В Миколаєві знайшли винуватців "гречаної" кризи
02/11/2011 | Майдан-ІНФОРМ
Миколаївські міліціонери викрили підпільний цех з незаконної переробки гречаного насіння, виробництва гречаної крупи та подальшої її оптової реалізації торговельним структурам за необґрунтовано завищеними цінами.
У співробітників Державної служби по боротьбі з економічними злочинами УМВС України в Миколаївській області виникли деякі питання до одного з виробника круп, коли на місцевих ринках обласного центру стала з’являться продукція сумнівного походження.
Правоохоронцям знадобилось чимало часу, аби знайти місце виробництва цієї харчової продукції, адже зловмисники за останній час тричі змінювали місце розташування виробничого цеху.
За попередніми даними встановлено, що в середині 2010 року 36-річний місцевий приватний підприємець, придбавши у невстановленої особи обладнання для обмолоту та очищення зерна вартістю 70 тис. грн. та потужністю виробництва 250 кг крупи за годину, встановив його на території однієї з промислових баз м. Миколаєва. Орендувавши ангарне приміщення площею понад 280 кв. м та найнявши двох робітників, чоловік здійснював незаконне виробництво гречаної та ячної крупи, не оформляючи жодного дозвільного та реєстраційного документу.
Слід відзначити, що підпільний цех по переробці та виробництву сільськогосподарських злакових культур працював у жахливих антисанітарних умовах. Виробнича площа була у брудному та пильному стані. А багаточисельна колонія щурів на «своєї» території вже не звертала увагу на людей, що були поряд з ними й задоволенням позували перед фото та відеокамерами, на які їх знімали правоохоронці під час проведення санкціонованого обшуку.
За даним фактом зібрано відповідні матеріали, вилучено наявне обладнання та розфасовану готову продукцію в кількості понад 500 кг. Вирішується питання про притягнення правопорушників до відповідальності.
У співробітників Державної служби по боротьбі з економічними злочинами УМВС України в Миколаївській області виникли деякі питання до одного з виробника круп, коли на місцевих ринках обласного центру стала з’являться продукція сумнівного походження.
Правоохоронцям знадобилось чимало часу, аби знайти місце виробництва цієї харчової продукції, адже зловмисники за останній час тричі змінювали місце розташування виробничого цеху.
За попередніми даними встановлено, що в середині 2010 року 36-річний місцевий приватний підприємець, придбавши у невстановленої особи обладнання для обмолоту та очищення зерна вартістю 70 тис. грн. та потужністю виробництва 250 кг крупи за годину, встановив його на території однієї з промислових баз м. Миколаєва. Орендувавши ангарне приміщення площею понад 280 кв. м та найнявши двох робітників, чоловік здійснював незаконне виробництво гречаної та ячної крупи, не оформляючи жодного дозвільного та реєстраційного документу.
Слід відзначити, що підпільний цех по переробці та виробництву сільськогосподарських злакових культур працював у жахливих антисанітарних умовах. Виробнича площа була у брудному та пильному стані. А багаточисельна колонія щурів на «своєї» території вже не звертала увагу на людей, що були поряд з ними й задоволенням позували перед фото та відеокамерами, на які їх знімали правоохоронці під час проведення санкціонованого обшуку.
За даним фактом зібрано відповідні матеріали, вилучено наявне обладнання та розфасовану готову продукцію в кількості понад 500 кг. Вирішується питання про притягнення правопорушників до відповідальності.
Відповіді
2011.02.11 | ОЛЕСЯ
Re: Будь ласка, під якою назвою шурувалася ця гурманська ( зі щурячими фекаліями) крупа?
2011.02.11 | igorg
Який жах! Лущити гречку без дозвільних документів, без санкції пожежників,
санстанції, податкової, соцстраху, фонду з безробіття, пенсійного фонду, міліції, ДАІ, МНС. Були дикунами українці дикунами й лишаються.