2001.09.12 | Михайло Свистович

            Re: Oh those Ukrainians!

            Ви просто їх не знаєте. Це дуже сильні особистості. Їм непотрібно співчуття чи підтримка. Вони впевнені в своїй правоті, і цього їм досить.
  • 2001.09.06 | Чучхе

    А до чого тут Московський патріархат?

    Майдан писав(ла):
    ...ВИМОГИ АКЦІЇ ПРОТЕСТУ.

    ...6. Припинення фінансування з бюджету святкових заходів та будівництва храмів православної церкви Московського патріархату, яка вороже ставиться до незалежності України. .

    Так акція протесту була проти Кучми чи проти Московського патріархату. І чому саме МП а не, наприклад, Церкви Бахаї чи сайєнтологів? І яке це має відношення до перших п"яти пунктів? Чи серед вірних МП нема людей, які б підписалися під тими п"ятьма вимогами?

    Я не хочу, щоб зараз знову розгорілася суперечка про те, якому з патріархатів більше допомагає влада і який більше канонічний і хто з патріярхів любить Україну. Просто хочу сказати, що той "шостий пункт" - ні в тин ні в ворота.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.09.06 | Augusto

      А це, мій любий друже Чучке, корiння трави (grass roots) розмовляють.

      І таке кажуть.
    • 2001.09.06 | joker

      Re: А до чого тут Московський патріархат?

      Чучхе писав(ла):

      > Просто хочу сказати, що той "шостий пункт" - ні в тин ні в ворота.

      Вірним МП - задуматись, кому вони вклоняються. І взагалі, лише той хто ризикує безсмертною душею, має повне право ставити такі вимоги.

      Всі ми позитивісти, поки вмирати страшно не стане.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.09.07 | Чучхе

        Re: А до чого тут Московський патріархат?

        joker писав(ла):
        > Вірним МП - задуматись, кому вони вклоняються. І взагалі, лише той хто ризикує безсмертною душею, має повне право ставити такі вимоги.
        >
        > Всі ми позитивісти, поки вмирати страшно не стане.


        Наскільки мені відомо, як самогубство, так і спроба самогубства вважаються гріхом в будь-якому православному патріархаті. Тобто цим двом доведеться ще й висповідатись.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.09.07 | joker

          Re: А до чого тут Московський патріархат?

          Про те і йшла мова - ризикнути не життям, а безсмертною душею.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.09.07 | Чучхе

            Re: А до чого тут Московський патріархат?

            joker писав(ла):
            > Про те і йшла мова - ризикнути не життям, а безсмертною душею.

            Як на мене, то відставка Кучми не варта безсмертної душі навіть найгріховнішого опозиціонера.

            І навіть його життя.
    • 2001.09.07 | Татарин

      Re: А до чого тут Московський патріархат?

      Панове! Ви лаэте Кучму з режимом, а самi чомусь вважаэте, що тiльки одна церква прагне допомагати людям, бо всi iншi "невiрнi". То чи далеко ви вiд того режиму, якщо дiлите людей на правильних чи неправильних? А як бути з тими, хто вiрить не в конкретного бога, а в людину як вiнець природи?
      Таке розшарення на арiйцiв i всiх iнших ми вже мали, то чи не пора почати хоч iнодi думати?
    • 2001.09.12 | Михайло Свистович

      Шоста вимога з"явилась пізніше.

      Її причина - брак паперу і часу в УРП та Майдану.

      Вони збиралися це зробити 24 серпня, надряпвавши вимоги ручкою на кількох аркушах. Коли не змогли пройти до пам"ятника, зустріли мене, і я запропонував надрукувати їх на ксероксі.

      Вони перенесли акцію на 28 серпня, збираючись зробити це на шляху хресного ходу, але хід, всупереч чуткам, не пішов до Софії, а просто обійшов Лавру.

      Тому і з"явилася шоста вимога, щоб якось пояснити, чому перед хресним ходом. Насправді вони не могли повідомляти про це журналістів з ознак конспірації, бо 24 серпня після повідомлення на Майдані міліція і так була в стані підвищеної готовності.

      А потім не було паперу і часу, щоб віддрукувати вимоги заново чи хоча б відрізати шосту вимогу. Бідність, панове, Буш, Путін, Лазаренко, Мороз, Тимошенко і т.д. мало заплатили.
  • 2001.09.06 | joker

    Re: КРОВ НА ПАМЯТНИКУ НЕЗАЛЕЖНОСТІ.

    Просто вражений... Сьогодні ця споруда справді стала Монументом Незалежності...

    Всі слова якісь плоскі. Люди, давайте просто надішлемо їм багато-багато телеграм: "це було недаремно"!

    Хто скаже адресу?
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.09.07 | Сергій Кабуд

      КРОВ має бути не на пам"ятнику

      а слати треба не телеграми.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.09.07 | joker

        Re: КРОВ має бути не на пам"ятнику

        Поясни ж нам, недалеким, о великий і мудрий - де має бути кров і що треба робити?
    • 2001.09.07 | Майдан

      Дзвоніть Свистовичу.

      Телефон в Ірпіні 8-297-54-676.

      До речі він кудись пропав вчора звечора, хто законтактує - хай вийде на звязок.

      Врешті потрібно все таки знайти де тримають цих хлопців і яку їм надають меддопомогу. Адже їх повезли не в лікарню, а в "ментярню"
    • 2001.09.12 | Михайло Свистович

      Шліть на мою адресу, а я їм передам, бо бачусь з ними кожного дня.

      08200, м. Ірпінь, вул. ІІІ-го Інтернаціоналу, 105, кв.3
  • 2001.09.07 | Л.К.

    Re: КРОВ? Та ми і це з"їмо,

    скажемо, що ще і у цих хлопців "дах з"їхав" і порядок.
    Екзальтовані голодують, Ющенко думають, Плющ вмовляють парламентарів підтримати пропозиції президента, держава гине - все в порядку, панове, все в повному порядку.
    ШЛЯХ БИ ВПІК ЦЕЙ ПОРЯДОК!
  • 2001.09.07 | Добра Фея

    відео з місця події:::::

    можна знайти ось тут:
    http://www.1plus1.tv/video/?/tsn/092001/0609_1731.asf
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.09.07 | Z_Freud

      Re: відео з місця події:::::

      Да уж, кадрики то что надо.
      Ребята больные на всю голову
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.09.07 | DevRand

        Радість наповнює моє серце...

        Коли бачу, скільки все таки "здорових на всю голову" а може навіть і ширше!; і врівноважено - поміркованих громадян ще є поки в нашій країні!
        (ось таких як Ви, наприклад ;) )
        Слава Героям! (це про Вас)
        а ось ще тут почитайте, їй бо, теж некепсько написано:
        http://maidan.org.ua/news/view.php3?bn=maidan_free&key=999723980&first=999854233&last=999760289
        (це про героїчну бездіяльність)
      • 2001.09.07 | Augusto

        Звичайно ж хворі! А менти - лікарі!

        Нехай ще з ними "попрацюють", бажано ще б їх пікрутити, бо вже пузо ріжуть, а треба ж щоб бомби poзносили по деяких адресах.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.09.07 | Фердинанд

          Re: Звичайно ж хворі! А менти - лікарі!

          Чи ви зовсiм з глузду поiхали? Якiсь iдiоти рiжуть при людях собi лiвер, а ви це пiдтримуэте? А лозунги дiйсно дурнi i нiчого не вартi. За такi "iдеi" навiть говорити не варто, а не те що такий цирк демонструвати. Хулiгани i э хулiгани! А ви готовi хоч що пiдняти як прапор, лиш би покричати... Бурхлива бездiяльнicть - це про вас! Мабуть i терористи всiх мастей для вас героi? Добре хоч таких дурнiв як ви небагато....
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.09.07 | Augusto

            А чого ж так верещати?

            В сухе дерево ніхто не жбурляє каміння!
            А я ось проти тероризма з боку Q-чмовської банди, що не ясно? А як накажете виявляти невдоволення? Чекаю конструктивної відповіді.

            П.М. Хотив підписатися Г. Прінціп, але роздумав.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.09.07 | Фердинанд

              Re: А чого ж так верещати?

              Хiба ви не знаэте як це робиться в цивiлiзованому свiтi? Звертайтеся зi своiм обуренням до мiжнародних правозахисних органiзацiй, якщо у вас на Украiнi правди немаэ. Тiльки не треба кровi! Це радикальнi методи, якi дiють тiльки серед дикунiв. Зрозумiйте - не можливо збудувати (не знаю тiльки чому у вас кажуть "розбудувати") цивiлiзованого суспiльства НЕЦИВIЛIЗОВАНИМИ методами.
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.09.07 | Augusto

                Виходить вони нас можуть?

                А як їх починаєш - ай-яй, больно, нецивілізовано? Вже і зпланували, що можуть робити ваші опоненти? А вони чомусь не слухаються? Ах вони гади!
                П.М. Чи того хлопця опозиція мучила в СІЗО і оргазм від того отримувала? Сійте вітер, сійте, побачите, що жатимете!
          • 2001.09.07 | Л.К.

            Re: До здорових.



            Фердинанд питає: Якiсь iдiоти рiжуть при людях собi лiвер а ви це пiдтримуэте?
            "Ідіот" №1 - 26-річний Володимир Лесик, – учасник акції “Україна без Кучми!” і постійний мешканець наметового містечка з першого дня акції.
            "Ідіот" №2 - 21-річний Віктор Сокотун, якого не цікавили ні влада, ні опозиція, ні політика доти, доки він на власній шкірі не відчув "справедливість" опричників влади: Віктор був заарештований міліцією за звинуваченням у пограбуванні, якого він не здійснював. Кілька місяців він провів у Бориспільському СІЗО, де до нього застосовувалися найжорстокіші тортури з метою, щоб він підписав продиктовані слідчими покази.
            "Ідіотами" також є УНСОвці, які голодували в СІЗО СБУ.
            "Ідіоти" громили осередок КПУ.
            "Ідіот" Гонгадзе склав життя за власні переконання.
            "Ідіот" Мороз оприлюднив плівки Мельниченка.
            Можна продовжувати, але таких "ідіотів" все одно не набереться достатньо багато, щоб подолати інертність "не ідіотів", для яких вимоги Лесика і Сокотуна є ідіотськими.
            ВИМОГИ АКЦІЇ ПРОТЕСТУ.

            1. Звільнення з-під варти всіх учасників подій 9 березня 2001 року в києві, закриття кримінальних справ щодо них за відсутністю в їх діях складу злочину, припинення політичних репресій.

            2. Створення незалежних слідчих комісій по справі вбивства журналіста Георгія Гонгадзе та по всіх інших фактах вбивств журналістів і політиків в Україні.

            3. За посередництва міжнародних організацій провести фахову фоноскопічну експертизу фрагментів аудіозаписів розмов Леоніда Кучми наданих майором Мельниченком.ї

            4. В разі експертного підтвердження приналежності зафіксованих на плівках голосів вищим державним посадовим особам та Л. Кучмі вимагаємо їх відставки, порушення кримінальних справ, незалежного розслідування та покарання.

            5. Негайного проведення комплексної судово-правової реформи, яка б гарантувала незалежне і неупереджене суддівство, конституційні права особи у кримінальному судочинстві, а також найшвидшого запровадження суду присяжних в Україні.

            6. Припинення фінансування з бюджету святкових заходів та будівництва храмів православної церкви Московського патріархату, яка вороже ставиться до незалежності України.

            Фединанд:А лозунги дiйсно дурнi i нiчого не вартi. За такi "iдеi" навiть говорити не варто, а не те що такий цирк демонструвати. Хулiгани i э хулiгани! А ви готовi хоч що пiдняти як прапор, лиш би покричати... Бурхлива бездiяльнicть - це про вас! Мабуть i терористи всiх мастей для вас героi? Добре хоч таких дурнiв як ви небагато....
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.09.07 | horbal

              так їх, дядя Савка

          • 2001.09.07 | Z_Freud

            Re: Звичайно ж хворі! А менти - лікарі!

            Совершенно с тобой согласен, впрочем как я заметил, тут трудно конструктивно беседовать, так как "борцы", к примеру Августо, сугубо на своей волне и он физически простон еможет прислушыватьс як другим мнениям :))
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.09.07 | Augusto

              Мнєніє:

              Зіггі добре переносить чужий біль, йому подобається!Зіггі -харроший! Зіггі хоче цукерку!
              Хто мучає людей для сексуального задоволення - харрошіЄ, бо вони вдягнуті в спеціяльний одяг з блискучими гудзиками і шапку-фуражку, а кому не подобається -гади, їх люди в шапках-фуражках мучатимуть ще більше, бо вони ж харрошіЄ!
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.09.08 | Лисий

                Re: Мнєніє:

                Augusto писав(ла):

                > Хто мучає людей для сексуального задоволення - харрошіЄ, бо вони вдягнуті в спеціяльний одяг з блискучими гудзиками і шапку-фуражку, а кому не подобається -гади, їх люди в шапках-фуражках мучатимуть ще більше, бо вони ж харрошіЄ!

                А в мене враження що й сам Зіггі носить "хуражку", а може папаху. Ну от складається здорове враження, як при прочитанні розшифровок плівок Мельниченка: ну правда, ну його почерк, навіть не чуючи голосу, чуєш диреторський лексикон — і віриш. Із Зіггі те ж саме. Якось би личила йому хуражка.
            • 2001.09.07 | Лікар Няний

              Re: Звичайно ж хворі! А менти - лікарі!

              Колего, ви ще попишіть, цікаво наглядати за вами та за тими, які з вами сперечаються. Давно мені нічого нового не показували тут.
            • 2001.09.07 | joker

              Re: Звичайно ж хворі! А менти - лікарі!

              А чого тут бесідувати. Один - ситий аж по вінця, країна - якраз для нього (торгаші & холуї при владі), а другому такий стан держави - як серпом по пальцях. Який тут може бути консенсус? Або перші зжують других, тоді так і житимемо ще триста років.
              Або другі устелять трупами перших дорогу до достойного існування. Перші цю дилемму чують спинним мозком, а тому й шкодять, як можуть.

              Тільки не треба зразу про Лєніна. Були іще Гонта, Кромвель, Вашінгтон... Ротація, так би мовити, еліти.
          • 2001.09.08 | Лисий

            Re: Звичайно ж хворі! А менти - лікарі!

            Звичайно, герої. І добре, що таких, як ми мало. А таким мудрим, як ви ім'я — легіон. Ви мені хоч що кажіть, а ці хлопці на порядок вищі морально за тих, хто їх тут засуджує. Вони ЩОСЬ ЗРОБИЛИ. А ВИ?
          • 2001.09.12 | Михайло Свистович

            А чим Вам не подобаються вимоги?

            А перед тим як обзивати когось хуліганами, зазирніть хоча б до Кримінального кодексу. Там чітко описано, що таке хуліганство. Стаття 296.

            А може Ви просто кучманоїд?
      • 2001.09.12 | Михайло Свистович

        Це Ви про себе? (-)

  • 2001.09.07 | horbal

    Король маріонеток

    Після втечі правлячої еліти в Україні була оголошена надзвичайна ситуація.

    Газети строкатіли барвистими написами типу "Нам кінець", "Народна революція починається", "Відступників - на гільйотину" та багато і багато інших. І тоді з'явився він - Жак - за яким пізніше закріпиться ім'я - Король Маріонеток.

    Жак не належав ні до української нації, ні до діаспори, він не був ні симпатиком, ні антипатиком будь-кого і будь-чого. Жак був єдиним іноземцем, який не встиг покинути Україну. А можливо він просто не хотів. Хто знає.

    Жак був канадським французом і приїхав в Україну в 1999 році з великими надіями та помислами. Він був начуваний про красу українок та про тупість населення, а також про те - що українці більш за все цінують іноземців. На канадському телебаченні він бачив колись репортаж, коли Клінтон виступав під стінами Червоного Університету і помітив, яка шалена-прешалена кількість апологетів Америки зібралися там.

    Жак знав, що в Україні він знайде і дешевий секс, і антифілософський стиль життя. Його кликала до себе простота і легкість життя, його музою могла стати навіть селянка, адже Жак непримхливий в питаннях високого кохання, а лише в питаннях керування людьми, собою, партнером під час сексу, а це річ дуже важлива для такого індивіда, для такого гранда, яким був Жак. І не дарма Жак став творчим директором рекламної агенції "Щит і меч". Адже керування творчими ресурсами - було його кредо. Він, перед тим, як увійти до офісу, старанно знімав носки і ними робив ранковий парфуманс, обвіюючи кімнати, де працювали творці масової свідомості, його підлеглі. Цими рухами Жак нагадував жерця, який позначає територію дії магічних речовин. Пізніше, Жак сидів за столом, крутив коліщатко ноутбука і споглядав прекрасний індустріальний пейзаж Києва. В цей час заходили творці і відчували, що їхній шеф працює на всі 100, і $30 000 йому платять недарма. Після парфумансу ідеї приходили миттєво, і ще й які ідеї. Вся Україна купувала товари прорекламованих фірм, всі бажали ще і ще товарів, і не уявляли, що все це - заслуга однієї людини, Жака. Скоріше навіть не самого Жака, а його дивного поту, який збуджував свідомість творців і через них, так би мовити, транспонував матеріальні ціннісні константи в масову свідомість українців. Він не просто створював міфи, шаблони, кліше, розумові сполуки, іміджі, упередження, моду, уподобання, стимули, він ліпив людську свідомість з неторканих, первинних пластів, і наповнював її своїм дивним змістом. Після цього в колах залишків інтелігенції з'явилося ім'я Король Маріонеток, і з'явилося воно одночасно в усіх на вустах.

    З виступом Жака Свята Варвара втратила свою популярність. Її тіло знайшли на сходах будинку, коло її приймальні з відрізаною головою, набитою стодоларовими купюрами. У міліцейському заключенні про смерть громадянки Святої Варвари було написано: "Самогубство з ознаками оригінальності".

    Жак вивчав книжки про ментальність українців, і знав, що українці лизоблюди, дрібні пестуни, перебіжчики, зухвалі виродки, зрадники, героїчні невдахи, монстри-ліліпути, гальма, лінивці, товстошкірі націоналісти, солодкороті патріоти та візіонери. Він знав, що українці не люблять українців, а люблять іноземців, таких як він, здатних змінити їхню свідомість, здатних викликати до себе довіру.

    За короткий час прихильником Жака став весь український народ. І коли Жак, на білому мерседесі виїхав у всеукраїнський тур, його зустрічали люди, немов Ісуса Христа перед Єрусалимом.

    - Ліпіть нас, пане Жак, ми вам довіряємо, робіть з нас людей, бо ми ще ж недолюди, ми ще не вросли в шкіру та кістки людей, ми ще морально несформовані істоти, скріпіть нашу свідомість, пане Жак, зробіть її міцною, непохитною, використайте для цього весь свій хист, ви - наш Король, ви наше єдине спасіння в траурному марші континенту.

    А коли у нього журналісти запитували, як, ви, мовляв, пане Жак, реагуватимете на ситуацію, то він відповідав:

    - Справа у тому, що всім українцям треба подорослішати, бо основна їхня проблема - це дитячий рівень свідомості, але це проблема для них - а для мене це чудова можливість попрацювати. Якщо ви гадаєте, що я якийсь пророк, який зійшов з небес, щоби врятувати український народ, то ви глибоко помиляєтеся. Я - не пророк, і я не Бог, я - ремісник, а зміна людини в людині - це моє ремесло, якого я навчався в яслях Фрейда, в підростаючій групі Лакана, та в дошкільнятах Піаже, моїми вихователями були Ламброзо та Маркузе, а натхненниками - Ніцше й маркіз де Сад. Це від них я почерпнув цю жагу до дії, цю практику життя, яка скоро відобразиться і на ваших співвітчизниках, і, я надіюся, на вас.

    - Як ви гадаєте, Україна загине? - далі запитував журналіст.

    - В тому, що Україна загине, - відповідав Жак, - сумнівів нема. Питання в тому, як вона загине, і чи буде красивим її загин. Ми повинні всі дуже постаратися, щоб в останні хвилини тріумфу нам вистачило салюту й петард. Це - хазяйська частина. А частина ідеологічна - моя. Я хочу підготувати людей до красивої смерті, в дусі японського харакірі, але не настільки банально, адже ви знаєте, що я оригінал. Для мене самогубство - це дурня. Згадайте, наприклад, смерть Святої Варвари. Ну навіщо було прив'язувати електричного дрота, обліпленого стодоларовими купюрами, а потім кидатися на нього, попередньо підключивши струм. І самісінькою горлянкою… Боже, та це ж банальщина, це профанація. У нас же зовсім інший випадок. І випадок наступний: доля розпорядилася Україною так, що всі ви перебуваєте в незнанні, не знаєте "куди йдете", доля керує вами і від долі, як від смерті нікуди не дінешся.

    Ваша доля - це не доля самогубця, адже самогубець сам вирішує чи обирати, чи не обирати собі смерть, а оскільки він самогубець, то він в результаті її обирає.

    У вас інше - повна, я би сказав тотальна відсутність вибору і повна, тотальна присутність долі. А оскільки ваша доля - це крах, то чому би цей крах не зробити красивим, поетичним, динамічним, святковим, ну які ще епітети можна вжити, та масу, масу епітетів.

    Отож ми дійшли до поняття "красивого загину", "красивого краху". Але чи може ваша, ще не зріла дитяча свідомість сприйняти, я би сказав, рецептивно, цю високу моральну константу? Ні - не може. І тут з'являюся я, і всього за $30 000 в місяць (протягом 3 місяців) змінюю вашу свідомість, стаю найпопулярнішою людиною і отримую 100% довіру громадян.

    - Але чи встигнуть громадяни сприйняти красу "красивого краху", чи встигне їх свідомість змінитися, дорости до такого високого рівня, швидше, ніж загине континент?

    - Аякже, - сказав Жак, - ви вже готові!
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.09.07 | Augusto

      Що вже поплили?

      А що таке Хорбал? Це ж з Гриця Кобзи?!
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.09.07 | горбаль

        Re: Що вже поплили?

        :)

        просто подумав, що буде доречно процитувати.

        приємно бачити, що хтось цю штуку читав.
  • 2001.09.07 | Augusto

    У мєня єсть старший брат, он утром ходіт в дєтскій сад!

    GoAT! :(:
  • 2001.09.07 | Augusto

    GoAt!

    Go AWAY troll!:(:
  • 2001.09.08 | Roller

    У Махайловского собора тоже насрали, но на пленку не сняли.

    Майдан писав(ла):
    > Кров пролилась на пам’ятник Незалежності.
    >
    > Сьогодні о 14.00 біля пам’ятника Незалежності України в центрі Києва відбулась незвичайна акція протесту, небачена досі в Україні, оскільки такий спосіб висловлення своєї незгоди більше притаманний для Японії.
    >
    > Двоє молодих людей розрізали собі лезами животи та кров’ю обклеїли пам’ятник своїми вимогами.
    > По каналу СТБ, вчера покзывали запись.
    Процедура разрезания больше походила на процедуру царапанья. Царапали не в доль, а поперек. Один из участников, с удивлением заметил, что кровь не выступает. Тогда он повторил еще пару раз.
    В результате вся брюшина была в крови. После этого передали полотенце, но видно по цвету флага не оказалось, одна полоса бедая. Скорую вызывать не пришлось. В ментярьне смазали йодом.
    Это мне напонлоко, как луценко собирал в стаканчик кровь, перед ментярней.
    Крестиков не заметил, вероятно как и Свистович, участники не верующие.
    Последний пункт их заявы вероятно вписали в спешке. В пошлом году на пеервое сентября, я посетил Михайловский церкву.. На Софийской площади стоит большой транспорант, с исторической справкой по сабору. Надпись с двух сторон. Когда я стал переходить на другую сторону, что бы прочитать, чуть не вступил в кучу гамна.
    Какая, то солочь насрала.
    Примерно такое чувство брезгливости вызывают у меня действия этих молодих безработных. Но еще большее чувство омерзенее к организаторам акции. Они бздливо, как и в акции на майдане прячутся за спины наемных исполнителей.
    У них не хватает смелости даже сказать, что они являются организаторами акции.
    Хотя что тут скрывать, почерк один и тот же.
    Птицу ознают по палету, кайота по гафну.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.09.08 | khloe

      Уххх!!!! (конфиденциально п.Роллеру)

      Пан Роллер, здравствуйте! Абсолютно с вами согласна в принципе. Но форма!....(здесь все-таки иногда бывают и дамы :): )
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.09.08 | Roller

        Re: Уххх!!!! (конфиденциально п.Роллеру)


        Здравствуйте, уважаемая пани Хлоя.Признаться, уже не ожидал увидеть Вас на форуме. Приношу извенения за вульгаризмы. Пришлось объясняться на мове принятоц участниками.

        То что это может смутить дам, мне как-то не пришло в голову, поскольку я встречал у них словечку и покпепче. Да и в духе модерновых хахляцких прононсов мне кажется прямее не скажешь. Грубо, но понятно. Это сооттветствует примерно тому представлению кайотов, назову их так для краткости, о хахлах.

        Очень надеюсь, что вы меня простите.

        Хоть одна благая новость.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.09.08 | khloe

          Принято!:))) (-)

        • 2001.09.08 | Лисий

          А це вже за межею допустимого !

          Roller писав(ла):
          >
          > Здравствуйте, уважаемая пани Хлоя.Признаться, уже не ожидал увидеть Вас на форуме. Приношу извенения за вульгаризмы. Пришлось объясняться на мове принятоц участниками.
          >

          Щось інші такої гидоти не пишуть, та й взагалі, лайка - властивість кацапів, і то давно, Почитайте "Повість временних літ"

          > То что это может смутить дам, мне как-то не пришло в голову, поскольку я встречал у них словечку и покпепче. Да и в духе модерновых хахляцких прононсов мне кажется прямее не скажешь. Грубо, но понятно. Это сооттветствует примерно тому представлению кайотов, назову их так для краткости, о хахлах.
          >

          Слухай скоте козлопикий, якщо впіймаю, за лайку на Націю каструю. І тоді вже буде байдуже, прощають тебе такі ж як і ти пані, чи ні.

          > Очень надеюсь, что вы меня простите.
          >
          > Хоть одна благая новость.

          На більше й не чекай.
        • 2001.09.08 | Фарбований Лис

          Re: Уххх!!!! (конфиденциально п.Роллеру)

          Ні, давайте все таки вашу писанину називати язіком, а не мовою, бо там все більше на понятний язік все змахує, тим більше, що участнікі, все таки участнікі, а не зайди з цебром отборной ругані.
        • 2001.09.12 | Михайло Свистович

          Re: Уххх!!!! (конфиденциально п.Роллеру)

          Roller писав(ла):
          >
          > Здравствуйте, уважаемая пани Хлоя.Признаться, уже не ожидал увидеть Вас на форуме. Приношу извенения за вульгаризмы. Пришлось объясняться на мове принятоц участниками.

          Якими такими учасниками? Ви тут і є одним з найвульгарніших.
    • 2001.09.08 | Свинья на роликах

      Re: У Махайловского собора тоже насрали, но на пленку не сняли.

      Я - свинья на колесиках (роллер), смердящая мерзость,
      И в субботу с утра, пока люди все спят, разрешу себе дерзость:
      Я рискну обозвать тех, кто выше меня, как Монблан выше грязи,
      Пёрну в лужу, а вдруг - не заметят напущенной роллерской мрази?
    • 2001.09.08 | Augusto

      Роллер, Хлоя, а чого ви весь час невдоволені?

      Поглядів у вас немає ніяких, окрім ненависті до всього, що не вкладається в який-то власний квадрат, все має бути "одобрєно начальством", якщо це не так, то "проплачене ворогами", "їм не болить, бо вони "безроботні"" (це, мабуть який-то злочин в країні, де офіційне безробіття є 3,7%, а неофіційне до 4О%)... Я не хочу навіть коментувати, у мене нема десятиметрового шеста, яким тільки і можна торкати такі "аргументи".
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.09.08 | khloe

        Просто втомилися від революцій і крові. І гавкати не хочеться. :)))

        Мене вражає, як вперто і гордо ви несете комуняцький революційний прапор і крізь багрово-червону полуду на очах успішно виконуєте чергову сталінську п"ятирічку по вишукуванню ворогів народу!
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.09.08 | Augusto

          Мерсі пур комплімАн. Я чомусь вважав, що любити ближнього то з Біблії.

          Але в Вашій "Біблії-666" написано, мабуть, що порівнювати кров людей з г*ном, то дуже-дуже добре! Від якої крові Ви втомилися? Від чужої?
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.09.08 | khloe

            За що мені вас любити? За ярлики чи за схвалення самогубства?

            Пане Августо, по-перше, ніхто вас з тією речовиною не порівнював (я, принаймні). Або покажіть, де, - і я вибачуся. А по-друге, стиль у вас не міняється: ярлик на ярлику сидить і ярликом поганяє!
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.09.08 | Augusto

              Я давно вже повернувся з еготріпа, чого і вам бажаю.

              Я кажу про кров молодих хлопців, жертв Q-чмоїни, на кров яких Ваш друг Роллер сказав, що ось під собором теж насрали етc.
              не любить мене, плз, бо мене нудитиметь!
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.09.08 | khloe

                А в мене навіть пашпорта нема закордонного. Сиджу в Україні безвиїзно.

                Augusto писав(ла):
                > Я кажу про кров молодих хлопців, жертв Q-чмоїни, на кров яких Ваш друг Роллер сказав, що ось під собором теж насрали етc.

                Різав їх на майдані хто? Кучма? А жертви всі ми, хто ЖИВЕ в Україні.

                > не любить мене, плз, бо мене нудитиметь!

                Ні в якому разі! Навіть не думала! Ваше травлення понад усе! :):
                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.09.08 | Augusto

                  Жертви ті, хто мучається в Україні.

                  Їх якраз мучають ті, хто ЖИВЕ (дуже маленький відсоток). Залишайтесь, у Вас, як і ото в Зіггі є, здається мазохистська насолода, щоб всі плювали на Вас. Продовжуйте, Вам сподобається (це про ганчірки та биків).
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.09.08 | khloe

                    До пана заокеанського аналітика.

                    Особисте питання: А ви в Україні живете чи мучаєтеся? Овва! Забула! Ви ж не тутешній, пане!

                    >Залишайтесь, у Вас, як і ото в Зіггі є, здається мазохистська насолода, щоб всі плювали на Вас. Продовжуйте, Вам сподобається (це про ганчірки та биків).

                    Ви - це всі? А не забагато на себе берете? Крім Вас ця безглузда дискусія більше нікого не обходить, здається.

                    PS: Ярлики закінчилися, почались діагнози? Покажіть ліцензію, пане Лікарю!
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.09.08 | Лисий

                      Re: До пані місцевої мучениці

                      Ви знаєте, обходить. Ось мене, наприклад. І, як це не дивно, ще багатьох людей. Бо ці питання, як і всі іенші, вирішуються на теоретичному (віртуальному)рівні, або, якщо хочете, на духовному і тільки потім втілюються в життя. Я, до того, як читав Роллера, та й багато Ваших опусів, не був певен, що русскоязичних з часом таки прийдеться насильно виганяти з держави (тих, хто після різні вціліє), а почитав і переконався, що окупантів треба гнати, а свою бидлоту, яка не здатна ні на що, окрім прислуговування зайді — разом з ними, якщо візьмуть. Взагалі, ми, це більшість, це НАША держава і ми не потребуємо, щоб з нами "мучилися" й ті, хто врешті-решт спричинився цієї трагедії.
                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                      • 2001.09.08 | khloe

                        Теорія і духовність

                        Лисий писав(ла):
                        > Ви знаєте, обходить. Ось мене, наприклад. І, як це не дивно, ще багатьох людей. Бо ці питання, як і всі іенші, вирішуються на теоретичному (віртуальному)рівні, або, якщо хочете, на духовному і тільки потім втілюються в життя.

                        От якщо вас обходить, то давайте дискутувати на теоретично-духовному рівні. Пан Роллер ніколи не казав, що йому подобається Кучма. Він хотів сказати, і в цьому я до нього приєднуюся, що такий метод боротьби схожий на хуліганство. А окремі заклики віддати душу за Україну, як на мене, взагалі, сатанізм, якщо вже говорити про духовність! Особисто мені дуже не сподобалася форма, яка й викликала таку довгу дискусію. Тепер обговорюється не доцільність чи недоцільність таких акцій, а лексикон пана Роллера (хоча повірте, на цьому форумі він не найгірший). Що я зробила поганого, щоб ви мене виганяли? Тільки сказала, що не хочу, аби мій матеріальний добробут бодай-кому коштував безсмертної душі. Дуже легко сказати: "Ой! Які молодці хлопці!" Завтра вони собі горла переріжуть, а ми будемо радіти, що в Україні пройшла ще одна гучна акція! Дуже патріотично!
                        згорнути/розгорнути гілку відповідей
                        • 2001.09.08 | Адвокат ...

                          Првільно, khloe!

                          Душу треба віддавати тільки УПЦ МП, аліпше -- напряму РПЦ ( КҐБ ). Причому -- безкорисливо і без сподівань на винагороду. :):
                        • 2001.09.08 | Augusto

                          Дивиться, я був правий, ця людина народжена для цього. Не закопуйте свій талант в землю!

                          Потрібна ж в світі плювательниця чомусь? Оці Зіггі, Хлої нам дани християнським Богом для шляхетної ролі, бо чесно кажучи:
                          а) кому цікава думка такої людини, що на кров українця каже г*но, а потім тими же руками :): розмовляє про якусь "духовність"?
                          б)розвиток подій в Україні носить обьєктивний характер і не залежить від вигуків таких ось "клікуш"
                          в) вони доносять "думку" з їншого боку, і можна побачити, яка там духовна спрага і порожнеча ( а тут є ще і феномен "порожнеча розмовляє"!:):)
                          г) закиди закидами, але як бачите, вплив на реальний світ вони мають точно такий-же, як і я "за океаном" (викопали, гади, мабуть, бо ще вчора не було!:): ) бо вони ж дотримуються теорії "героїчної бездіяльності" (в випадку цих добродіїв ще погіршений синдромом Жіля Туррета (ненавмисні спазматичні рухи та неконтрольовані нецензурні вирази).
                          Вони бачать (їм хочется щоб так було) ізольовані випадки, нехай!
                          згорнути/розгорнути гілку відповідей
                          • 2001.09.08 | khloe

                            Пане Августо, знов ви? :))

                            Augusto писав(ла):
                            > а) кому цікава думка такої людини, що на кров українця каже г*но, а потім тими же руками :): розмовляє про якусь "духовність"?

                            Зате всіх дуже цікавить думка того, хто свідомо посилає українця у відчаї проливати свою кров, а потім спекулює на цьому, щоб завоювати собі місце в парламенті!

                            > б)розвиток подій в Україні носить обьєктивний характер і не залежить від вигуків таких ось "клікуш"

                            Добре, що Вас тільки на Майдані слухають бесплатно !

                            > Вони бачать (їм хочется щоб так було) ізольовані випадки, нехай!

                            Я, і не тільки я, бачу політичну спекуляцію.

                            PS: Те, що Ви любите плюватися, вже не новина. Тепер вчіться думати й ввічливо розмовляти.
                            згорнути/розгорнути гілку відповідей
                            • 2001.09.08 | Адвокат ...

                              Імя, сєстра, імя!

                              khloe писав(ла):
                              > Зате всіх дуже цікавить думка того, хто свідомо посилає українця у відчаї проливати свою кров, а потім спекулює на цьому, щоб завоювати собі місце в парламенті!

                              SUBJ!!!
                              Хто ж той нелюд??? Чи Ви, знову, так "тєарєтіццкі".
                            • 2001.09.08 | ilia25

                              Ну звісно, вще робить опозиція -- це популізм і спекуляції

                              khloe писав(ла):
                              > Augusto писав(ла):
                              > > а) кому цікава думка такої людини, що на кров українця каже г*но, а потім тими же руками :): розмовляє про якусь "духовність"?
                              >
                              > Зате всіх дуже цікавить думка того, хто свідомо посилає українця у відчаї проливати свою кров, а потім спекулює на цьому, щоб завоювати собі місце в парламенті!

                              Так Кучма с самого початку це нам дурним намагається пояснити. Що всі дії опозиції -- це спекуляції на труднощах простих людей, що дадуть політиканам шанс на виборах.

                              Бо інакше хто б їх вибрав, у нас же всі свідомо голосують за стабільність, та її гаранта.

                              Хлоя, під ваши ніком часом не Долганов ховається? Бо дуже ви схожі.
                            • 2001.09.08 | DevRand

                              FUD

                              Мене колись давно здивувало, наскільки співпадає тактика кучмоноідів і якої небудь дрібном"якої компанії по виробництву софта.

                              Fear, Uncertanity, Doubt
                              - принципи маркетингової політики мікрософт.

                              1. Fear - страх, страх що кучмоноїди прийдуть до тебе і вдарять бейсбольною битою, боляче, по голові.

                              2. Uncertanity - невизначеність. (в нашому варіанті "героїчна бездіяльність")
                              Вам героїчно не треба нічого робити! А, ви робите? Значить ви все робите не так! Не так тре робити, дурні (психи, наркомани, невдахи етс)! А як робити ми вам все одно не скажемо!".

                              3. Doubt - cумніви (тактика розмазування гівна по "плащадям")
                              "Не слухайте цих опозиціонерів. Вони такі ж як і ми! Вони теж заплямовані, проплачені масонами, америкою, керовані люмінантами і марсіянами, вони хочуть влади (грошей, дач, Б_г знає чого ще!). Ви знімете нас, а прийдуть такі ж самі! Нічого не зміниться, ви взагалі нічого не в змозі змінити!"

                              Have fun, folks!
                            • 2001.09.13 | Михайло Свистович

                              Це в РПЦ людей посилають проливати кров за наказами попів?

                              khloe писав(ла):
                              >
                              > Зате всіх дуже цікавить думка того, хто свідомо посилає українця у відчаї проливати свою кров, а потім спекулює на цьому, щоб завоювати собі місце в парламенті!

                              А як же вони завоюють з допомогою цих хлопців місце в парламенті, коли досі ніхто не взяв на себе авторство. Можливо, це в РПЦ всі вчинки робляться за наказами попів, а хлопці задумали та здійснили свою акцію самі.

                              І порада. Вчіть географію, Хлоє. Який це океан лежить між Україною та Нідерландами? (Або уважніше скануйте Форум).
                              >
                              > > б)розвиток подій в Україні носить обьєктивний характер і не залежить від вигуків таких ось "клікуш"
                              >
                              > Добре, що Вас тільки на Майдані слухають бесплатно !
                              >
                              > > Вони бачать (їм хочется щоб так було) ізольовані випадки, нехай!
                              >
                              > Я, і не тільки я, бачу політичну спекуляцію.
                              >
                              > PS: Те, що Ви любите плюватися, вже не новина. Тепер вчіться думати й ввічливо розмовляти.
                              згорнути/розгорнути гілку відповідей
                              • 2001.09.13 | khloe

                                А ви полюбляєте, пане Свистович, махати після бою кулаками!:)))

                                Михайло Свистович писав(ла):

                                > А як же вони завоюють з допомогою цих хлопців місце в парламенті, коли досі ніхто не взяв на себе авторство. Можливо, це в РПЦ всі вчинки робляться за наказами попів, а хлопці задумали та здійснили свою акцію самі.

                                Ой! Ну при чому ж тут РПЦ, скажіть будь ласка? Коли вона, скажімо, проводила хресний хід по Києву і нікого не чіпала, до речі, весь Майдан був аж червоний від люті! Але це так, ліричний відступ. А щодо того, хто виграє від акції хлопців, варто лише подивитися на їхні вимоги. За кого вони вступаються, на той млин і вода ллється. Чи може акція була не політична?

                                >
                                > І порада. Вчіть географію, Хлоє. Який це океан лежить між Україною та Нідерландами? (Або уважніше скануйте Форум).

                                Окей, окей. Головне, а його Ви знов за формою не помітили, - це не океан, а агресія пана Августо, який живе не в Україні, до тих, хто лишився тут. Якщо це не Америка (і слава Богу, я за нього тепер рада), то океан із фактичного (тобто географічного) переходить в образний (а Ви не хочете повчитися літературних прийомів? :): )
                                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                • 2001.09.13 | Михайло Свистович

                                  Re: А ви полюбляєте, пане Свистович, махати після бою кулаками!:)))

                                  khloe писав(ла):
                                  >а Ви не хочете повчитися літературних прийомів?

                                  Не хочу, бо головне ж зміст, а не форма. Чи не так?
                                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                  • 2001.09.13 | khloe

                                    Re: Порада лишається в силі.

                                    Михайло Свистович писав(ла):
                                    > khloe писав(ла):
                                    > >а Ви не хочете повчитися літературних прийомів?
                                    >
                                    > Не хочу, бо головне ж зміст, а не форма. Чи не так?

                                    Ви абсолютно праві, пане Михайло! Зміст - головне. І щоб не було базару, треба вміти за формою його бачити. Тому моя порада лишається в силі. :):
                                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                    • 2001.09.13 | Augusto

                                      О, Хлоє, невтомна копальницe океанів пласмасовим совочком!

                                      Я, нещасний вигнанець, стою на березі, куди пливе Україна (навіть пришелепкуватий свинопас, що зараз займає чужу посаду клянеться в кожному виступі, що прямує сюди), та чекаю, коли ж вже вона пристане, щоб я легкою ходою піднявся на борт, та елегантним розворотом, одним ударом повибивав зуби декому! Жарт.
                                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                      • 2001.09.13 | khloe

                                        Re: Пане Августо! Олександрійський Ви наш, пардон, Амстердамський Маяк!

                                        Шкода, пане Августо, що Ви так досі плавати й не навчилися! Холодно, мабуть, у Північному морі? Й самотньо стояти на березі?
                                        згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                        • 2001.09.15 | Augusto

                                          Now, in the city of Amsterdam you can find a lot of fun!

                                          Dam square - leisure plane, this is something I can't explain,
                                          here crowd is crazy and loud, in the disco I hear drums,
                                          Call to me and come to Amsterdam!
                                          Aaaaa-msterdam!!!!

                                          (Good guys go to heaven, bad guys go to Amsterdam) Шкода лише що я не з Амстердаму!:):
                                          згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                          • 2001.09.15 | khloe

                                            Українці кажуть так: "На городі - бузина, а в Києві -

                                            Augusto писав(ла):

                                            > (Good guys go to heaven, bad guys go to Amsterdam) Шкода лише що я не з Амстердаму!:):

                                            So you're somewhere in between?
                                            Неточний курс даєте, добродію! Куди ж нам усе-таки пливти? :(:
                                            згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                            • 2001.09.15 | Augusto

                                              А що мене хтось запитував?

                                              khloe писав(ла):
                                              >13-09-2001 23:35 |
                                              Шкода, пане Августо, що Ви так досі плавати й не навчилися! Холодно, мабуть, у Північному морі? Й самотньо стояти на березі?

                                              :):
                                              згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                              • 2001.09.15 | khloe

                                                Ви ж наче на борт просилися! :)))

                                                Ще й так жалісно: "нещасний вигнанець"!

                                                Тепер уже кортить на Ваш "елегантний розворот" помилуватися. :):
                        • 2001.09.08 | ilia25

                          А хто тут радіє?

                          В тому, що в борців з режимом практично не залишилось інших способів боротьби нічого "радісного" нема.

                          Але це не означає, що требі здаватись. І в усякому разі, не має причин піддавати сумніву ані корисність таких акцій, ані героїзм хлопців.
                          згорнути/розгорнути гілку відповідей
                          • 2001.09.08 | Пані

                            Гран мерси за формулировку позиции

                            Которую я полностью разделяю.

                            ilia25 писав(ла):
                            > В тому, що в борців з режимом практично не залишилось інших способів боротьби нічого "радісного" нема.
                            >
                            > Але це не означає, що требі здаватись. І в усякому разі, не має причин піддавати сумніву ані корисність таких акцій, ані героїзм хлопців.
                          • 2001.09.08 | khloe

                            Re: А хто тут радіє?

                            ilia25 писав(ла):
                            > В тому, що в борців з режимом практично не залишилось інших способів боротьби нічого "радісного" нема.

                            Ви пошлете на таку акцію свого друга, брата чи сина? Якщо це буде мій знайомий чи родич, я зроблю все, щоб він туди не пішов. Це ж не просто "спосіб боротьби", це людські життя. Треба мати мужність визнати, що такі методи не просто нерезультативні, а нелюдяні. Ви скажете, що в нас такий режим? А я скажу, - то не повторюйте його методів. Бережіть людей. Всіх і кожного. Бо тисяча прочитає про такий героїзм і забуде, а якийсь бідолаха, у відчаї, не дай Бог, доведе до кінця те, що не вийшло у тих хлопців. Тоді пан Роллер вже не писатиме про криваві пошкрябини на животах, я вас запевняю. Тоді він обвинуватить тих, хто закликав до такого героїзму!

                            Шукайте інші способи боротьби, я вам і слова не скажу. Тільки не жартуйте з людським життям.
                            згорнути/розгорнути гілку відповідей
                            • 2001.09.08 | Пані

                              Re: А хто тут радіє?

                              khloe писав(ла):

                              > Тільки не жартуйте з людським життям.

                              Они сами "пошутили" (ваши слова, не мои) со своей жизнью. Вы тут все намекаете на каких-то закулисных организаторов - что не можете поверить, что люди способны дойти до такого отчаяния без заботливой руки "беспринципных оппозиционеров"? А вы попробуйте развить воображение и представить себе, что Лазаренко им не платил. И что никто их туда не посылал, сами "послались". Ну хоть на минуточку!

                              Люди рискуют собственной жизнью ради целей, которые вы (предположительно) частично разделяете. И тут вы со своим вечным - "распни его, распни!"

                              > Шукайте інші способи боротьби, я вам і слова не скажу.

                              Повторяю вопрос - какие? Снова - "не знаю как, но не так"? Снова "теория героической бездеятельности".
                              згорнути/розгорнути гілку відповідей
                              • 2001.09.08 | khloe

                                Re: А хто тут радіє?

                                Пані писав(ла):
                                > khloe писав(ла):
                                > Они сами "пошутили" (ваши слова, не мои) со своей жизнью. Вы тут все намекаете на каких-то закулисных организаторов - что не можете поверить, что люди способны дойти до такого отчаяния без заботливой руки "беспринципных оппозиционеров"? А вы попробуйте развить воображение и представить себе, что Лазаренко им не платил. И что никто их туда не посылал, сами "послались". Ну хоть на минуточку!

                                Да я не только представляю это. Я верю. Я говорю только: нельзя одобрять такие методы! Потому что неизвестно до какого отчаяния могут дойти такие люди завтра! Неужели вы ХОТИТЕ, чтобы завтра кто-то ради отставки Кучмы сознательно отдал свою жизнь? Я не поверю.

                                > Люди рискуют собственной жизнью ради целей, которые вы (предположительно) частично разделяете. И тут вы со своим вечным - "распни его, распни!"

                                Распинать не надо. Но и идеализировать нельзя.
                                Насчет способов - см ниже.
                                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                • 2001.09.08 | Пані

                                  Re: А хто тут радіє?

                                  khloe писав(ла):
                                  > Пані писав(ла):
                                  > > khloe писав(ла):
                                  > > Они сами "пошутили" (ваши слова, не мои) со своей жизнью. Вы тут все намекаете на каких-то закулисных организаторов - что не можете поверить, что люди способны дойти до такого отчаяния без заботливой руки "беспринципных оппозиционеров"? А вы попробуйте развить воображение и представить себе, что Лазаренко им не платил. И что никто их туда не посылал, сами "послались". Ну хоть на минуточку!
                                  >
                                  > Да я не только представляю это. Я верю. Я говорю только: нельзя одобрять такие методы!

                                  А тут кто-то их одобрил? Я не заметила. Поступок называли героическим - было, но методы одобрили - что-то я не видела. По-вашему, это одно и то же?

                                  > > Люди рискуют собственной жизнью ради целей, которые вы (предположительно) частично разделяете. И тут вы со своим вечным - "распни его, распни!"
                                  >
                                  > Распинать не надо.

                                  Пардон, а с чем же тогда вы согласились в писаниях Роллера?

                                  > Но и идеализировать нельзя.

                                  Люди всегда будут идеализировать решительных и отчаянных - запреты и проповеди тут не помогут. Люди идеализируют те качества, которых у них самих не хватает. Не все. конечно, но очень многие.
                                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                  • 2001.09.08 | khloe

                                    Re: А хто тут радіє?

                                    Пані писав(ла):
                                    > А тут кто-то их одобрил? Я не заметила. Поступок называли героическим - было, но методы одобрили - что-то я не видела. По-вашему, это одно и то же?

                                    Re: А до чого тут Московський патріархат?
                                    joker, 07-09-2001 17:25 | Версія до друку
                                    Про те і йшла мова - ризикнути не життям, а безсмертною душею.
                                    І взагалі, лише той хто ризикує безсмертною душею, має повне право ставити такі вимоги.

                                    ** Тобто виходить, щоб ставити вимоги, треба ризикувати душею?

                                    > Пардон, а с чем же тогда вы согласились в писаниях Роллера?

                                    С тем, что надо работать, а не животы резать!
                                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                    • 2001.09.08 | Пані

                                      Вот и приехали - "надо работать, а не животы резать" (c) khloe

                                      khloe писав(ла):
                                      > Пані писав(ла):
                                      > > А тут кто-то их одобрил? Я не заметила. Поступок называли героическим - было, но методы одобрили - что-то я не видела. По-вашему, это одно и то же?
                                      >
                                      > Re: А до чого тут Московський патріархат?
                                      > joker, 07-09-2001 17:25 | Версія до друку
                                      > Про те і йшла мова - ризикнути не життям, а безсмертною душею.
                                      > І взагалі, лише той хто ризикує безсмертною душею, має повне право ставити такі вимоги.
                                      >
                                      > ** Тобто виходить, щоб ставити вимоги, треба ризикувати душею?

                                      ПРИЧЕМ тут одобрение методов? Вы мне будете сейчас случайные цитаты сыпать для отмазки?

                                      >
                                      > > Пардон, а с чем же тогда вы согласились в писаниях Роллера?
                                      >
                                      > С тем, что надо работать, а не животы резать!

                                      И сдались вам те животы! Не ваши же! Их животы, они и режут. Или у вас проблемы с тем, что они это сделали в публичном месте? Резали бы себе тихо в тряпочку, да еще и не вякали лишнего, тогда можно?

                                      А как же демократия и свобода самовыражения? Кто хочет работает, кто не хочет нет. Кто хочет - животы режет, кто не хочет - не режет.

                                      Я все еще не понимаю вас Хлоя. Увы...
                                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                      • 2001.09.08 | khloe

                                        Re: Вот и приехали - "надо работать, а не животы резать" (c) khloe

                                        Пані писав(ла):
                                        > ПРИЧЕМ тут одобрение методов? Вы мне будете сейчас случайные цитаты сыпать для отмазки?

                                        При чем здесь случайные цитаты? Вы спросили, где одобрили? Одобрить можно и не в лоб, косвенно. Джокер, получается, сказал, что только ценой собственной души можно ставить какие-то требования. Называя их "мужественными героями", вы уже косвенно одобряете пускай не эти, но ТАКИЕ же методы.

                                        > И сдались вам те животы! Не ваши же! Их животы, они и режут. Или у вас проблемы с тем, что они это сделали в публичном месте? Резали бы себе тихо в тряпочку, да еще и не вякали лишнего, тогда можно?

                                        Нельзя нигде и никак! Нельзя резать! То есть юридически можно конечно, но я имею право сказать, что не хочу, чтобы ради моего благосостояния кто-то резал себе живот. Я ему, насколько это в моей власти, запрещаю. Т.е. юридически я запретить этого никому не смогу, но фактически буду отговаривать каждого, у кого замечу такую мысль. Не потому, что мне "дорог" гарант и его спокойствие. А потому что если я могу отговорить человека от кровопролития (любого), то я обязана это сделать.

                                        > А как же демократия и свобода самовыражения? Кто хочет работает, кто не хочет нет. Кто хочет - животы режет, кто не хочет - не режет.

                                        Ну тогда я продолжаю: кто хочет, одобряет такие акции, кто хочет - осуждает их. К чему тогда весь этот флейм?
                                        згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                        • 2001.09.08 | Пані

                                          К чему флейм? К форме его ведения, как всегда.

                                          К тому, что даже самые острые вопросы и непримиримые противоречия можно обсуждать спокойно и без эмоций через край. Без гавна и вербального заламывания рук. Вы это можете со мной, так чего ж не практикуете с другими?

                                          А про героев и методы я вам простой пример приведу. Александр Матросов - герой. Остановил вражеский огонь. Метод его - путем бросания груди на амбразуру - я не одобряю. Мне больше нравится концепция не "умереть за родину,", а заставить как можно больше врагов умереть за родину.
                                          згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                          • 2001.09.08 | khloe

                                            О майдановских флеймах.

                                            Дорогая Пани, Вы почитайте, как ко мне обращались Вы, и как, например, Августо. Ни одного матерного слова я ему не сказала. Наоборот просила пана Роллера тоже не выражаться. По сути никто возражать, кроме Вас не стал. Раньше Вы тоже разбираться и говорить не хотели... Скажете, надо было не отвечать ему? Да можно было бы... Но ведь он молчание перекрутит так, что мне вроде и ответить нечем. А так польза все же есть - Вы начали говорить нормально. К чему-то мы все-таки пришли. А вообще-то я на него не обижаюсь. Я к нему привыкла. Даже прикольно. :)

                                            Все, извините, буду идти... Надо поработать.
                                            згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                            • 2001.09.08 | Пані

                                              .. коротые вполне могут обойтись и без нас обеих.

                                              khloe писав(ла):
                                              > Раньше Вы тоже разбираться и говорить не хотели...

                                              Да это погода сегодня дерьмовая, и время было разбираться. А по предыдущим вашим флеймам меня темы не интересовали - уж простите.

                                              > Скажете, надо было не отвечать ему?

                                              Я ж не отвечала на ваши разговоры про "спонсоров" (но долго смеялась). Так и вы могли ему не отвечать. Технолог как-то классифицировал такое поведение как женское. Значит нам с вами можно ;)
                                            • 2001.09.09 | Augusto

                                              А я страшний матюкальщик! Можна хоч один мій матюк навести, плз?!

                                              Матюкальщики ж в "президентах"! І г*ном я навіть не називав! То Роллін'-роллін'-роллін', роллін'-роллін'-роллін', роллін'-роллін'-роллін' РОХА! ж був, якому Ви ще "Ура! крічалі і в воздух чЄпчікі бросалі"!
                                    • 2001.09.13 | Михайло Свистович

                                      О, це саме нам говорили 10-12 років тому комуністи, які, між іншим, знищували церкви.

                                      khloe писав(ла):

                                      > надо работать, а не животы резать!
                                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                      • 2001.09.13 | khloe

                                        Re: А ще вони закликали шукати й знищувати ворогів народу! От тільки якого? - це не було точно відомо ні тоді, ні зараз. :((( (-)

                                        згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                        • 2001.09.13 | Михайло Свистович

                                          Відомого якого - радянського.

                                          Ви що, не вчили в школі "новая общность советский народ"?
                                          згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                          • 2001.09.13 | khloe

                                            Re: Відомого якого - радянського.

                                            Михайло Свистович писав(ла):
                                            > Ви що, не вчили в школі "новая общность советский народ"?

                                            А Ви яку "общность" обстоюєте? Чи у вас просто безперервний сезон охоти на відьом? :):
                            • 2001.09.08 | ilia25

                              Re: А хто тут радіє?

                              khloe писав(ла):
                              > ilia25 писав(ла):
                              > > В тому, що в борців з режимом практично не залишилось інших способів боротьби нічого "радісного" нема.
                              >
                              > Ви пошлете на таку акцію свого друга, брата чи сина?

                              А вам когда-то отбивали почки в СИЗО, выбивая признание в ограблении, которого ты не совершал?

                              Этих ребят до отчаяния довело не науськивание опозиционеров, а необходимось выживать под режимом Кучмы. Неужели это так трудно заметить?
                        • 2001.09.09 | Ростислав

                          Re: Теорія і духовність

                          khloe писав(ла):
                          [..]
                          > От якщо вас обходить, то давайте дискутувати на теоретично-духовному рівні. Пан Роллер ніколи не казав, що йому подобається Кучма.

                          http://maidan.org.ua/news/view.php3?bn=maidan_free&key=1000021733&first=1000047632&last=999965676
                          Roller:
                          "Сегодня мне больше нравится Данилыч, и я не вижу оснований выступать против него. Еще подумаю, стоит ли его на кого-то менять."
                          згорнути/розгорнути гілку відповідей
                          • 2001.09.11 | Roller

                            Re: Теорія і духовність Рекомендую прочмтать.

                            Ростислав писав(ла):
                            > khloe писав(ла):
                            > [..]
                            > > От якщо вас обходить, то давайте дискутувати на теоретично-духовному рівні. Пан Роллер ніколи не казав, що йому подобається Кучма.
                            >
                            > http://maidan.org.ua/news/view.php3?bn=maidan_free&key=1000021733&first=1000047632&last=999965676
                            > Roller:
                            > "Сегодня мне больше нравится Данилыч, и я не вижу оснований выступать против него. Еще подумаю, стоит ли его на кого-то менять."

                            Вы затронули очень интересный вопрос.
                            Я постараюсь на него ответить. Я никому не обущул, что не беду хвалить Кучму, как впрочем и ругать. Зачем, Зачем мне связывать себя оюещаниями? Вы что, кому-то что-то обещали?.
                            Напротив. я уже пояснял как-то, что сайт майдан регулярно проходит мониторинг в СБУ, которое этого не скрывает, поэтому можно надеяться, что какая-то часть наиболее интересной информации становится известна непосредственно президенту.

                            Это тот уникальный случай, о котором мечтают демократы, когда большинство, народ, может управлять президентом.Это я загнул, конечно, но как-то воздействовать.
                            Представиим, что такая иллюзия окажется правдой.
                            Если я как все буду ругать президента. Во первых в этом нет ничего удивительного, и меня просто не заметят. Но если я на общем фоне, возму и похвалю,ну скажу, так держать Данилыч, например. Такая информация дойдет. Кнут и пряник, механизм, который применяется сверху вниз, оказывается может работать и наоборот.
                            Представьте, теперь, чтоскажем ынук , или кто дочь Тимошенк, работает в интернет.

                            Попала на Ваше сообщение. Доступ к телу обеспечен.
                            Все очень просто. Зачем мне ругать просто Кучму и все. Ругать и хвалить следует по делу, или я не прав?
                            Искренне , или нет это другой вопрос, и не суть интересно. Если вы выступаете по существу, это может дойти и повлиять сильнее всяуих акций.
                            Кроме Кучмы Вы влияете на обшественное мнение, но и оно на вас влияет. То есть получается некая виртуальная модель. И в этой моделе вы занимаете не самое худщее место. Вас могут заметить, это дополнитеотный мотив, для вашей работы. Что уж с Вами сделают, прибьют, посадят в тюрьму, или назначат помошником президента, если вы , конечно согласитесь, зависит теперь только от Вас.
                            Я так думаю.
                            згорнути/розгорнути гілку відповідей
                            • 2001.09.13 | Михайло Свистович

                              Ура-а-а! Слава Ролеру! Дякую, дякую, дякую! Він подав геніальну ідею!

                              Я запрошу в прямий ефір людину, завдяки якій Кучма пішов в політику. Ця людина вмовила його висуватися в депутати, а потім лобіювала його призначення прем"єром, вмовляючи Кучму погодитись. Зараз ця людина в опозиції до Кучми. І вона всім розповість, чи можливо впливати на Кучму знизу, особливо, якщо маєш шляхетні наміри.
                              згорнути/розгорнути гілку відповідей
                              • 2001.09.13 | AST

                                Хто це, якщо не секрет? (-)

                              • 2001.09.13 | Roller

                                Re: Ура-а-а! Слава Ролеру! Дякую, дякую, дякую! Він подав геніальну ідею!

                                Михайло Свистович писав(ла):
                                > Я запрошу в прямий ефір людину, завдяки якій Кучма пішов в політику. Ця людина вмовила його висуватися в депутати, а потім лобіювала його призначення прем"єром, вмовляючи Кучму погодитись. Зараз ця людина в опозиції до Кучми. І вона всім розповість, чи можливо впливати на Кучму знизу, особливо, якщо маєш шляхетні наміри.

                                Я рад, что Вам понравилась идея, но в ней нет ничего нового. Замечу, что я говорил о влиянии на общественное мнение и на президента Кучму, президента Украины,.
                                Свита делает королей, и влияние происходит не только на президента, на его свиту. Напомню, что оппозиция записала в свой актив побед отставку Кравченко и Деркача. Это фауты.

                                Замечу также, что я назвал это иллюзией.
                                Не вижу смысла лишать людей положительных иллюзий,идей.
                                Я лично вижу плоды своего влияния. Даже то, что вы, лидер сайта майдан общаетесь со мной, обыввателем, говорит о моей правоте.

                                Собственно, вы ничего и не опровергали, и не утверждали, ваш восторг я понимаю как искреннюю благодарность.

                                И кучма и Вы работаете на благо обывателей, спасибо и Вам. Теперь у нас есть возможность "руководить" Вами.
                              • 2001.09.14 | ilia25

                                Неужели Гринев? (-)

                                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                • 2001.09.14 | Roller

                                  Юхновский, ктож еще, доверенное Кучмы, лучше знает, он представлял его нам.

                                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                  • 2001.09.14 | Михайло Свистович

                                    БАЛАНДЮК.

                                    Я ж написав про людину, яка штовхнула Кучму в політику ще тоді, коли він був директором заводу. Тоді ні Юхновський, ні Гриньов його не знали.

                                    Це - Микола Степанович Баландюк, який працював разом з Кучмою, вмовив його висуватися в депутати (і сам тоді став депутатом в Дніпропетровській області).

                                    Кучма довіряв йому, радився з ним. М. Баландюк переконував його, щоб той ішов на посаду прем"єр-міністра, бо Кучма вагався.

                                    А потім М. Баландюк побачив, що таке Кучма при владі і став до нього в опозицію. Зараз він очолює Київську обласну організацію партії "Собор". Дуже скромна і порядна людина. Він висувався в депутати і другий раз, але не пройшов. Третій раз вже не висувався. Членом НДП не був.
        • 2001.09.08 | Пані

          Так что вы здесь делаете?

          На ррреволюционном сайте?
          Перефразируя классика: "Не читайте Майдан перед обедом!" А также завтраком, ужином и сном.
          Радикальное средство от усталости.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.09.08 | khloe

            Вы повторяетесь! Это уже было!:)))

            Дорогая Пани! Я очень уважаю Ваш ум и вообще Вы импонируете мне, как человек. Но! Я ведь Вас, кажется, ни раньше, ни сейчас не трогала. Как гражданка Украины и носитель языка имею право ходить на любые сайты, не правда ли? Ограничений на посещение до сих пор на форуме нет. Если есть - покажите! Сейчас обратилась к пану Роллеру, больше никого не трогала. Что ж вы все бросаетесь на мой ник, как быки на красное? Игнорируйте, не читайте, как говорил тот же профессор Преображенский! :):

            Если я не буду ходить на этот сайт, такие, как я, из страны не исчезнут (я понимаю, что к Вашему глубокому сожалению, но тем не менее.) Так что не занимайтесь очковтирательством для спонсоров!:):

            А какое снотворное мне выбирать, я разберусь сама. :):
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.09.08 | Адвокат ...

              Снодійне тут не допоможе.

              khloe писав(ла):

              > А какое снотворное мне выбирать, я разберусь сама. :):

              Subj! :):
            • 2001.09.08 | Roller

              Re: Вы повторяетесь! Это уже было!:)))


              Голубушка, ас тут нечистая еще не утомила? К несчастью, выход занят в интернет. При первом случае вкдючусь в беседу.

              Как видите на это все слетелись.
              Про кровь я поясню отдельно. Выгоняют.
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.09.08 | Лисий

                Re: Вы повторяетесь! Это уже было!:)))

                Уже гонять? Приємно чути. І, надіюсь, далеко?
                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.09.11 | Denis

                  Re: "Лівий" патріотизм

                  Эмитация харакири это тоже самое, что эмитация патриотизма.
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.09.13 | Михайло Свистович

                    Типовий приклад комплексу меншовартості.

                    Рідну мову вивчити не хоче, чужу не може.

                    Denis писав(ла):
                    > Эмитация харакири это тоже самое, что эмитация патриотизма.

                    "Эмитация" пишеться в російській мові через "И".
            • 2001.09.08 | Пані

              Было. И ответа нет до сих пор. Что вы здесь делаете?

              К чему такие мучения на публике? Конфединциально с Роллером можно и мылом поговорить. Вы ж хотите, чтобы это читали, иначе б не писали?

              Беря пример с технолога буду задавать этот вопрос до получения ответа. Итак, что вы здесь делаете, Хлоя?
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.09.08 | Адвокат ...

                Нє даждьотєсь!!!

                Бо то є страшенна військова таємниця. :):
                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.09.08 | Пані

                  Чего полез? Тебя что ли спрашивала?

                  Ну как легко лишать старую больную женщину последних иллюзий, а? А вдруг ответит?
              • 2001.09.08 | khloe

                Пани, неужели Вы разучились читать между строк?

                Пані писав(ла):
                > К чему такие мучения на публике? Конфединциально с Роллером можно и мылом поговорить. Вы ж хотите, чтобы это читали, иначе б не писали?....Итак, что вы здесь делаете, Хлоя?

                Summary: Я поддержала основную мысль мысль пана Роллера о бессмысленности таких акций, попросив его не выражаться. см: http://maidan.org.ua/news/view.php3?bn=maidan_free&key=999962582&first=999962673&last=999859370
                Кажется, на это я право имею при Вашем-то почитании свободы слова?
                А теперь вот написала для тех, кто больше обращает внимание на форму, а не содержание, краткое резюме.

                PS: Мучения мне пан Лысый приписал. Я особо не жаловалась. Даже вот улыбаюсь Вам.:):
                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.09.08 | Augusto

                  Дивись, а воно знов йде! Посміхаааається!

                  Подобааааааається! Ну, яка ж це риса? Був правий, га?!!!;):
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.09.08 | Адвокат ...

                    Егеж,

                    тільки дієслово вжите Вами не точно. Ліпше так ( як У Трєдіаковскоґо ):
                    "Чудіщє обло, оґромно, озорно, стозєвно і лаяй"
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.09.08 | Augusto

                      Нєєєєєааааа!

                      Не розкидуйтесь Хлоями! Це те що в колишньої Югі оспівував Боро Джорджевіч:

                      "Hloe danas - predmet zezanja, svi nju zezayu bez uzvezanja,
                      Svi po Hloe danas seru, na nei i neinu karjeru!"

                      Переклад не даю навмистно, не всі ж люблять рок-ен/оф-рол!
                • 2001.09.08 | Пані

                  Да. И учиться взад не хочу!

                  Хватит мне упражнений в дешифровке на всю оставшуюся жизнь.

                  Кто писал "устала от революций и крови"? Я что ли?

                  khloe писав(ла):

                  > Кажется, на это я право имею при Вашем-то почитании свободы слова?

                  Это как из вопроса "что вы здесь делаете?" следует? Причем тут свобода слова? Я действительно не понимаю, что вы тут делаете. Вам же явно неприятно препираться с теми, с кем вы сейчас препираетесь. Зачем же?

                  > А теперь вот написала для тех, кто больше обращает внимание на форму, а не содержание, краткое резюме.

                  А я самый закоренелый форумный формалист, это же все знают! Много приходится общаться с бюрократами, вот оно и сказывается.
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.09.08 | khloe

                    И не надо, упаси Боже! :))

                    Пані писав(ла):

                    > Кто писал "устала от революций и крови"? Я что ли?

                    Пани, неуж-то вы хотите сказать, что вы тут "плюшками балуетесь"? Или в Мозамбике революцию подготовить хотите? Я такая же украинка и мне не все равно, что будет завтра. Но крови я не хочу. Поэтому и предлагаю искать другой способ. Здесь же умные люди собираются, ей-Богу!


                    >
                    > khloe писав(ла):
                    >
                    > > Кажется, на это я право имею при Вашем-то почитании свободы слова?
                    >
                    > Это как из вопроса "что вы здесь делаете?" следует? Причем тут свобода слова? Я действительно не понимаю, что вы тут делаете. Вам же явно неприятно препираться с теми, с кем вы сейчас препираетесь. Зачем же?

                    А вот как это следует. Если вы имеете право одобрить такую акцию, я имею такое же право ее осудить по тем или иным соображениям. По-моему, все ясно.


                    > > А теперь вот написала для тех, кто больше обращает внимание на форму, а не содержание, краткое резюме.
                    >
                    > А я самый закоренелый форумный формалист, это же все знают! Много приходится общаться с бюрократами, вот оно и сказывается.

                    Окей, нет проблем. :):
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.09.08 | Пані

                      А что там говорится про упоминание всуе?

                      khloe писав(ла):

                      > Пани, неуж-то вы хотите сказать, что вы тут "плюшками балуетесь"?

                      А я тут потрудилась четко изложить, что именно я тут делаю. С неделю назад, в ответе Илье. Про плюшки там не упоминалось.

                      > Я такая же украинка и мне не все равно, что будет завтра. Но крови я не хочу. Поэтому и предлагаю искать другой способ.

                      Ну это, конечно, благородно. Вы написали, что вам не нравится, то как вы живете. Меняйте вашу жизнь. Ищите. Предлагайте другой способ.

                      Ваши предложения тут точно внимательно выслушают. По крайней мере я.

                      А что я вижу сейчас.

                      Один, в-основном довольный жизнью в целом и Кучмой в частности, автор пришел погавкать на тех, кто активно выражает свой протест, в том числе и методами, которые вам кажутся не цивилизованными и неправильными. А вы поддакнули ему в этом благородном деле охаивания любых протестных действий.

                      Тут уже не раз без ответа остался вопрос о том, каким образом они должны были выражать свой протест, чтобы быть услышанными? Так может вы расскажете?

                      Или опять будет "не знаю как, но не так"?
                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                      • 2001.09.08 | khloe

                        Я уточню...:))

                        Пані писав(ла):

                        > Вы написали, что вам не нравится, то как вы живете. Меняйте вашу жизнь. Ищите. Предлагайте другой способ.

                        Да, мне не все нравится в моей жизни. Что могу, я меняю. Но у меня есть границы, за которые я переходить не хочу и не буду.

                        > Ваши предложения тут точно внимательно выслушают. По крайней мере я.

                        > Тут уже не раз без ответа остался вопрос о том, каким образом они должны были выражать свой протест, чтобы быть услышанными? Так может вы расскажете?

                        Или опять будет "не знаю как, но не так"?

                        Извольте, расскажу, что знаю. Я знаю одного человека, кторый интересуется политикой только на уровне новостей по телевизору. Но зато у него есть семейное предприятие, где он защищает украинские предприятия от государственного рэкета - налоговой. Я думаю, что от этого органа страдают все и долго объяснять, зачем он это делает, никому не надо. Да, налоговую систему менять надо, но и в той, которая у нас существует можно сделать многое, чтобы людям жилось легче (потому что большинство проблем от ее запутанности и невежества не только обычных бухгалтеров, но и налоговых инспекторов). Вот это, я понимаю, метод борьбы, правда без особо явного героизма и кровопролития.
                        згорнути/розгорнути гілку відповідей
                        • 2001.09.08 | Пані

                          Не принимается

                          khloe писав(ла):

                          > Да, мне не все нравится в моей жизни. Что могу, я меняю. Но у меня есть границы, за которые я переходить не хочу и не буду.

                          А вас кто-то тянет? Речь шла о других людях, которые лично вам вообще ничего не сделали и даже (предположительно) не знакомы.

                          > > Ваши предложения тут точно внимательно выслушают. По крайней мере я.
                          >
                          > > Тут уже не раз без ответа остался вопрос о том, каким образом они должны были выражать свой протест, чтобы быть услышанными? Так может вы расскажете?
                          >
                          > Или опять будет "не знаю как, но не так"?
                          >
                          > Извольте, расскажу, что знаю. Я знаю одного человека, кторый интересуется политикой только на уровне новостей по телевизору. Но зато у него есть семейное предприятие, где он защищает украинские предприятия от государственного рэкета - налоговой.

                          Все хорошо. Только мой вопрос был не о том. Я его вверху жирным выделила. И повторю еще раз - как людям, доведенным системой до отчаяния, выражать свой протест, чтобы быть услышанными?

                          Причем тут защита от налоговой инспекции?
                          згорнути/розгорнути гілку відповідей
                          • 2001.09.08 | khloe

                            Re: Не принимается

                            Пані писав(ла):

                            > Все хорошо. Только мой вопрос был не о том. Я его вверху жирным выделила. И повторю еще раз - как людям, доведенным системой до отчаяния, выражать свой протест, чтобы быть услышанными?
                            Причем тут защита от налоговой инспекции?

                            Во-первых, кем они хотят быть услышанными? Народом? Народ весь и так доведен до отчаяния. СМС? Вы же видите, что представить это можно по-разному и еще не известно, кому поверит большинство. Кучмой? - Это смешно. Его глажение шнурков перед отставкой что-то слишком затянулось, вам не кажется? Или вы хотите сказать, что "запад нам поможет," когда услышит об этих хлопцах? Я сомневаюсь! В общем, когда вы ответите на этот вопрос, отпадет, я надеюсь и вопрос, "зачем?".

                            А налоговая здесь при том, что я-то думала, что вы ищете способ борьбы с режимом, чтобы людям жилось легче, а оказывается, вам нужно всего лишь выразить отчаяние!

                            И все-таки ответьте пожалуйста, положа руку на серце, если бы туда пошел ваш сын, неужели вы его не остановили бы, зная, что он в отчаянии и может сделать с собой все, что угодно?
                            згорнути/розгорнути гілку відповідей
                            • 2001.09.08 | Пані

                              Re: Не принимается

                              khloe писав(ла):

                              > Во-первых, кем они хотят быть услышанными? Народом? Народ весь и так доведен до отчаяния. СМС? Вы же видите, что представить это можно по-разному и еще не известно, кому поверит большинство. Кучмой? - Это смешно.

                              Как народом, так и властью. Что здесь смешного?

                              > В общем, когда вы ответите на этот вопрос, отпадет, я надеюсь и вопрос, "зачем?".

                              Не отпадает.

                              > А налоговая здесь при том, что я-то думала, что вы ищете способ борьбы с режимом, чтобы людям жилось легче, а оказывается, вам нужно всего лишь выразить отчаяние!

                              Мне нужно выразить отчаяние? Или искать способы борьбы с режимом? С фантазией у вас все в порядке.

                              Напоминаю - мы обсуждаем тут поступок вполне определенных людей, которых и вы (предположительно), и я (точно) видели только по телевизору.

                              Двоих людей, доведенных до отчаяния. Я вас спрашиваю, как ИМ нужно выражать свое отчаяние, как привлечь внимание властей и народа к своим требованиям таким образом, чтобы не заслужить вашего осуждения?

                              Напиться до бесчувствия и пойти кричать свои требования ближайшему милицейскому посту?

                              > И все-таки ответьте пожалуйста, положа руку на серце, если бы туда пошел ваш сын, неужели вы его не остановили бы, зная, что он в отчаянии и может сделать с собой все, что угодно?

                              Мой сын ничего бы мне об этом не сказал. Как, видимо, не сказали своим матерям и обсуждаемые нами парни.

                              А даже если бы сказал, то он уже в такой весовой категории, что остановить его мне нереально. Вы тех бугаев видели? Как вы себе представляете процесс "остановления" их матерями?
                              згорнути/розгорнути гілку відповідей
                              • 2001.09.08 | khloe

                                Re: Не принимается

                                Пані писав(ла):

                                > Как народом, так и властью. Что здесь смешного?

                                А то, что с Кучмы все как с гуся вода. А народ об этом знает. Потому что случай не единичный. О милицейском беспределе, от гаишных штрафов до смертельных побоев, известно всем. Если уже его оправдали, тот же адвокат мог подать в суд на тех, кто его бил. Такие процессы имели место, я помню и видела сама репортажи. Вот это был бы результативный протест. А эмоции свои надо сдерживать. Они до добра не доведут. Да, такой способ более сложный, но согласитесь, человеческой жизни стоит, не правда ли? И осуждение вызвали бы тогда только власти.

                                >Мой сын ничего бы мне об этом не сказал. Как, видимо, не сказали своим матерям и обсуждаемые нами парни.

                                >А даже если бы сказал, то он уже в такой весовой категории, что остановить его мне нереально. Вы тех бугаев видели? Как вы себе представляете процесс "остановления" их матерями?

                                Вопрос стоял не так! Неужели вы ничего бы не сделали, если бы знали, куда он идет, зачем и в каком состоянии? Даже зная, что все равно не остановите? Неужели как мать вы выберете нож в руках своего отчаявшегося сына, не дай Бог!, против того же суда?
                                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                • 2001.09.08 | НеДохтор

                                  Втручаюсь

                                  Вибачте за втручання, але

                                  khloe писала:
                                  > И все-таки ответьте пожалуйста, положа руку на серце, если бы туда пошел ваш сын, неужели вы его не остановили бы, зная, что он в отчаянии и может сделать с собой все, что угодно?



                                  вже надмірно стараєтесь бути берегинею,
                                  рідні цих хлопців трохи іншої думки

                                  тут знайдете таку цитату:

                                  http://maidan.org.ua/news/index.php3?bn=maidan_news&action=view&key=999887121
                                  -------------
                                  До хати, де проживають рідні В. Лесика приїхало аж три машини з міліціонерами, що шокувало батьків, сестру та брата Володимира. Але, коли рідні Володимира дізналися, що зробив їхній син та брат, то шокованими виявилися вже правоохоронці, оскільки рідні, попри хвилювання за стан здоров'я В. Лесика, гідно оцінили його вчинок і підтримали вимоги. Олександр Лесик назвав свого брата героєм, а сестра Людмила, відповідаючи на питання, як вона розцінює вчинок брата, наполягла, щоб до протоколу внесли слова: "Вважаю свого брата патріотом України".
                                  ----------
                                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                  • 2001.09.08 | khloe

                                    Re: Втручаюсь

                                    Пане НеДохтор, питання стоїть про моральний вибір. Ваш, наприклад. Я дуже рада, що зараз все обійшлося, хлопці живі. А уявіться собі ситуацію, що завтра так само вийде з ножем на майдан ще менш врівноважена людина. І на знак протесту дійсно покінчить із життям. ТАк, рідні скажуть, що їхній син, чи брат - герой. Але невже ви думаєте, що вони не картатимуть себе за те, що не зупинили його? Невже скажуть про себе: "От молодець! Що зробив! Як він їм носа втер!" - Сумніваюся.
                                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                    • 2001.09.08 | НеДохтор

                                      А чим Ви готові пожертвувати? І за ради чого? (-)

                                    • 2001.09.08 | Пані

                                      И я вмешаюсь

                                      khloe писав(ла):
                                      > Пане НеДохтор, питання стоїть про моральний вибір. Ваш, наприклад. Я дуже рада, що зараз все обійшлося, хлопці живі. А уявіться собі ситуацію, що завтра так само вийде з ножем на майдан ще менш врівноважена людина. І на знак протесту дійсно покінчить із життям. ТАк, рідні скажуть, що їхній син, чи брат - герой. Але невже ви думаєте, що вони не картатимуть себе за те, що не зупинили його? Невже скажуть про себе: "От молодець! Що зробив! Як він їм носа втер!" - Сумніваюся.

                                      А если скажут? То вы и их осуждать начнете?
                                      Это их личное дело. Их личный моральный выбор. Чего вам так хочется лезть в чужую жизнь?
                                    • 2001.09.08 | Augusto

                                      Заокеанський теоретик тут. Нок-нок!

                                      khloe писав(ла):
                                      >А уявіться собі ситуацію, що завтра так само вийде з ножем на майдан ще менш врівноважена людина. І на знак протесту дійсно покінчить із життям...


                                      Я порівняю їх з собакою, що насрала на ходнику! (c) Roller 2001 Отоді я буду молодець! Ось де терпіння та мудрість святих! Тут хтось підштовхував когось? Правда? Не туди лаєте, лялько!
                                • 2001.09.08 | Пані

                                  Re: Не принимается

                                  khloe писав(ла):
                                  > Пані писав(ла):
                                  >
                                  > > Как народом, так и властью. Что здесь смешного?
                                  >
                                  > А то, что с Кучмы все как с гуся вода.

                                  О да, это смешно.

                                  > А народ об этом знает. Потому что случай не единичный. О милицейском беспределе, от гаишных штрафов до смертельных побоев, известно всем. Если уже его оправдали, тот же адвокат мог подать в суд на тех, кто его бил. Такие процессы имели место, я помню и видела сама репортажи. Вот это был бы результативный протест.

                                  Возможно. Я сама предпочитаю такой путь. Но он требует времени, денег и стабильного эмоционального состояния. И вы осуждаете людей за то, что у них нет денег и эмоциональной стабильности? Вопрос о терпении оставим как философский.

                                  > А эмоции свои надо сдерживать. Они до добра не доведут.

                                  А я вам с чего начала про чтение майдана перед обедом? А вы мне про снотворное отвечать стали...

                                  Написали б с самого начала тот самый текст, который содержится в вашем последнем ответе мне. Логичный, без эмоций. И никто б на вас не бросался гнилыми помидорами.

                                  > Да, такой способ более сложный, но согласитесь, человеческой жизни стоит, не правда ли?

                                  Я повторяю - это их собственная жизнь. Им самим решать, что с ней делать. Если вы согласились с тем, что они это сделали "без дурного влияния", то признайте их право распоряжаться своей судьбой.

                                  > И осуждение вызвали бы тогда только власти.

                                  Сомневаюсь я, что эти люди думали о том, что их кто-то осудит. И вряд ли такое знание остановило бы их.

                                  > Вопрос стоял не так! Неужели вы ничего бы не сделали, если бы знали, куда он идет, зачем и в каком состоянии? Даже зная, что все равно не остановите? Неужели как мать вы выберете нож в руках своего отчаявшегося сына, не дай Бог!, против того же суда?

                                  Не поняли мой ответ? Формулирую предельно четко. Мой сын совершеннолетний, дееспособный и я давно признала за ним право распоряжаться своей жизнью самому. Я уважаю его выбор, даже экстремальный. Предлагаю оставить его в покое вместе с темой "если бы да кабы".

                                  Я также уважаю сознательный выбор других людей, в том числе и экстремальный.
                                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                  • 2001.09.08 | khloe

                                    Re: Не принимается

                                    Пані писав(ла):
                                    > А то, что с Кучмы все как с гуся вода.
                                    >
                                    > О да, это смешно.

                                    Смешно, что зная это, одни все равно разбивают себе головы, а другие это одобряют.

                                    > > А народ об этом знает. Потому что случай не единичный. О милицейском беспределе, от гаишных штрафов до смертельных побоев, известно всем. Если уже его оправдали, тот же адвокат мог подать в суд на тех, кто его бил. Такие процессы имели место, я помню и видела сама репортажи. Вот это был бы результативный протест.
                                    >
                                    > Возможно. Я сама предпочитаю такой путь. Но он требует времени, денег и стабильного эмоционального состояния. И вы осуждаете людей за то, что у них нет денег и эмоциональной стабильности? Вопрос о терпении оставим как философский.

                                    Если товарищ бесплатно привел адвоката акции "Украина без Кучмы" для того, чтобы просто вытянуть товарища из беды, то чем идти на Майдан, лучше бы тот же адвокат подал иск и на суд привлек бы СМИ. Вот это уже была бы политическая акция, тогда я первая поклонюсь перед таким товарищем и таким адвокатом. Это к вопросу о деньгах. Насчет эмоциональной стабильности - это надо лечить. Я говорю совершенно серьезно и без иронии. И ни в коем случае за это не осуждаю.

                                    > > А эмоции свои надо сдерживать. Они до добра не доведут.
                                    >
                                    > А я вам с чего начала про чтение майдана перед обедом? А вы мне про снотворное отвечать стали...
                                    > Написали б с самого начала тот самый текст, который содержится в вашем последнем ответе мне. Логичный, без эмоций. И никто б на вас не бросался гнилыми помидорами.

                                    Я в этом очень сомневаюсь. Кстати, я тоже эмоционально нестабильный человек. Вы меня за это осуждаете?

                                    >> Да, такой способ более сложный, но согласитесь, человеческой жизни стоит, не правда ли?

                                    >Я повторяю - это их собственная жизнь. Им самим решать, что с ней делать. Если вы согласились с тем, что они это сделали "без дурного влияния", то признайте их право распоряжаться своей судьбой.

                                    Речь не идет об их праве распоряжаться. Речь о вашем и моем праве одобрить их действия или не одобрить. О моральном выборе большинства и возможных вытекающих из него последствиях.

                                    >Не поняли мой ответ? Формулирую предельно четко. Мой сын совершеннолетний, дееспособный и я давно признала за ним право распоряжаться своей жизнью самому. Я уважаю его выбор, даже экстремальный.

                                    Выбор есть как у него, так и у вас. Вы выбираете уважение его выбора. Это правильно. Но если у вас есть малейшая возможность повлиять на его выбор еще до принятия окончательного решения, то я уверена, что вы ею воспользуетесь.

                                    >Предлагаю оставить его в покое вместе с темой "если бы да кабы".

                                    Да, простите, больше не буду. Я понимаю, что тема неприятная.

                                    >Я также уважаю сознательный выбор других людей, в том числе и экстремальный.

                                    Я тоже. Но повторюсь, если возможность повлиять на этот выбор есть, тем более экстремальный, и если я знаю, что моя позиция правильная, я ее использую.
                                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                    • 2001.09.08 | НеДохтор

                                      Re: Не судіть ...

                                      khloe писала:
                                      > Но повторюсь, если возможность повлиять на этот выбор есть, тем более экстремальный, и если я знаю, что моя позиция правильная, я ее использую.

                                      Ніхто не заперечує Вашого права впливати на майбутній чужий вибір,

                                      але чи маєте право засуджувати чужий власний вибір?

                                      Може не судіть?
                                    • 2001.09.08 | Пані

                                      Кажется, мы приближаемся к финалу...

                                      khloe писав(ла):

                                      > Если товарищ бесплатно привел адвоката акции "Украина без Кучмы" для того, чтобы просто вытянуть товарища из беды, то чем идти на Майдан, лучше бы тот же адвокат подал иск и на суд привлек бы СМИ. Вот это уже была бы политическая акция, тогда я первая поклонюсь перед таким товарищем и таким адвокатом. Это к вопросу о деньгах.

                                      Одного адвоката УБК на всех не хватит и вы это, наверное, понять можете. Но в данном случае до этого дело может и дойдет.

                                      > Насчет эмоциональной стабильности - это надо лечить.

                                      Я не знаю, были ли врачи в УБК. И снова на всех бы не хватило. А без этого.... Лечить психические отклонения бесплатно? В наше время? Наверное, вы пошутили.

                                      >> Написали б с самого начала тот самый текст, который содержится в вашем последнем ответе мне. Логичный, без эмоций. И никто б на вас не бросался гнилыми помидорами.

                                      > Я в этом очень сомневаюсь.

                                      А вы попробуйте. Не на эту тему. Тут уже поздно. Как-нибудь в другой раз.

                                      > Кстати, я тоже эмоционально нестабильный человек. Вы меня за это осуждаете?

                                      Что вы! Я вам даже проверенный поколениями рецепт профессора Преображенского предлагала, какое там осуждение!

                                      > Речь не идет об их праве распоряжаться. Речь о вашем и моем праве одобрить их действия или не одобрить. О моральном выборе большинства и возможных вытекающих из него последствиях.

                                      Флейм начался не с дилеммы "одобрять-не одобрять", а с гневного осуждения путем закидывания дерьмом. Вы же верующий человек, как там относительно "не суди, да не судим будешь?"
                                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                      • 2001.09.08 | khloe

                                        Re: Кажется, мы приближаемся к финалу...

                                        Пані писав(ла):
                                        > Одного адвоката УБК на всех не хватит и вы это, наверное, понять можете. Но в данном случае до этого дело может и дойдет.

                                        На всех конечно не хватит! Но на такие экстремальные случаи, я думаю, это выход.

                                        > Я не знаю, были ли врачи в УБК. И снова на всех бы не хватило. А без этого.... Лечить психические отклонения бесплатно? В наше время? Наверное, вы пошутили.

                                        Не отклонения, а расстройства, это полегче. И скорее всего не психические, а нервные. Для этого особенные врачи УБК не нужны. Подойдут и обычные.

                                        > А вы попробуйте. Не на эту тему. Тут уже поздно. Как-нибудь в другой раз.

                                        Вы знаете, если будет что сказать - обязательно. Впредь буду знать, что здесь надо все разжевывать. Между строк читать не хотят. и нападают на форму. а не содержание. Окей. :):

                                        > > Кстати, я тоже эмоционально нестабильный человек. Вы меня за это осуждаете?

                                        Что вы! Я вам даже проверенный поколениями рецепт профессора Преображенского предлагала, какое там осуждение!

                                        Спасибо за заботу! :):

                                        >Вы же верующий человек, как там относительно "не суди, да не судим будешь?"

                                        Дорогая Пани, их личные качества здесь никто не обсуждал. Я только сказала, что лучше бы они работали, а не проводили какие-то акции. И то только потому, что мы с вами обсуждали преимущества разных моделей поведения в той или иной ситуации. И возможность и целесообразность идеализирования таких поступков.
                                        згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                        • 2001.09.11 | Roller

                                          Re: Кажется, мы приближаемся к финалу...


                                          Не смог составить Вам беседу. Извините.Хотел я Вас спросить, Вы сами пишите стихи? И как вы вставляете мордяшки с улыбками? У меня что-то не получалось, вы что зарегестрированы на сайте? Еще я стал заходить на мову и юиор. Мой адрес если, что открыт
                                          Roller5@yandex.ru
                                          Это для общего пользования.
                                          Я уже жалею, что затеял эту тему, Не думал, что будет столько грязи. Так, сгоряча, церкву могли бы уж не трогать.
                                          Ну пока. Был рад Вас встретить.
                                          Roller
                                        • 2001.09.13 | Михайло Свистович

                                          О Боже!

                                          Та немає в них нервового розладу. І відчаю немає, і ненависті, особливо у Лесика. Вони просто розуміють, що потрібно щось робити, кричати про наш режим, закликати народ до дій. І зробили це в такий спосіб, який могли.
                                          згорнути/розгорнути гілку відповідей
                                          • 2001.09.13 | khloe

                                            Re: Спокійно! :))

                                            Михайло Свистович писав(ла):
                                            > Та немає в них нервового розладу. І відчаю немає, і ненависті, особливо у Лесика. Вони просто розуміють, що потрібно щось робити, кричати про наш режим, закликати народ до дій. І зробили це в такий спосіб, який могли.

                                            Тоді це не до мене. Ті дії, які приймаю я, за умови емоційної врівноваженості, я описала в розмові з Пані. Це вона наполягала на відчаї.
                • 2001.09.08 | Augusto

                  Ні в якому разі не кидайте Майдан, Хлоє!

                  Благаю! Ви з вашими "друзями" хіти даєте, працюєте на його Пінг рейтінг, @ргументи Ваші, добрі, я б якби видумав ворога, видумав би такого - іграшкового! Не слухайте нікого, приходьте ще! :love:
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.09.08 | Адвокат ...

                    Ой, не кине khloe "Майдан"...

                    ... сумління не дасть, та й почуття відповідальности...
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.09.08 | Augusto

                      Ще молода, нЄхай вкалуЄ! (с)

                      Пінг підіймає! А відносно тонких рухів душі, струн серця... Я думаю, що я правий!:):
                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                      • 2001.09.08 | Адвокат ...

                        І пінґ, і понґ -- що стояли дибки!!! ( - )

                  • 2001.09.08 | Лисий

                    Біда невелика!

                    Augusto писав(ла):
                    > Благаю! Ви з вашими "друзями" хіти даєте, працюєте на його Пінг рейтінг, @ргументи Ваші, добрі, я б якби видумав ворога, видумав би такого - іграшкового! Не слухайте нікого, приходьте ще! :love:

                    Воно добре, що рейтинг дає, але як на ворога - кепсько. Мені Ролер цікавіше, бо на жінку я злитися не можу, а злюся - то стримуюсь все-одно. Погано, що її нік надто не "юнісекс", реакція спрацьовує. Тож првильно робить той, хто бере нейтральну форму "Технолог", "Технар", "Л.К." — от і угадай. Вони поступили правильно. А я, і інші, хто рефлекторно відобразив свій рід у ніку помилилися. Але:

                    1. Пані ніколи не кине те, що хвилює її кров.
                    Та ще й при цьому відчувати себе оборонцем "угнетённого рускаго народа". Ні, на такі жертви не дочекаємося.

                    2. Якщо піде, то заведеться нова "Хлоя". Єсть така особливість всіх дискусій. Та й не мало таких в природі.

                    3. Зрештою, навіщо їй іти. Образитися? Але скільки губки не копиль, цього ніхто не побачить. Образливість завжди дитинна: "А я не для тебе плачу".
            • 2001.09.13 | Михайло Свистович

              Агов, потенційні спонсори! Співробітники всіх закордонних спецслужб, посольств тощо!Може хоч це подвигне вас дати нам гроші?

              khloe писав(ла):
              > Так что не занимайтесь очковтирательством для спонсоров!:):
          • 2001.09.13 | Михайло Свистович

            Пані, не намагайтесь вигнати Хлою з Форуму.

            Вона все одно нікуди звідси не піде. Колись вже ми спостерігали її демарш під час візиту Папи Римського: образа, обіцянка більше на Майдан не ходити. І Ролер тоді обстоював її честь. Але вона повернулася (це схоже на "самоспалювання" Лілії Григорович у Верховній Раді).

            Ви що, не розумієте? Завдання в неї таке: бути на Майдані (ИМХО), щоб, говорячи церковною термінологією, "сіяти смуту в чистих душах антикучмістів". І такі люди, навіть коли йдуть, все одно повертаються У КРИЗОВІ МОМЕНТИ, або коли виникає щось екстраординарне. Вони можуть типу піти, але з"явитись під іншими ніками, але для Хлої це буде важко. Це ж така легенда зникає: жінка-віруюча (не здивуюсь, коли вона - чоловік та ще й працівник органів, які проливають кров заарештованих у своїх СІЗО), закликає до героїчної бездіяльності та "работать надо" іменем Бога. Якщо потім з"явиться подібний персонаж з такою ж легендою, це буде вже занадто прозоро.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.09.13 | khloe

              Re: To .. or not to .. - that is the question!

              Михайло Свистович писав(ла):
              > Вона все одно нікуди звідси не піде. Колись вже ми спостерігали її демарш під час візиту Папи Римського: образа, обіцянка більше на Майдан не ходити. І Ролер тоді обстоював її честь. Але вона повернулася (це схоже на "самоспалювання" Лілії Григорович у Верховній Раді).

              Ну ви ж усі (особливо ваш улюблений пан Сержік) постаралися, щоб я образилася і більше не з"являлася тут. Оце було дійсно очевидно! :): Потім вже Ви особисто шкодували, що на форумі не вистачає жінок, навіть лицемірно ( - ?) згадали в цьому зв"язку моє ім"я. А жінка на те й жінка, що хоче - йде, а хоче - повертається. Тим більше, що тоді я чітко пояснила, що йду, тому що розмовляти ні з ким. І тепер звернулася до пана Роллера. Тому не треба цих мучительних міркувань - виганяти - не виганяти. Якщо вважаєте, що мої постинги не варті уваги - будьте вищим, ігноруйте, не опускайтеся до базару! :):

              >
              > Ви що, не розумієте? Завдання в неї таке: бути на Майдані (ИМХО), щоб, говорячи церковною термінологією, "сіяти смуту в чистих душах антикучмістів". І такі люди, навіть коли йдуть, все одно повертаються У КРИЗОВІ МОМЕНТИ, або коли виникає щось екстраординарне. Вони можуть типу піти, але з"явитись під іншими ніками, але для Хлої це буде важко. Це ж така легенда зникає: жінка-віруюча (не здивуюсь, коли вона - чоловік та ще й працівник органів, які проливають кров заарештованих у своїх СІЗО), закликає до героїчної бездіяльності та "работать надо" іменем Бога. Якщо потім з"явиться подібний персонаж з такою ж легендою, це буде вже занадто прозоро.

              Мені, звісно, надзвичайно приємно, що Ви приймаєте мене за всіх цих поважних людей, але... Якщо я виявлюсь не чоловіком, ви здивуєтесь? Образитесь? А не працівником СІЗО? - Будете розчаровані? В мені чи в своїй прозорливості? Під іншими ніками я на форум ходила, здається, ніхто цього не помітив. Тепер повернулася під своїм, тому що навчилася не звертати уваги на певні безсоромні випади. Як Ви думаєте, в цьому випадку, спілкуючись з такими от форумцями, я росту чи навпаки, деградую? :):
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.09.13 | Augusto

                Ліцемірство то є гріх! У-у-у-у! Гріх!

                Роллер (Скалка ) надав свій Е-мейл, тому не треба кокетувати, вам тут подобається! Я був все ж, все ж, все ж, прррррравий! Й!:lol:
                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.09.14 | khloe

                  Re: Це Ви від злості так позеленіли, пане Августо? :)))

                  Упс! Я не казала, подобається мені тут, чи ні. Мені тут цікаво. Іноді. Коли пишу...
                • 2001.09.14 | Roller

                  гер.Августо не ревнуйте, мы просто дружим с пани.

                  Augusto писав(ла):
                  > Роллер (Скалка ) надав свій Е-мейл, тому не треба кокетувати, вам тут подобається! Я був все ж, все ж, все ж, прррррравий! Й!:lol:

                  гео. Августо, я вижу ваша бананизация принимает форму ревности, только этим я могу объяснить такое пристрастное внимание к моей персоне.

                  Мне не в чем перед Вами оправдяваться, но вижу вы, как и Свистович не очень чистоплотны в выборе приемом и аргументов не только к пани Хлое.

                  Я не скрываю, что отношусь с симпатией к пани Хлое, это всем известно. Свой адрес я по просьбе Эрнста вставляю в сообщенье для контактов. Но вы так следите за мной, что знаете уже про меня лучше чем я сам. Это насторажтвает, впрочем я с самого начала предволагал, что вы да и Свистович ведете себя странно.
                  Мне это напоминает операцию "Трест".

                  То что мы имеем возможность общаться с пани Хлоей, как впрочем и с другими участниками, не есть причина не встречаться на форуме. Форум это маркетинговая модель майдана, и когда на улице плохая погода, почему не встретиться в интернет, заодно посмотреть не натворили ли чего заокеанские партнеры паршивого, да и вообще погулять.

                  Не ожидал от Свистовича такого усердия по разгону приличной публики. Думал о нем немного лучше. Знать ошибался.

                  На форуме есть еще женщины, не волнуйтесь, мы Вам подругу найдем, как Вам свинья на роликах, помоему дама как раз под стать, к тому же с поэтическим вкусом. Могу познакомить.
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.09.14 | Супер!

                    Супер!

                    Особенно про даму под стать! :): :): :): :): :):
                  • 2001.09.15 | Augusto

                    Роллер сьогодня вийшов за межу! Може ще повернеться?

                    Error code ID 10T, wetware.
                  • 2001.09.15 | Л.К.

                    Re: Я вже нічого не розумію.

                    Опускаю те, що зовсім не підходяще місце (Тема:"Кров на пам"ятнику Незалежності") Ви вибрали для залицянь, але сильно дивуюся формі Ваших залицянь до Хлої. Вона (форма залицянь) така чудернацька.

                    Почитавши днями дописи по темі я мало не оголосила війну всій чоловічій статі Форуму. Вже і назва постингу була: "Іду на ВИ". Тільки за браком часу відклала допис на потім. А сьогодні глип, Боже, та це виявляється так симпатії проявляють пани Ролер, Аугусто, не здивуюся вже якщо виявиться, що і Свистович з великої любові розтерав Хлою в порох. Я чула вислів "Милые бранятся - только тешатся", але щоб так...!
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.09.15 | Augusto

                      Нікого не терзаю, ні до кого не залицяюсь!

                      Щасливий чоловік та батько! Чоловік - 16 років, батько - 14,5 років. :):
                      згорнути/розгорнути гілку відповідей
                      • 2001.09.15 | Л.К

                        Re: Направду?

                        Взагалі то я більше до Ролера зверталася, хоча Вас, безумовно, це теж стосувалося. Дякую, що відгукнулися, але погодитися з Вашими словами: "Нікого не терзаю, ні до кого не залицяюсь!", - важко.
                        Ось погляньте, що нам усім довелося вичитати. Це Ваші постинги:



                        http://www.maidan.org.ua/news/index.php3?bn=maidan_free&site=maidan
                        Поглядів у вас немає ніяких, окрім ненависті до всього, що не вкладається в який-то власний квадрат, все має бути "одобрєно начальством", якщо це не так, то "проплачене ворогами", "їм не болить, бо вони "безроботні"" (це, мабуть який-то злочин в країні, де офіційне безробіття є 3,7%, а неофіційне до 4О%)... Я не хочу навіть коментувати, у мене нема десятиметрового шеста, яким тільки і можна торкати такі "аргументи".

                        http://www.maidan.org.ua/news/index.php3?bn=maidan_free&site=maidan

                        Але в Вашій "Біблії-666" написано, мабуть, що порівнювати кров людей з г*ном, то дуже-дуже добре! Від якої крові Ви втомилися? Від чужої?
                        http://www.maidan.org.ua/news/index.php3?bn=maidan_free&site=maidan
                        Я кажу про кров молодих хлопців, жертв Q-чмоїни, на кров яких Ваш друг Роллер сказав, що ось під собором теж насрали етc.
                        не любить мене, плз, бо мене нудитиметь!

                        http://www.maidan.org.ua/news/index.php3?bn=maidan_free&site=maidan
                        Їх якраз мучають ті, хто ЖИВЕ (дуже маленький відсоток). Залишайтесь, у Вас, як і ото в Зіггі є, здається мазохистська насолода, щоб всі плювали на Вас. Продовжуйте, Вам сподобається (це про ганчірки та биків).

                        Усе це мало нагадує аргументи у дискусії, але дуже схоже на банальну сварку. Хто кого сильніше дістане. Головне, що Ви, як "правдивий" джентльмен не пропустили жодного "пасу" Хлої. Ну все піймали. Піймали, помножили й віддали. БРАВО!
                        У мене враження, що Хлоя навмисно Вас дратувала, а Ви з Ролером, як карасі, кожного разу радо "ловили наживку".
                        Може Вам це і цікаво, але читати….
                      • 2001.09.15 | Л.К.

                        Re: Нікого не терзаю, ні до кого не залицяюсь ! НАПРАВДУ?

                        Взагалі то я більше до Ролера зверталася, хоча Вас, безумовно, це теж стосувалося. Дякую, що відгукнулися, але погодитися з Вашими словами: "Нікого не терзаю, ні до кого не залицяюсь!", - важко.
                        Ось погляньте, що нам усім довелося вичитати. Це Ваші постинги:



                        http://www.maidan.org.ua/news/index.php3?bn=maidan_free&site=maidan
                        Поглядів у вас немає ніяких, окрім ненависті до всього, що не вкладається в який-то власний квадрат, все має бути "одобрєно начальством", якщо це не так, то "проплачене ворогами", "їм не болить, бо вони "безроботні"" (це, мабуть який-то злочин в країні, де офіційне безробіття є 3,7%, а неофіційне до 4О%)... Я не хочу навіть коментувати, у мене нема десятиметрового шеста, яким тільки і можна торкати такі "аргументи".

                        http://www.maidan.org.ua/news/index.php3?bn=maidan_free&site=maidan

                        Але в Вашій "Біблії-666" написано, мабуть, що порівнювати кров людей з г*ном, то дуже-дуже добре! Від якої крові Ви втомилися? Від чужої?
                        http://www.maidan.org.ua/news/index.php3?bn=maidan_free&site=maidan
                        Я кажу про кров молодих хлопців, жертв Q-чмоїни, на кров яких Ваш друг Роллер сказав, що ось під собором теж насрали етc.
                        не любить мене, плз, бо мене нудитиметь!

                        http://www.maidan.org.ua/news/index.php3?bn=maidan_free&site=maidan
                        Їх якраз мучають ті, хто ЖИВЕ (дуже маленький відсоток). Залишайтесь, у Вас, як і ото в Зіггі є, здається мазохистська насолода, щоб всі плювали на Вас. Продовжуйте, Вам сподобається (це про ганчірки та биків).

                        Усе це мало нагадує аргументи у дискусії, але дуже схоже на банальну сварку. Хто кого сильніше дістане. Головне, що Ви, як "правдивий" джентльмен не пропустили жодного "пасу" Хлої. Ну все піймали. Піймали, помножили й віддали. БРАВО!
                        У мене враження, що Хлоя навмисно Вас дратувала, а Ви з Ролером, як карасі, кожного разу радо "ловили наживку".
                        Може Вам це і цікаво, але читати….
      • 2001.09.08 | Пані

        Для протокола

        Роллер наклал кучу словесного дерьма (*) , Хлоя имела неосторожность подойти и с оговорками одобрить запах. После чего мужик героически сбежал и все гнилые помидоры, по праву предназначенные, в-основном, Роллеру полетели в женщину.

        Вот так бывает (с) Ю.Антонов

        * - Не разделяю взглядов и оценок Роллера. Но ценю его литературный талант даже в таком гнилом жанре доноса.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.09.08 | Адвокат ...

          Токо ж нє "доноса"...

          Пані писав(ла):
          > Роллер наклал кучу словесного дерьма (*) , Хлоя имела неосторожность подойти и с оговорками одобрить запах. После чего мужик героически сбежал и все гнилые помидоры, по праву предназначенные, в-основном, Роллеру полетели в женщину.
          >
          > Вот так бывает (с) Ю.Антонов
          >
          > * - Не разделяю взглядов и оценок Роллера. Но ценю его литературный талант даже в таком гнилом жанре доноса.

          Пропоную змінити "доноса" на "поноса". І "підписати протокол"!
      • 2001.09.11 | Roller

        Re: Роллер, Хлоя, а чого ви весь час невдоволені?

        Augusto писав(ла):
        > Поглядів у вас немає ніяких, окрім ненависті до всього, що не вкладається в який-то власний квадрат, все має бути "одобрєно начальством", якщо це не так, то "проплачене ворогами", "їм не болить, бо вони "безроботні"" (це, мабуть який-то злочин в країні, де офіційне безробіття є 3,7%, а неофіційне до 4О%)... Я не хочу навіть коментувати, у мене нема десятиметрового шеста, яким тільки і можна торкати такі "аргументи".

        Извините, пан Августо, я здесь живу, майдан дишь отраженье этой жизни. Я понял Вам не безразлична моя жизнь.С чего бы это?. Насчет позитива взглядов, смею утверждать, что Вы не правы. В архиве полное собранье сочинений. Кре что мы обсуждали с Эонстом и другими. Не волнуйтесь все идет по плану. Заходите.
        Best regads

        Пани Хлою я давно не видел, думаю Ві тоже. Рад нашей встрече на майдане.
        Что вам не понятно. Такая наша жизнь.
        Хоп и нет.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.09.11 | Augusto

          Де це "тут живу"? В Інтернеті?

          Roller писав(ла):
          > Извините, пан Августо, я здесь живу...

          Ну то я тут теж живу! Тільки ще раз кажу, що на кров людей казати г*но... Хто дав таке право? Ну хто, без брехні? Мертвий СССР, Q-чмо, Мороз?
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.09.11 | Roller

            Re: Де це "тут живу"? В Інтернеті?

            Augusto писав(ла):
            > Roller писав(ла):
            > > Извините, пан Августо, я здесь живу...
            >
            > Ну то я тут теж живу! Тільки ще раз кажу, що на кров людей казати г*но... Хто дав таке право? Ну хто, без брехні? Мертвий СССР, Q-чмо, Мороз?

            Если вы внимательно читали весь текст, то я прямо говорю, что кровь-это душа. И достаточно ясно обясняю суть выражения "насрать в душу". Перечитайте.

            Право мне дает украинская конституция, как гражданину, мало того он же и обязывает меня защищать интересы того места где я проживаю. Интернет это лишь виртуальная модель обратной по отношению к Вам стороны места моего обывания.
            Кроме я могу брать права там, где берут их те, кто называет революционеры сайта. В буро выдачи прав революции.
            Успехов.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.09.11 | Augusto

              Роллер, Ви взагалі читаєте те, що пишете?

              Бо тут на цьому самому Майдані хтось віщав прямо тобі з Новочеркаська (Росія), викладав свій родовід і тут хоп-ля - громадянин України, та ще такий, що начитав в конституції право називати кров (сам ще і пише - душу) - г*ном! Бо не так робили харакірі як Роллерів дідусь бачив! А в бюро видачі революційних ідей Вас не обдурили? Здається Вам просто хамство видали, побіжіть поміняйте!
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.09.13 | Roller

                Я Пмсатель, а не читатель.

                Augusto писав(ла):
                > Бо тут на цьому самому Майдані хтось віщав прямо тобі з Новочеркаська (Росія), викладав свій родовід і тут хоп-ля - громадянин України, та ще такий, що начитав в конституції право називати кров (сам ще і пише - душу) - г*ном! Бо не так робили харакірі як Роллерів дідусь бачив! А в бюро видачі революційних ідей Вас не обдурили? Здається Вам просто хамство видали, побіжіть поміняйте!

                Вы спрашиваете? Или отвечаете? Или трактуете?
                Вы неплохо знаете мою биографию. Я же о Вас знаю только одно, что Вы живете на обратной стороне земли, но постоянно присутствуете на сайте. Что Вас связывает с нашей страной?
                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.09.13 | Augusto

                  Страна Совків з тихим хлопком перейшла в кращій світ.

                  Звикайте! А я - Українець, а в світі нема другої України, немає другого Дніпра етц.
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.09.14 | Roller

                    Осталось сказать.


                    Ну так и живи себе, и не мешай совкам жить.
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.09.14 | Augusto

                      Виправлення.

                      Roller писав(ла):
                      >
                      > Ну так и живи себе, и не мешай совкам жить.

                      Живу сам і не заважаю вимирати совкам.
    • 2001.09.08 | Лисий

      Re: У Махайловского собора тоже насрали, но на пленку не сняли.

      "Процедура разрезания больше походила на процедуру царапанья. Царапали не в доль, а поперек. "

      А ти вже, друже, собі правильно розпанахаєш. І з одного разу. І, бажано, від пупка до хребта, щоб самому не повторювати, тай іншим не завдавати роботи.

      "Один из участников, с удивлением заметил, что кровь не выступает. Тогда он повторил еще пару раз.
      В результате вся брюшина была в крови. "

      "Скорую вызывать не пришлось. В ментярьне смазали йодом."

      А що ви хотіли від мєнтів — їм би аби здохли, та й менше клопоту, ато придумуй тепер яке порушення пришити...

      "Крестиков не заметил, вероятно как и Свистович, участники не верующие."

      А ти, вже, православний, ну, як сам Алєксій. Ладен закластися, що фарисействуєш.

      "Когда я стал переходить на другую сторону, что бы прочитать, чуть не вступил в кучу гамна."

      Мені що, цитати правити? Пора повторити Букваря.
      А от з гівном тяжко... Як же ти його від роликів відчищав? Злизав, хіба? Воно ж, напевно, недобре.

      "Какая, то солочь насрала. "

      Ясно, сволоч. Або рухівець. І взагалі, вірю, що ти слідопит. По запаху і виду гівна визначати моральні якості — небачена віртуозність. А ця сволоч людина чи пес? Якщо людина, то якої конфесії, національності, політичних переконань і т.п.? Викрийте, гада.

      "Но еще большее чувство омерзенее к организаторам акции. Они бздливо, как и в акции на майдане прячутся за спины наемных исполнителей."

      Щодо найманих виконавців, то Лесик як був без грошей, так і залишився. Ви доведіть, що їх найняли, а не голослівно звинувачуйте. Організаторами акції вони були самі.

      "Птицу ознают по палету, кайота по гафну. "

      Ну, а тебе, і за запахом (нічого вступати в гівно, хоч і на Михайлівській площі, а потім його злизувати) і за польотом догори дригом на слизьких від гівна роликах і по грамотності дописів. Навіть вибрати цитату важко, а правити — гидко.
    • 2001.09.08 | Адвокат ...

      Срали й сратимуть, аж поки ...

      ... такі "люди", як Ви не перейдуть у викопну форму. Тож не лайтеся, дивлячись "на плоди рук своіх". :):
    • 2001.09.08 | НеДохтор

      Re: хтось там, хтось тут ...

      Хтось це зробив біля Собору,
      а Roller та khloe "на брудершафт" це зробили на Майдані.

      Полегшало?
    • 2001.09.12 | Михайло Свистович

      Вам, людині бездуховній, цього не зрозуміти!

      Roller писав(ла):
      > Процедура разрезания больше походила на процедуру царапанья. Царапали не в доль, а поперек. Один из участников, с удивлением заметил, что кровь не выступает. Тогда он повторил еще пару раз.

      Можу особисто показати Вам довідки з лікарні.

      > В результате вся брюшина была в крови. После этого передали полотенце, но видно по цвету флага не оказалось, одна полоса бедая. Скорую вызывать не пришлось. В ментярьне смазали йодом.

      Тільки Ви і можете назвати державний прапор рушником. Це прапор ще з 1989 року, який пережив всі тодішні події, тому верхня смуга в нього вицвіла і посвітліла, але все ж не біла вона, а світло-блакитна. Може у Вас ще вистачить нахабства та цинізму збрехати, що вони цим "рушником" витирались.

      І почитайте хоча б повідомлення УНІАН з посиланням на міліцію в цій же гілці Форуму про виклик швидкої допомоги та накладення одному 4-х, а другому 20 швів.

      А щодо організаторів... Я впевнений, що багато хто б хотів, щоб його назвали організатором, але зась... Хлопці робили це самі, так як і ми.

      Але ж кожен судить по собі. Хтось працює на когось, а хтось на ідею.
  • 2001.09.08 | AST

    ВОНИ МУСИЛИ РІЗАТИСЯ НАСМЕРТЬ! Інакше - хєрня якась.(-)

    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.09.09 | Augusto

      Ось АSТ герой!

      А ну давай, покажи приклад, як треба робити! А ну, а ну!
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.09.09 | AST

        Re: Ось АSТ герой!

        На жаль, до учасників акції "Україна без Кучми" не належу.
        Я - болільник.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.09.09 | Augusto

          Лікувальника шукай!

          AST писав(ла):
          > Я - болільник.

          ;):
    • 2001.09.09 | Пані

      Не вышло бы. И вот почему...

      Опять же - слабонервным большая просьба не читать!











      Помнишь старый анекдот о том, может ли француз заняться любовью на площади? Ответ был - "Не может, советами замучают".

      По мотивам темы.

      - Может ли украинец сделать харакири на майдане?
      - Не может. Толпа советами замучает.

      Возгласы из толпы:

      - Резаться надо не вдоль, а поперек.
      - Резаться вообще не надо, надо работать.
      - Не надо резаться за пункт 6.
      - Прежде чем резаться, нужно подать в суд на мусоров и проиграть его.
      - И вообще там у них не кровь, а дерьмо, за которое заплатили. Отдайте деньги народу!
    • 2001.09.10 | Лисий

      От і покажи, як це робиться!

      Взагалі, розрізати черево ножем насмерть майже неможливо. Хто не вірить — хай спробує. Насмерть можна розрізати горло і то, в момент удару відкинути голову назад. А в черево — навіть римські самовбивці та античні греки просли допомоги друзів, або кидалися з розгону на меча (читайте "Ілліаду"), на меча, а не на ножа і тим паче, на лезо. Зрештою, пане AST, вам було б легше, якби хлопці порізалися насмерть?
    • 2001.09.12 | Roller

      Re: ВОНИ МУСИЛИ РІЗАТИСЯ НАСМЕРТЬ! Інакше - хєрня якась.(-)


      Возможно ты и прав, но не они, и тот, кто лист им сунул. Парни из деревни, навряд ли бы состряпали такое заявленье. Хотя по смыслу текстик прав, вот только церкву не по месту поместили.
      Ты прав, я думаю, Луцеко должен быть на их нем месте. Он первый кровь пролил.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.09.13 | Михайло Свистович

        Re: ВОНИ МУСИЛИ РІЗАТИСЯ НАСМЕРТЬ! Інакше - хєрня якась.(-)

        По-перше, "парні із дєрєвні" вже давно живуть в "стольнам горадє Кієвє", а в "дєрєвнє" лише прописані.

        По-друге, "парнямі із дєрєвні" були Шевченко, Франко, Ломоносов. Перелік продовжити?
    • 2001.09.13 | Михайло Свистович

      Пане Степуро! Вони сказали, що будуть Вам вдячні (посмертно), якщо Ви покажете приклад. (-)

      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.09.13 | AST

        Re: Пане Степуро! Вони сказали, що будуть Вам вдячні (посмертно), якщо Ви покажете приклад. (-)


        :-)))

        Тільки після Вас!

        А з вимогами - згідний. Непогано було зформульовано. Треба віддати належне всім причетним до написання.
  • 2001.09.09 | Roller

    КРОВЬ ЛЮДСКАЯ И ВОДИЦА.

    КРОВЬ ЛЮДСКАЯ И ВОДИЦА.

    Мало кто, наверное, знает, я сам узнал об этом недавно, что на старинных росписях икон часто основными цветами выступают синий и красный цвет. Объяснение этому есть в библии, красивое объяснение.

    По легенде, или правде библии, кому как удобно, жизнь появилась из воды. Но, что бы создать жизнь, бог влил в воду свою кровь, носитель души.
    Синий - вода, красный-душа.
    Такое упрощенное объяснение имеет строгое и красивое обоснование, которое я видел в передаче от специалиста, женщины, ее сейчас часто показывают по ТВ.

    Существует такое народное выражение, да простят меня дамы, «насрать в душу».. Это означает крепко обидеть, обидеть в самое сердце, обидеть душу, а значит кровь. Отсюда, наверное, происходит и кровная месть. Не буду объяснять, что это такое.

    Монумент незалежности, установленный в честь 10-ой годовщины государства является государственной символикой Украина, до этого случая так планировалось. Думаю, не найдется никого, кто смог бы опровергнуть сам факт рождения нового государства Украина. Могут быть споры о степени независимости, но на лицо есть все атрибуты, государственная граница, представительства во всех странах, представительная власть и прочее.

    Миллионы украинцев праздновали день независимости, сотни тысяч посетили монумент в день открытия. Монумент - свершившийся факт. Если кому-то не нравится монумент, или какой другой памятник, разве он вправе пренебрегать мнением большинства и мнением государства. Не просто пренебрегать, а как в нашем случае пачкать человеческими выделениями, или кровью.

    Я считаю, что таким действием такой человек плюнул в душу, или повторюсь, как говорят в народе, «насрал в душу». Кому? Да всему народу, людям, для которых памятник является символом рождения государства. Плюнул мне и всем остальным. Именно так я оцениваю поступок, и именно поэтому имею моральное право сравнивать его с тем, что я действительно видел у Михайловского собора.

    Но, участники акции, организаторы которой побоялись представиться, кроме всего прочего выдвинули требования, достаточно серьезные требования. Кого или что они представляют? Себя? Народ? Организацию? Меня удивляет, почему подобные действия не находят осуждения со стороны участников форума. Я понимаю некоторых гостей проживающих на «обратной стороне земли», для них собственно и предназначено это шоу. Но, проживающих здесь, на территории Украины, граждан Украины, нацию Украины? Присутствующих на форуме. Неужели Вас это не оскорбляет. Неужели Вас может оправдывать то, что вы вкладываете в это дело иной смысл, отличный от того, что сказал я?

    Для тех, кто живет здесь, разве это не оскорбление? Не оскорбление для строителей, которые строили, архитектора, столицы, страны, наконец? Оскорбление, и за это обидчики ответят по закону.

    А дети, которых полно на фонтане, приезжие, гости города и Киевляне. Кто подумал о них?
    Это место массовых гуляний, встреч, сюда приезжают новобрачные отографироваться на память, возложить цветы, или будут приезжать, уверен. Для них это как? Почему националисты думают только о своих амбициях, не считаясь с мнением большинства, что и предполагает демократия. Или они употребляют слово демократия для связки слов?
    Как могут уживаться демократия и национализм - власть меньшинства? Мы видим как.
    Потому, что они считают себя нацией, а всех инакомыслящих мартышками. Почему они так жаждут крови? И когда из них ее не пускают, они пускают ее из себя сами. Вспомните Луценко со стаканчиком, они хотят крови, они ее просто жаждут. Но не своей, чужой. Они как всегда в стороне.

    Это приемы братвы. Замазать, повязать пролитой невинной кровью рядовых участников, и во всем обвинить власть, русских, россиян. И все под красивыми лозунгами, свободы, демократии. Встреют они и в дела церкви, понятно почему, объяснять не буду. Но заметьте, только русской православной церкви. Цель та же, кровь. Практически все они неверующие, поскольку верующий, просто по определению не может быть националистом. ( не убий и прочее) Они не носят крестов, но пишут письма Понтифику, на конгресс украинцев, указывают как поступать церкви. Какое они имеют на это право? Даже государство не имеет такого права, оно отделено от церкви. Даже Кучму и Путина ставят на место, разве это не известно неверным?

    Стоит ли что- либо еще добавлять. Это можно делать для людей принимающих логические доводы. В нашем случае это бесполезно. Надеюсь, я достаточно ясно изложил суть дела, оба случая идентичны, (но во втором не снимали на пленку).

    Хотя, нет. Случай у колоны, ее кстати тоже обзывали, и похлеще меня, случай предан публичной огласке. И кое-кто (сам Свистович), который в своей девятой части утверждает, что Украина незалежна, и заявляет об это всемирному съезду украинцев), он же собирает пресс конференции, чтобы еще больше усилить огласку национального позора.

    Где же здесь логика? Чего он хочет этим добиться? Показать что-то дядям на Западе? Показать что-то на Украине? На Украине всех уже знают как облупленных, кто, чем дышит, и под какой крышей сидит. Опытные игроки просто смотрят расклад, и играют дальше. Все, всем ясно. Не понятно, почему не ясно Вам? Вам тоже должно быть ясно, с вашим то опытом, но вы играете в этом деле определенную роль, не самую лучшую, скажем прямо.
    Это относится не ко всем участникам, к лидерам. Я заметил несколько новых участников, которые приходят практически к таким же выводам, что и я, и пани Хлоя, и другие «ушельцы». Это разгружает меня от активного участия в работе. Есть профи лучше меня, они прекрасно отстаивают мои права, и я могу быть им благодарен. Когда-то мне приходилось это делать одному. Да тут и особого ума не треба.

    Конечно, желая того, или нет, я мог нанести обиду чувствам и искренней вере в свою правоту некоторым патриотам. Допускаю это. Но поймите и Вы меня. Я не прошу прощения за это, а прошу подумать над моими словами. Оскорбление нанесено не Вам, а мне, обывателю Украины, и моему народу, гражданам Украины. Но это долгоиграющая тема, к которой мы еще при случае сможем вернуться.

    Запомните. Я живу здесь, а не на обратной стороне земли, и мне не безразличны Ваши планы, относительно меня, и моего будущего. Не Вы решаете как мне лучше, а я решаю, выбираю, что лучше мне, из того, что мне предлагают на выбор. В этом есть маленькая разница. Пока мой выбор не в Вашу пользу.
    Сегодня мне больше нравится Данилыч, и я не вижу оснований выступать против него. Еще подумаю, стоит ли его на кого-то менять. Его рейтинг растет, значит товарищ угодил праздником, (монумент понравился), так утверждает центр Разумкова. Мне важен результат, а не фамилия. Свита делает короля. И я буду выбирать именно свиту. Но вы о ней молчите, странно.
    Сегодня свита форума меня немного разочаровала, а все начиталось так красиво.

    И все же, всем обиженным желаю крепкого здоровья и долгих лет жизни, как впрочем и не обиженным.
    Тем же кому я должен,… всех прощаю.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.09.09 | Свинья на роликах

      Зачем злая мама звала меня Roller?

      Кровь от соплей не отличаю,
      Сосу (прям в роликах!) давно,
      Та й за пи-ар деньжата маю,
      Кому должна - я всех прощаю...
      Ну, вот такое я говно.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.09.09 | Roller

        http://www.maidan.org.ua/news/index.php3?bn=maidan_hum


        Сударыня, вы напрасно расстраивались.
        Ваш образ Вам явно к лицу. Советую вставить Ваши твори в Ваш поэтический сборник в теме Юмор, песнь хахла.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.09.11 | Roller

          Re: http://www.maidan.org.ua/news/index.php3?bn=maidan_hum

          Обращаю внимание уважаемых участников форума. Предыдущий постинг - не мой. "Свинья на роликах" - это мой поэтический псевдоним, в отличие от ника Roller, которым я подписываю отдельные реплики и серьезные статьи.

          Как тебе не стыдно, самозванец, воровать чужой ник!
    • 2001.09.09 | Пані

      Роллер, подлый трус, выходи!

      Это трусы прячутся за "народом Украины" и "другими участниками форума". Пиши от себя и за себя. Имей смелость отстаивать СВОИ убеждения сам. Если они у тебя есть.


      Адвокату: таки жанр доноса, вы что не видите?

      "От имени и по поручению всего трудового коллектива обязан сообщить, что Марья Иванна носит мини-юбку и ведет себя распущенно. Разве она вправе пренебрегать мнением большинства и мнением государства?"
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.09.11 | Roller

        Намек понял, прийду. А адвокат зачем?


        Извиняюсь за задержку, Читайте нижу три стрницы. Там есть ответ и Вам.Ограничен в о времени и интернете. Смогу ,отвечу , персональгней.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.09.11 | Свинья на роликах

          Нет, всё понятно... Но что конкретно?!?

          Я ограничен, но намёки понимаю,
          Я органичен лишь на роликах, катясь
          Туда, куда меня все дружно посылают,
          А также с этих дальних странствий возвратясь.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.09.11 | Roller

            Повтори вопрос точнее, забыл о чем ты.


            Ты знаешь, то не соединяет, то не пускают, то выгоняют. Это я называю ограничен.
            С удовольствием отвечу на твои вопросы. Задавай.Пока все работает. Я пойде пока перекурю.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.09.11 | Roller

              Re: Повтори вопрос точнее, забыл о чем ты.

              Извини, больше ждать не могу, Пиши.
              Успехов тебе.
      • 2001.09.11 | Augusto

        Не просто "жанр доносу", а ще і свідомий донос!

        Дивиться сюди: http://www.maidan.org.ua/news/index.php3?bn=maidan_free

        "Напротив. я уже пояснял как-то, что сайт майдан регулярно проходит мониторинг в СБУ, которое этого не скрывает, поэтому можно надеяться, что какая-то часть наиболее интересной информации становится известна "...

        "Что уж с Вами сделают, прибьют, посадят в тюрьму, или назначат помошником президента, если вы , конечно согласитесь, зависит теперь только от Вас.
        Я так думаю. "

        А хтось казав, що "було та загуло", а тут типаж такий колоритний, прямо тобі 1937! Добре хоч рогів нема, а то б - гаплик дубам!
    • 2001.09.09 | SpokusXalepniy

      "Не пробуждай воспоминаний..."

      Прочел Rollera. Пошел покурить.
      Во-первых, потому что материала много (пока прочтешь...)
      Во-вторых, - в подсознании что-то сработало, и тогда без сигареты не обойтись. Иначе в подкорке это что-то не отыскать.
      В-третьих, - хорошо написано.

      Нет, вру. Написано не столько хорошо, сколько профессионально. Чувствуете разницу? Нет? Я тоже не очень чувствую.
      Дело в том, что о написанном можно сказать, что оно написано просто хорошо. Можно сказать, что написано хорошо во всех отношениях (женщины просто... и женщины ... во всех отношениях). Но здесь "хорошести" что-то мешает. А вот профессионализму вроде как - ничего не мешает. То есть материал стало быть профессиональный во всех отношениях.
      Правда, здесь надо определиться с профессией. Вот покурил, а из подсознания только это и извлек. Пошел читать по второму разу.
      Оказывается, мозг, обогащенный никотином, при повторном чтении быстро соединил "подкорку" с "коркой".

      Ба, вспомнил! Для осознанного прочтения надо только соединить два исторических события вместе и получим универсальный метод написания подобных статей.
      СССР. Москва. Красная Площадь. Август 1968. Ввод войск в Чехословакию.
      Несколько отщепенцев вышло на святая святых нашего народа - к мавзолею Владимира Ильича с гнусными плакатами-протестами против ввода войск в Чехославакию.
      И это все - несмотря на беззаветную поддержку дела партии и правительства всем советским народом.
      Разве не наплевали они в душу рядового (пересiчного) советского человека?
      А когда один отщепенец с плакатом облил себя бензином и поджог? И это на том месте, которое являлось воистину святым, для советских людей. Откуда в 41-ом шли прямо на фронт наши отцы и деды. Откуда...

      Собственно, дальше продолжать нет смысла. Читайте Роллера. Обращайтесь к первоисточнику. Он, ведь, обращался.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.09.10 | Пані

        Бурные и продолжительные апплодисменты (-)

        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.09.10 | W. Shakespeare

          - much ado about nothing:)))

      • 2001.09.11 | Roller

        Ответа три страницы. Харакири.

        Не знаю, что Вам и сказать. Ваш перекур меня расслабил.
        Признаюсь, обвиненье в профессионализме мне приятно. Сам отличить я не могу. Чтобы судить об этом, наверное, нужно самому быть профи. Возможно, Вы Он и есть.
        Раз судите меня, тогда возможно, вы сможете помочь мне.
        (К пани я уже, как к потенциальной профи, обращался. Кстати, мой ответ , она, похоже, так и не смотрела.)

        Скажу Вам больше, как по мне, то профи, это «платные» услуги. Меня уже не первый раз здесь хвалят, и ругают тоже, и это мне не безразлично. Но где деньги? Их пока не видно.
        И я хотел бы знать совет специалиста, пустое это дело, или нет, и стоит ли мне этим заниматься. Возможно ли, и как, на этом заработать, пусть немного. Может, кто подскажет?

        Что подсознанье Ваше Вам нарисовало, что ж такого, оно свободно в выборе, и лишь от Вас зависит, Ваших мыслей. Я мог их только пробудить. Случайно или нет? Вопрос конечно интересный, для меня по крайней мере.

        Много раньше, как с пол года, на том же месте, месте монумента, я рисовал картину чуть иначе. Вы можете прочесть об этом , если не читали в моем архиве Roller, по ключу. Названье фєнтези «Принцесса в замке миф», Там Вам триумф народный по душе прийдется. Возможно, Вам представится другое. Что представлялось мне я не скажу, по простой причине, возможно, кто расскажет чтодругое, мне страшно интересно.

        До подсознания мне дюже далеко, скажу без форса. Подвластно это дело лишь немногим мастерам великим На комплимент я здесь не “нарываюсь”, хоть просто обожаю, грешным делом. Я так, из баловства все больше. Но искушенье слишком велико, бывает и затянет, сам куда не знаешь, сдержать себя не силах. «Писать и писать треба, уж когда не можешь», как учит нас Жванецкий. Вот и терпишь. Потом вот думай, что наделал. В бровь, иль в глаз получишь непременно. Читателю всегда прав, ему с горы виднее.

        Наверное, я все же перебрал с концовкой, но вот она, концовка, как раз и вызвала Ваш интерес, расшевелила что-то, поди тут угодай. Тут есть над чем подумать на досуге.

        Вам видно тоже удалось добраться до меня поглубже. И я сегодня, вспомнил, Ваш вопрос. О Краснй плошади , Чехословакии, пан Августо приводил справку о Сахорове и пане Лукьяненко, я просмотрел даже его работы в библиотеке и выступлание на форуме украинцев.( Скажу честно не в восторге от его советов сноса памятников, и желаний поработать ножичком над коммуняками, . Но этого я трогать не хочу пока, оно вроде каж святое, боюсь обвала форума, пусть передохнет пока, но приготовится к защите. Хотя подумать есть о чем , здесь, аналогия прямая. В прочем если ютр неуместно, подскажите. Я не знаю, честно, правил этикета. Возможно, что и ляпну.)

        Так вот, о чем я говорил то, вспомнил, на эту тему я признаюсь, что как и весь народ, потом уже, после событий, на заниятьях, как счас помню, на военке, был горд я победами советских войск, горд впрочем и сейчас. А сколько было войн? Венить? Тогда уж всех по кругу. А победителей не судят как известно. Не Вас так нас, другого недано.Что было, то прошло. Суди, иль не суди. Не буду притворяться, своей вины не чую.

        И Сахарова осуждал, да что я знал о нем, по радио слушал пропоганду? Да ровным счетом ничего.. Когда все стали демократами, я так же как и все им тоже стал. Но я и был им. Власть народа, власть большинства, разве не это было основной доктриной коммунизма. И это то, о чем вы говорили, мы совки, мне присуще, но не несколько, чтоб я не смог в себя изжить, или стеснялся этим. Напротив, этим горд. Я так и говорю, совки пора за стол, остынет. У все упялись в телевизор. Программа новостей. Гле? В какой стране? Такое рефлекс найдется. Дружно всем СССР все смотрят телик, и незалежной нашей тоже. Вы скажете опять я действую на подсознанье. И это треба истребить? А я спрошу, зачем? Ведь это то, в чем мы еще едины. И передастся по наследству. Наполнить чем другим? Пожалуй. Но смыла разрушать не вижу. Не нами строилось, не нам и разрушать. Еще как пригодится. Опять меня куда-то занесло. А интернет все так и не подрублен.

        Украинский савок, неведомая сила, к чему он приведет никто не знает, вдруг к нации Украинской, возможнно и такое. Чего же нам стесняться? Цвета кожи? Или глаз. Все как у людей, не хуже и не лучше. Но призрак, вы правы, призрак бродит. Но в данном случае он места не нмеет, по крайней мере в отношении как по мне, сыт по горло, не в обиде, но и не в восторге.

        Я вам другой пример хочу напомнить. Недавно дама, прическа гулею такая, полная, да знаете вы, депутат Верховной рады, бензинчиком себя “обдала”, и решила сделать акт самоссоженья.

        Но не смогла, ей помешали. Повод я уже не помню, но верно важный. По радио свобода я слышу обсужденье этой процедуры. Язвительный вопрос гласит, а как же мол случилось, как смогла она пронести горючку в Раду, ведь она могла сплить и раду.

        Могла, но не спалила. О даме я уже не помню, да и не интересно, что давалось.

        Вывол мой. Внешне все выглядило не хуже чем у мовзолея. Но как сказал Жванецуий, или Станиславский также: “Не верю” “.Не верю я в серьезность намерений дамы.” Нет правды жизни, заготовленный спектакль и плохо сыгран.
        Но смотрим дальше. Что я вижу? Позже, я ее увидел приспокойно сидящей в призидиуме, уже и на трибуне рядом с Кучмой, в приветливой компании конгресса Герой всегла в почете и выбор обеспечен депутата. Работы- две минуты. Так-то дядя.Вот как работать треба. Вот только вспомнить не могу причины дамского самосожженья, не Кучма ли она. Мое сознанье говорит мне , что эпизод у монумента хлопцев, похож, пожалуй, больше на второе, на дамочку с канистрой..

        Но он (эпизод) меня не раздразил настолько, чтоб отрывать Ваше вниманье. Опять же шось, подсказывает мне, что дело вовсе не в ребятах, бугоях, так кажется из называла Пани в обсужденье. Они мне чем-то даже симпатичны, просты такие хлопцы, сразу видно, как шкаф.

        Тогда вопрос, а в чем же мне не угодили? А в том, как акция была обставлена. То есть режессурой..

        Одно упоминанье о камикадзе, вызывает массу пакостных эмоций. Буквально перед этим я видел передачу о мировой войне.Отвлекемся, или перекурим.

        В Манжурии советские войска победоносными шагами освобождали замлю от японских окупантов, в Мвнголии, украинцы там были, мой дед, хотя бы. И что же. А то, что окруженный, командир соединенья Мацусита, как счас помню, на очах изумленного народа, (солдат и офицеров наших) долг доблести и мужества военного исполнил, сделал харакири, по полному японскому обряду. Ему я верю, и имя помнить буду. Буду уважать. Но он не кончил счеты с жизнью и не сдался. Он не играл со смертью, он перешел в другую жизнь. И в этом весь секрет. А вот теперь ответьте мне, что мне сказать японцу, если спросит и нашем харакири у колоны. Вы скажете опять ПиАр. Не мой пиар хорош, а плох другой пиар, тот что освятил событье. Что не так?

        Не верю я, не верю, хоть убей, что это их затея. А коль не их , на не совсем корректный вопросик Пани, что бы вы посоветовали сделать, пани Хлое я отвечу. Не вправе я давать советы в личном деле. Давать советы можно режиссеру. Придумал что ли объяснение другое, мол не щадя живота, как Петр нас учмл и далее по тексту, мол не пожалеем. Что-то в этом духе.

        А то что скжут нам японцы, на харакири наше украіньске. Боюсь, что нас не правильно поймут.
        А лучше бы Морозу, за “базар” ответить. Он прямо заявлял, что Кучма в мае отойдет. Ему поверили, пошли, и что же? (Турчинов тоже нам пророчил в мае.) Вот пусть Мороз и війдет с харакири на помост, или Луценко от себя представит.

        И вівеску повесит, акция пока не удалась, но мы не победимы, и в подтвержденье бонвого духа и далее по тексту.. Тогда не надо будет подсознанье напрягать. Весь Киев, как один, прийдет почтить героя к монументу, и монумент скропленный кровью жертвоприношенья (кровь душа, напомню) коммуниста, демократическою жизнью заживет. Чему мы все и будем рады.

        Опять я занял ваше время. Причина этому, все таже, не могу соединиться. Так что, концовку можно передалать, в ней ли сила?

        Как говорит в рекламе. В чем сила брат?. В деньгах. Нет бат , сила в правде. А правды сила в чем? В иллюзиях. А что сильней иллюзий? Сильней иллюзий только замысел творца, но нам он не известен. Так где же денег взять? Зачем они тебе? Ведь сила в правде?
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.09.11 | Свинья на роликах

          To be or not to be? (страдания латентного Роллера)

          Опять меня куда-то занесло,
          И я сегодня вспомнил Ваш вопрос...

          Я так, из баловства все больше. Но -
          Подвластно это дело лишь немногим.
          На комплимент я здесь не “нарываюсь”,
          Xоть просто обожаю, грешным делом.
          Опять же шось, подсказывает мне -
          Чего же нам стесняться? Цвета кожи?
          Тут есть над чем подумать на досуге.
          Но смотрим дальше. Что я вижу? Позже
          Они мне чем-то даже симпатичны...
          Случайно или нет? Вопрос, конечно.
          Скажу Вам больше, как по мне, то профи
          Меня уже не первый раз здесь хвалят,
          И стоит ли мне этим заниматься,
          Сам отличить я не могу. Чтобы судить
          (А победителей не судят, как известно,
          Не Вас так нас, другого не дано) -
          Я так же как и все им тоже стал...

          Возможно, кто расскажет что другое
          Наверное, я все же перебрал.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.09.11 | Roller

            Not so bad? RE: as for me, your truth.


            Thank yuor,s
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.09.11 | Свинья на роликах

              - How much is watch?

              - Five past three.
              - So much?
              - For whom how...
              - A-a, MGIMO?
              - Ask!
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.09.12 | Roller

                Re: BE OR NOT


                -What strong is it my brother?
                -Mony.
                - You can see not clear . Truth is force.
                -But why and whom is stronger front the truth?
                -Keep your eyes? My brother,( sister) you want see?Listen.

                -They offer truth for you and must please their
                Not for your salve but for them directly. Can you see?
                -I can.
                See. But idea you would have can send you money.
                One may be money may be from you force
                Then money can became your strong and truth and also.
                Your truth for them can stay your strong. You see?

                -Just, I can see, I want. But whom is stronger front idea brother?

                Сonseption I can see.Intention project for your easy. You see?
                I want. I can. I must. But who is master?
                -Not know brother.
                You must know. I know this is GOD. I see. You can. You must I know.
    • 2001.09.11 | Гура

      Re: КРОВЬ...

      Да, Роллер, запутался, ты бедный, совсем запутался!!!

      Даю ориентир.
      С одной стороны есть бездушная лицемерная гос/машина, которая воздвигла сама себе монумент.
      С другой - отчаявшиеся молодые ребята, которые попали под колеса этой машины и в отчаянии решились на такой жест протеста.

      Ты хорошо владеешь каламбурным жанром, но вот беда - плаваешь в вопросах морали и не отличаешь грешное от праведного.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.09.12 | Roller

        Re: КРОВЬ...


        Да Гура, видно, привет, ты не принял мого совета, не вводные давать, а их искать.
        Не одинок я в "заблужденье". Пани Хлоя, АСТ, кое-кто еще похе разделяют мнение мое. И это греет.
        Тебя послушать, так момнумент обклеют объявленья, прошу и требую ,куплю и продаю. Глубже чуть, всмотрись. Не истину готовую я преподнес, не каламбур, а нечто большее. Ба-бах-ов не хочу я, почитай внимательнее предъисторьию, обсуждение монумента и планы подорвать его, И никаких иллюзий не приходит, про обиду кровью. Скажи спасибо, что пока не нас еще бомбят. Удар пока отведен.
        Бывая, здоровайся при встрече.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.09.12 | Augusto

          Роллер, ідея, може вас в Гамерику контейнером послати? Як гуманітарну допомогу?

          Roller писав(ла):
          Ба-бах-ов не хочу я... <....> Скажи спасибо, что пока не нас еще бомбят. Удар пока отведен.


          Їм якраз такі потрібні, літаки з терористами шваброю відганяти від хмарочосів! Я теж ось хотів отримати зарплату за те, що я кугуарів держу на відстані від Європи (а тут результат видно - жодного кугуара, а все я!), не дали гади!
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.09.12 | Roller

            Re: Роллер, ідея, може вас в Гамерику контейнером послати? Як гуманітарну допомогу?

            Пан Августо, мы с Вами уже обсуждали тему "закрытие Америки", бананизация.
            Если у Вас есть такая возможность вы можете помочь американцам желающим вернуться в родные пинаты. Не знаю согласятся ли они переправляться в контейнерах, возможно это самый безопасный способ.

            Передайте также американцам мои сопереживания, я приспускаю флаг ROLLER.

            Ві напрасно иронезируете по поводу силі слова, я уверен, ві знаете его силу. Все начинается с таких безобидніх на первій взглят разговоров, они перерастают в планы и сценарии. Остальное дело техники.Как видим сегодня есть большие мастера.
            Существуют вещи которіе лучше не знать.
            911 тел.
            09.11.2001.
            9+2=11
            11 11 1
            После снятия Буша у Вас будет еще один президент.

            Украина-родина украинцев.
            Идите и живите.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.09.12 | Augusto

              Ще раз для Роллерів, Новочеркаськ в Росії, я НЕ (це великі літери) живу в США чи взагалі в Америці (Північній чи Південній).

              Українці - то є такий народ, що носить Україну в крові (яку швидкi зайди порівнюють з г*ном).
              Ідіть і не грішіть більше!
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.09.14 | Roller

                Для Августо у Пентагона

                Augusto писав(ла):
                > Українці - то є такий народ, що носить Україну в крові (яку швидкi зайди порівнюють з г*ном).
                > Ідіть і не грішіть більше!

                Осталось сказать. Живите где хотите, и не мешайте жить украинцам. Вешайти Ваши бананы кому-нибудь другому. У нас не привьются.
                згорнути/розгорнути гілку відповідей
                • 2001.09.14 | Augusto

                  Діягностика.

                  Error code ID10T.
                  згорнути/розгорнути гілку відповідей
                  • 2001.09.14 | Roller

                    Кайот не учи хахла сало істи.


                    Ты сам расказывал на форуме, что своими глазами видел, своими ушами слышал, как на пентагон падал вертолет, что я теме и поверил. Для меня ты всегда банан и затор, где бы ты не находился, хоть в Голвндии, хоть на пальме.
                    Конец связи. Заметь, я долго сдерживался от ярлыков, но ты так настойчив...
                    згорнути/розгорнути гілку відповідей
                    • 2001.09.14 | Augusto

                      ПоскрЄбі руського, відскребеш....:))

                      Error code ID 10T, wetware.
        • 2001.09.12 | Гура

          "Лишь бы не было войны..."

          Одно из двух:

          1) Роллера устраивает существующий лицемерный тоталитарный режим и это есть приоритет "уно 1".

          2) Роллер - "жертва промывания мозгов".

          ----------------------------------------------------------------

          Мне абсолютно все равно, как называется тоталитарная страна - СССР, Украина, Россия или США. Главное то, что у них всех одна суть - подчинение воли и сознания рядового гражданина своим целям, своим клановым денежным приоритетам...

          Всюду лицемерие, лицемерие и еще раз лицемерие...
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.09.12 | Roller

            Re: "Лишь бы не было войны..."


            Вы вправе думать так как вам думается.
            Я не лубитель вешать штампы и делать личночтные оценки типа осуждам , одобрям, При этом как делают некоторые дамы еще и наблюдать в зеркало как ты при этом смотришся.

            Такие чувства мне понятны. Я не одинок в своем мнении, доказываю его и обосновываю. Пока я не услышал ни от одного участника, ни одного довода опровергающего то, что я сказал.

            Отсюда я делаю научный вывод, что жертва промывания мозгов, у некоторых я их правда вообще не наблюдаю, тех у кого голова отросток шеи, так вот вывод что жертва промывания мозгов не я.

            Я попатался помочь им сделать самоочистку, но я не могу это делать за них самих. Для этого треба все же хотя бы немного думать.

            Думайте и Вы, успехов.
    • 2001.09.13 | Михайло Свистович

      І навіщо французи зруйнували Бастилію?

      Ви уявляєте, як вони образили її "страітєлєй"?
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.09.14 | Roller

        Вы что француз?


        Вы что француз? Или революционер? Или националист? Я слышал тридцать националистов и ы вих числе Стецько были против выхода из СССР, хотя комуняки все проголосовали.
        Ионумент поставлен в честь победы, в честь выхода из СССР. Монумент самостийности, самодержавия по русски Украины. Пойдите спросите строителей, они еше не достроили весь комплекс, и раскажите нам что Вам ответил народ, простой народ.
        Что вы предлагаете, или поддерживаете, взорвать? Так скажите строителям, чтобы зря не строили, зачем лишнюю работу делать. Спросите людей у монумента, ради кого вы боритесь? И с чем?.

        Ваш лидер Лукьяненко, зачитал огромный обвинительный список в адрес Кучмы, а в конце сказал, мы все простим, если ты уйдешь в отставку.И три смертей, которые он ему выписал. Прийдет срок, уйдет Кучма в отставку, с чем бороться то будите?
        Какие революции делать, коммуняки тоже хотят революцию, похоже вам по пути, у власти поближе, а там хоть трава не рости.
        Революционеры. Ты построй сначала что, а потом спроси народ что сносить, а что нет. Ну деятели, кино и немцы.
        Как в анигдоте, как нацист демократию строил.
        згорнути/розгорнути гілку відповідей
        • 2001.09.14 | Бєлочка

          Він українець. А от ти гівнюк.

          Пан Лук'яненко та Свистович, хоча їхні заслуги не можна порівнювати, особисто боролися за ту незалежність, за недолугій монумент якій ти ту крокодилячі сльози ллєш. У той час ти, мабуть на них гавкав з кухні тими самими словами, що і сьогодні. Це не тобі не кішка, не туди гавкаєш.
          згорнути/розгорнути гілку відповідей
          • 2001.09.14 | Roller

            Добродетельнице.Не суди. Да не судим будешь.


            Я привел лишь мысль из выступления Лукяненко. "Прощу, уйди в отставку поскорее". Ты тоже Кучме все грехи простишь по списку , лишь он уйдет в Соренто поскорее. Тогда есть смысл ему послушаться тебя, уйти с почетом, как старик Ельцин, Дубину выставив досрочно.
            На этом акция без Кучмы тохо , мирненько заглохнет, иль с Кучмой называться станет.

            Непримеримая ты наша, не суди, есть кому судить нас. Хай живе.
            Гавнюк, хорошая украинська фамилья, но Roller к ней никак отношенья не имеет, впрочем так же как к фамилиям Кравчук, Марчук и Медведчук. Не Чук я, и ни Гек, а просто ROLLER, без притензий.
            Мне пьедестал, как Вам, не интересен.

            Живу, и жить ни кому не мешаю. Чего и Вам рекомендую, жить.Уж если хочешь ты равняться на Сахорова, москаля равняйся.
            Фрактала ты от торсиона отличитить не в силах, а все туда же судишь пустоту.
            згорнути/розгорнути гілку відповідей
            • 2001.09.14 | Абу

              чістосердєчное прізнаніє:

              Roller писав(ла):
              >
              > ...а все туда же судишь пустоту.


              самокритика - то добре, я таких тут ще не читав, тому від Вас в захваті.
              привіт пустоті-ролеру!
              згорнути/розгорнути гілку відповідей
              • 2001.09.14 | Roller

                Учите физику дядя.


                Читайте Сахарова и вы поймете о чем речь. Пустоты нет. А вот как она устроена и что из этого следует Сахаров похоже знал.
                Еще ее называли философы эфир и вакуум.
  • 2001.09.10 | ваня

    Re: КРОВ НА ПАМЯТНИКУ НЕЗАЛЕЖНОСТІ.

    Подскажите! Где насрать еще требется?
    Памагу абасрать все и всех.
    згорнути/розгорнути гілку відповідей
    • 2001.09.10 | Жорж

      Re: КРОВ НА ПАМЯТНИКУ НЕЗАЛЕЖНОСТІ.

      Ваня! Поработай хорошенько у церквей и прочих культовых местечек - вот где все зло. Дурят эти скоты народ обещаниями вечной жизни и проч. Успехов!
    • 2001.09.11 | Roller

      Re: КРОВ НА ПАМЯТНИКУ НЕЗАЛЕЖНОСТІ.


      Где можно, там и сри.
      згорнути/розгорнути гілку відповідей
      • 2001.09.11 | Добра фея

        Re: КРОВ НА ПАМЯТНИКУ НЕЗАЛЕЖНОСТІ.

        На жаль, на нашій землі зараз дуже багато гівна типу тебе, вже й кроку не зробиш щоб не забруднитись. Добре хоч, що на гарних добривах завжди щось путнє виростає.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".