розказував мені історію Еріка. Але хто? Не пригадую. (історію забув - то це само собою - непотрібна інформація вивітрюється )
2006.09.18 | Максим'як
Re: Хто в курсі, доречі?
Ерік у Київ приїхав із Москви.
Туди потрапив спочатку як перекладач і представник якоїсь фірми. Народився у Карл-Марксштадті, вчив російську мову у школі, оскільки там була велика військова частина, він здружився із прапорщиками та молодшими офіцерами з якими часто пиячив до нестями.
У Київ він приїхав з Москви випадково і просто вмлів від побаченого Києва і українських дівчат і сказав, що залишиться на все життя. На зароблених 10 тисяч він відкрив пивну забігайлівку та викликав з Німеччини собі помічника, який спеціалізувався на піцах.
> Народився у Карл-Марксштадті, вчив російську мову у школі, оскільки там була велика військова частина, він здружився із прапорщиками та молодшими офіцерами з якими часто пиячив до нестями.
Мабуть жив недалеко від "Ленінштрассе", на кортрій та частина була розташована, жахливий район. Хоча й решта міста після Києва здавалась не надто привітною, чи цікавою.
> У Київ він приїхав з Москви випадково і просто вмлів від побаченого Києва і українських дівчат і сказав, що залишиться на все життя.
Я його розумію, бо Карл-Маркс-Штадт після Києва сприймався просто жахливо. Післявоєнні житлові блоки, сірі, на стінах теліпається обідраний рубероїд, центральна світліша, бо бетонна, Штрассе дер Нацьйонен, здоровенна кам"яна голова, як символ міста ...
Пара-трійка приємних студентських клубів, до котрих він мабуть не ходив, бо радянські військові там не бухали ...
А відомо де він вчився ? І коли ?
2006.10.12 | Горицвіт
Продовження історії Еріка (/)
Любовь и голод сменит Эрика
10 октября сеть популярных заведений «Эрик’с Фемили» объявила о смене своего названия. Теперь десять заведений будут объединены под новым брендом «Любовь и Голод». Для управления новой сетью создана компания, которую возглавил Дмитрий Литвиненко-Рабинович.
Ребрендинг – запланированное событие, которое проводится владельцами заведений с целью обновить имидж сети и привлечь новых гостей. Отныне заведения сети «Любовь и Голод» станут любимыми местами тех, кто ценит свободу общения, вкусную и простую еду и добрых друзей в хорошей компании.
Стоимость программы ребрендинга – около $ 100 000.
Лидерским заведением сети станет одноименная таверна «Любовь и Голод», которая была открыта 1 октября под Киевом на Обуховской трассе.
В рамках программы по ребрендингу:
- все заведения сети будут снабжены вывесками;
- будет проведен рестайлинг издания «Скука Капут», которое выйдет в новом формате и под новым названием;
- будет создан интернет сайт, информирующий о заведениях сети;
- презентована клубная карта;
- созданы зоны wi-fi;
- будет открыто представительство буккросинга.
Особое внимание «Любовь и Голод» уделит работникам офисов – именно они являются самыми желанными гостями заведений. Для них в меню появится раздел «завтраки» и будет проведена рекламная кампания, популяризирующая утренние встречи в свободной и вкусной атмосфере «Любви и Голода».
В планах сети – активная экспансия в регионы. Уже сейчас «Любовь и Голод» открывает новый ночной клуб 111 в городе Черкассы.
Управляющий Дмитрий Литвиненко: «Мы не стоим на месте. Отвечая требованиям наших гостей, мы провели запланированный ребрендинг сети наших заведений. Изменится не только название – еще лучше станет кухня и сервис. Единственное, что не претерпит изменений – так это дух свободы и демократичности, которым мы так славимся».
Справка:
Сеть заведений «Любовь и Голод» – это 10 заведений в Киеве: Таверна «Любовь и Голод», «Виола», «Арт-Кафе 44», «Bierstube», 112, «Орех», «Шницель», «Bierstube Черкассы», «Пещера». В ближайшее время сеть пополнится еще одним заведением клубом «111» (г. Черкассы). Средний чек в сети – 50-70 грн. Ежемесячно заведения «Любовь и Голод» посещают более 100 000 гостей.
Первое заведение сети открылось в Киеве в 1995 году. До последнего времени, управляющим сети был Эрик Айгнер.
одним словом. Одночасна культивація ницого "голівуду" з рекламою водки "русскій размер" для глядачів "нерадіськрасівой". Якщо захочеться обміняти журнал "Отдохни" на "Натали", можна сміливо сподіватися на їхній ха-ха "буккросінг".
Підприємства, які хочуть бути комерційно успішними, скочуються в оце середнє. Кажуть, ніби це неминуче, бо тратитись на маргіналів невигідно. Не знаю, чи це правда. З другого боку, я бачив розрахунки, що, наприклад, альтернативне музичне радіо в Києві може бути успішним.
Але "рестайлинг" закладів Еріка мене, сподіваюсь, не зачепить, бо тільки часом забігаю на якісь презентації чи концерти.
Відповіді
2006.09.16 | Горицвіт
власник барів?
2006.09.16 | Shooter
Угу. просунутий власник барів
2006.09.16 | Горицвіт
хтось із моїх знайомих
розказував мені історію Еріка. Але хто? Не пригадую. (історію забув - то це само собою - непотрібна інформація вивітрюється )2006.09.18 | Максим'як
Re: Хто в курсі, доречі?
Ерік у Київ приїхав із Москви.Туди потрапив спочатку як перекладач і представник якоїсь фірми. Народився у Карл-Марксштадті, вчив російську мову у школі, оскільки там була велика військова частина, він здружився із прапорщиками та молодшими офіцерами з якими часто пиячив до нестями.
У Київ він приїхав з Москви випадково і просто вмлів від побаченого Києва і українських дівчат і сказав, що залишиться на все життя. На зароблених 10 тисяч він відкрив пивну забігайлівку та викликав з Німеччини собі помічника, який спеціалізувався на піцах.
Це майже дослівний переказ Еріка.
2006.10.12 | Оk
Re: Хто в курсі, доречі?
Максим'як пише:> Народився у Карл-Марксштадті, вчив російську мову у школі, оскільки там була велика військова частина, він здружився із прапорщиками та молодшими офіцерами з якими часто пиячив до нестями.
Мабуть жив недалеко від "Ленінштрассе", на кортрій та частина була розташована, жахливий район. Хоча й решта міста після Києва здавалась не надто привітною, чи цікавою.
> У Київ він приїхав з Москви випадково і просто вмлів від побаченого Києва і українських дівчат і сказав, що залишиться на все життя.
Я його розумію, бо Карл-Маркс-Штадт після Києва сприймався просто жахливо. Післявоєнні житлові блоки, сірі, на стінах теліпається обідраний рубероїд, центральна світліша, бо бетонна, Штрассе дер Нацьйонен, здоровенна кам"яна голова, як символ міста ...
Пара-трійка приємних студентських клубів, до котрих він мабуть не ходив, бо радянські військові там не бухали ...
А відомо де він вчився ? І коли ?
2006.10.12 | Горицвіт
Продовження історії Еріка (/)
Любовь и голод сменит Эрика10 октября сеть популярных заведений «Эрик’с Фемили» объявила о смене своего названия. Теперь десять заведений будут объединены под новым брендом «Любовь и Голод». Для управления новой сетью создана компания, которую возглавил Дмитрий Литвиненко-Рабинович.
Ребрендинг – запланированное событие, которое проводится владельцами заведений с целью обновить имидж сети и привлечь новых гостей. Отныне заведения сети «Любовь и Голод» станут любимыми местами тех, кто ценит свободу общения, вкусную и простую еду и добрых друзей в хорошей компании.
Стоимость программы ребрендинга – около $ 100 000.
Лидерским заведением сети станет одноименная таверна «Любовь и Голод», которая была открыта 1 октября под Киевом на Обуховской трассе.
В рамках программы по ребрендингу:
- все заведения сети будут снабжены вывесками;
- будет проведен рестайлинг издания «Скука Капут», которое выйдет в новом формате и под новым названием;
- будет создан интернет сайт, информирующий о заведениях сети;
- презентована клубная карта;
- созданы зоны wi-fi;
- будет открыто представительство буккросинга.
Особое внимание «Любовь и Голод» уделит работникам офисов – именно они являются самыми желанными гостями заведений. Для них в меню появится раздел «завтраки» и будет проведена рекламная кампания, популяризирующая утренние встречи в свободной и вкусной атмосфере «Любви и Голода».
В планах сети – активная экспансия в регионы. Уже сейчас «Любовь и Голод» открывает новый ночной клуб 111 в городе Черкассы.
Управляющий Дмитрий Литвиненко: «Мы не стоим на месте. Отвечая требованиям наших гостей, мы провели запланированный ребрендинг сети наших заведений. Изменится не только название – еще лучше станет кухня и сервис. Единственное, что не претерпит изменений – так это дух свободы и демократичности, которым мы так славимся».
Справка:
Сеть заведений «Любовь и Голод» – это 10 заведений в Киеве: Таверна «Любовь и Голод», «Виола», «Арт-Кафе 44», «Bierstube», 112, «Орех», «Шницель», «Bierstube Черкассы», «Пещера». В ближайшее время сеть пополнится еще одним заведением клубом «111» (г. Черкассы). Средний чек в сети – 50-70 грн. Ежемесячно заведения «Любовь и Голод» посещают более 100 000 гостей.
Первое заведение сети открылось в Киеве в 1995 году. До последнего времени, управляющим сети был Эрик Айгнер.
http://community.livejournal.com/kiev_journalist/220620.html
2006.10.12 | Уляна
Патянуло савком...
2006.10.12 | Горицвіт
чому, слова буржуазні:
ребрендинг, рестайлинг, рекламная кампания, ...2006.10.14 | Уляна
"глянець"
одним словом. Одночасна культивація ницого "голівуду" з рекламою водки "русскій размер" для глядачів "нерадіськрасівой". Якщо захочеться обміняти журнал "Отдохни" на "Натали", можна сміливо сподіватися на їхній ха-ха "буккросінг".
2006.10.15 | Горицвіт
масове середнє мистецтво
Підприємства, які хочуть бути комерційно успішними, скочуються в оце середнє. Кажуть, ніби це неминуче, бо тратитись на маргіналів невигідно. Не знаю, чи це правда. З другого боку, я бачив розрахунки, що, наприклад, альтернативне музичне радіо в Києві може бути успішним.Але "рестайлинг" закладів Еріка мене, сподіваюсь, не зачепить, бо тільки часом забігаю на якісь презентації чи концерти.
2006.10.15 | Snatch
Здається, Ерика нещодавно сильно бортанули
і він тепер типу бідний лицар.